wildgirl1

New member
../images/Emo26.gif

סתם התעניינות בעקבות מה שכתב החדש ההוא איגור!! איזה שפה אתם מדברים בסביבה הטבעית שלכם? ובאיזה שפה יותר נוח לכם ? ואתם שולטים בא יותר? אני כרגע ממהרת לעבודה אבל אני גם יגיד אחר כך....

the freaky girl

New member
יאנקה.. :]

איזה שפה אתם מדברים בסביבה הטבעית שלכם? רוסית, עברית, אינגליש... מילים פה ושם משפות אחרות (ווי..) ובאיזה שפה יותר נוח לכם? זה תלוי, לפעמים רוסית, לפעמים עברית, לפעמים אני משלבת..
יוצא מצחיק.. :) במיוחד לאלו שלא מבינים..
ואתם שולטים בא יותר? אני שולטת יותר בעברית (
) אבל לרוסית תמיד יש את המקום המיוחד והאהוב שלו..
רוסית הכי כיף לדבר..

אמממ

איזה שפה אתם מדברים בסביבה הטבעית שלכם? מדברת ברוסית בבית,בבית ספר בסביבה שיש בה עולים מרוסיה.. אין הבדל באיזו שפה לדבר...רק שיש לי קצת בעיות עם דיבור ברוסית אז לפעמים מעדיפה לדבר בעברית כי לא ממש שולטת בששפה הרוסית...

CoF loveR

New member
../images/Emo36.gif

בסביבה הטבעית שלי לרוב אני מדברת עברית. יותר נוח לי בעברית... למרות שלא שכחתי רוסית אני לא מרבה לדבר בה...

אמממ

איזה שפה אתם מדברים בסביבה הטבעית שלכם? בבית מדברת ברוסית,כשיש אנשים בסביבה שלא ממש שולטים בשפה ומעדיפים רוסית אז מדברת איתם ברוסית.. אין לי הבדל באיזו שפה לדבר-רק שלפעמים מעדיפה לדבר בעברית כי לא ממש שולטת בשפה הרוסית...זה יוצא עקום ודיסלקטי...

Vrock

New member
בבית הספר אני מדבר כמעט לגמרי עברית

ובבית רוסית.

חחחח כשאני מתחילה לדבר בעברית בבית

ההורים מסתכלים עליי כאילו שאני צ'צ'נית...
זה כזה מצחיק כאילו שאני מדברת בערבית....

חחחחחחחחחחחח

אמא שלי רק כשהגענו לארץ דפקה הופעה...חחחחח התקשר אליה מנהל מבית הספר ורצה לשאול מתי היא יכולה לבוא לבית ספר שלי לדבר על איזה עניין היא כזאת אומרת"אני מגמרמת ב2 את העבודה שלי" נקרעתי מצחוק! חחחחחחחחחחחחחחחחח

water spell

New member
לאמא שלי בכלל היה קטע מפגר ברמות !!

בפורים (הייתי ביסודי) קנתה לנו זנבות(התחפשתי לנמר\אריה) וזכתה בהגרלה. הופיעה ברדיו ושאלו אותה איך היא זכתה... זאת עונה"קניתי לילד זונות" חחחחחחחחח אחרי זה גלגלו את זה שבוע שלם ברדיו...

L i Z k A

New member
חחחחחחחחחח

אבל אימא שלי היא הכי סרט! דובדבנים אצלה זה דובדאנים אם א' מתמשכת כזאת... לפני כמה ימים היא אמרה לי משהו שנקרעתי ממנו- "ליזה.. מה את עושה? אני בהמומה!" יעני אני בשוק... חחחחחחחח התקשרתי לספר לחברה שלי מרוב שזה היה קורע

אני הרוב מדברת רוסית..

ניראה לי 90% או קצת פחות אני מדברת רוסית אני אוהבת יותר לדבר ברוסית כי השפה יותר יפה ולא רק.. אני שולטת יותר בעברית ,ברוסית אני לא יודעת לכתוב טוב וקוראת לאט לצערי... אז בקיצור אני מעדיפה רוסית על פני עברית..

wisly

New member
צדיקה בסדום....

אל תיקחו אותי רציני: ya posle ochen, no ochen palyonoy vodki welayu shtob nikto na neyo ne natknulsya. ועוד דבר (שיהיה בעברית כי זה מסר חשוב) וודקה ונהיגה לא הולכים ביחד, כמעט נכנסתי לאגם בגלל הוודקה הארורה הנ"ל, ימח שמה.

את לא מכיר את המשפט הזה:

"כשה ששותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים" משפט חכם..במיוחד כששותים וודקה ועוד בכמויות!

wisly

New member
מממ... אני מעדיף לנהוג בעצמי

מאשר לתת למישהו ללא כל רשיון/ידע/הכשרה לקחת אותי הביתה. על הטעויות שלי אני משלם לבד. אופציה אחרת להירדם בפארק: הכלל קובע שאף אחד מהחבר'ה לא נשאר בפארק (הצלעות כואבות מהבעיטות שקיבלתי כדי להתעורר) אופציה שלישית: לקחת מונית. מצטער, הכסף בוזבז לשווא על וודקה, אם אפשר לקרוא לדבר הזה וודקה. אז צריך לנהוג בעצמי וכפי שאת רואה אני עודני חי וקיים. (אם כי נסיעות ב140 בעיר כאשר הראש מסתחרר לא תרמו לעובדה שאני עדיין כותב כאן)

למעלה