קודם נזכרתי בסיסמא שלי ליוזר (הישן מאוד) הזה.. שימו לב לכרטיס האישי ..
J Jones New member 6/10/04 #1 ../images/Emo26.gif קודם נזכרתי בסיסמא שלי ליוזר (הישן מאוד) הזה.. שימו לב לכרטיס האישי ..
ד דממה New member 6/10/04 #8 שאני אמשיך וינטרפרש? ../images/Emo3.gif סתאאםם אין לי עוד הרבה... פשוט לקח לי זמן להחליט על הניק...
ד דממה New member 7/10/04 #11 הודעה לכל החמודים שמאז ההודעות כאן מנסים לפרוץ לי לניק... כשאתם לוחצים "שכחתי סיסמא" אז הוא שולח את הסיסמא אליי , והאמת זה כבר די נמאס... אמנם התרגלתי לאחד בשבוע, אבל כמה ביום זה כבר מוגזם... אז חלאאאאססססססס
הודעה לכל החמודים שמאז ההודעות כאן מנסים לפרוץ לי לניק... כשאתם לוחצים "שכחתי סיסמא" אז הוא שולח את הסיסמא אליי , והאמת זה כבר די נמאס... אמנם התרגלתי לאחד בשבוע, אבל כמה ביום זה כבר מוגזם... אז חלאאאאססססססס
A ailag New member 8/10/04 #14 מספר שלם סכום המספרים שמחלקים אותו שווה למספר עצמו. זה המספר השלם הראשון. 1 + 2 + 4 + 7 + 14 = 28
נ נילס האוסטרי New member 7/10/04 #12 אני רוצה את הניק הזה../images/Emo13.gif איזה בולים להביא לך?? מה אתה אוסף???? תקליטים!! אני כבר בא עם כל הדברים!
אני רוצה את הניק הזה../images/Emo13.gif איזה בולים להביא לך?? מה אתה אוסף???? תקליטים!! אני כבר בא עם כל הדברים!