AeroSlash

New member
אכן..

רק רציתי "להשתכר כמו זונה" (ציטוט של ידיד) ולהתפגר. אבל אני תמיד ההכי שפויה מבין כולם ובודאי שכל מה שנפל בחלקי היה כולה שני כוסות בירה עלובים. לפחות הבירה הייתה טובה
אוף, אני שונאת ערסים. ידיד שלי ליווה אותי הביתה והסתומים האלה התחילו לעצבן אותנו. קרציות. אבל אני חייבת לומר שהוא מוכשר מאוד. הגענו אלי הביתה, נשארנו לדבר קצת בחוץ וה"חכם" נשען על מכונית. אז ברוררררררר שהאזעקה תפעל על כל החצר. באחד וחצי בלילה.

חחחחחחחחחחחח

הערתם בטח את כל השכנים!!חכמים חח... ולמה את צריכה להשתקר?? בשביל לספר בטעות את כל הסודות שלך???חחח

AeroSlash

New member
חס

כשאני משתכרת אני לא מספרת סודות, אני מתחילה לראות את העולם שמייח אבל לא לספר סודות :)) וכן, די הערנו את השכנים, כי ראיתי אח"כ מישהו הולך, אני מן הסתם הלכתי ישר לתוך הבית. אלה לא עשתה כלום, אלה תמימה |תמימה|

l1zard

New member
המממ...

איזה שפה אתם מדברים בסביבה הטבעית שלכם? בסביבה הטבעית שלי? מה זה? :/ בבית רק רוסית... ועם רוב החברים גם.. ובאיזה שפה יותר נוח לכם ? לא איכפת לי.. למרות שאני שמה לב לזה שכשאני שיכורה, כואב לי משו ובלה בלה בלה וכשאני לא בדיוק שמה לב למה שאני אומרת אני נוטה לדבר ברוסית.. :) ואתם שולטים בא יותר? המממ.... לא יודעת.... בעיברית אני כותבת חופשי וכל זה בלי טעויות.... ברוסית... זה עוד ניתן לשיפור... :/

SpyKid

New member
בבית אני מדברת ברוסית,

וגם בבית-ספר, עם חברים רוסים... אבל אם יש אנשים שלא מבינים רוסית אני משתדלת לדבר בעברית. בעיקרון לא אכפת לי ממש באיזה שפה לדבר ואני יודעת אותן ברמה שווה.

למעלה