שלמונזה

New member
המבוקשים ../images/Emo168.gif

משודרת משעה 14:30, אבל הבנתי שירמי יופיע לקראת הסוף (לא בטוחה), התכנית נגמרת ב- 16:30 תהנו

שלמונזה

New member
ירמי בהמבוקשים ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif

היה נחמד מאוד לראות את ירמי שם... פעם ראשונה שאני רואה יותר מחצי שעה רצופה את התוכנית הזו, ותסלחו אבל: חייבים להחליף את המנחים האלו! לא יודעים בגרוש על מוזיקה לא לשאול שאלות... להחמיא לירמי על התספורת שהוא שינה ממש לפני שנים לא נראה לי כשאלה לגיטימית משום מה...! היה נחמד אבל לשמוע שירמי אוהב את המסגרת הזו של תערובת אסקוט, על המופע שמתכונן בקרוב (9.9 בבארבי) ואפילו אולי עבודה על אלבום משותף, הוא דיבר גם אלבום אישי, ועל להביא את רויטל הזמרת לתודעת הקהל... הבן אדם עסוק! ולסיום היה את השיר האהוב עלי: משהו מיוחד!!! אחחח איזה אחלה של שיר. ירמי הזכיר גם את הקליפ של כמה נדבר, הוא מבטיח שבקרוב זה יצא... אנחנו מחכים. וזהו אחלה שיר אחלה ביצוע. היה טוב. NP - ירמי קפלן האלבום של הזמן האבוד

שלמונזה

New member
../images/Emo9.gif שמחה לעזור בכל אופן יש ../images/Emo168.gif

שידור חוזר של המבוקשים היום ב- 22:30, אז אל תחמיצו היה שווה!!! (בעצם תראו ככה רק את החצי שעה האחרונה, לא שווה לסבול את כל התכנית בשביל זה)

הוא נראה אתמול ממש טוב!../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

מישהו יודע מי היה הראפר המוזר הזה ששר איתו אתמול? ואני כבר מתה לקליפ של כמה נדבר...

r e u t 123

New member
הממפף

מי ששר את הראפ שמו אם אני לא טועה זה: עודד תורג'מן. לפי מה שהוא אמר הוא הפיק את הקליפ אני אשתנה, אבל אני לא ממש זוכרת, תקנו אותי אם אני טועה.

daphna00

New member
אני רוצה לתקן אותך...

אכן, קוראים לו עודד תורג'מן. הוא שר עם ירמי גם בהופעות לא מעט, למי שאולי פגש בו. והוא לא המפיק אלא הבמאי של הקליפ "אני אשתנה". הוא ביים יחד עם אהרון קפלן גם את הקליפ שבדרכו למסכים, העונה לשם "כמה נדבר" (שהולך להיות אחלה קליפ!!! יש למה לצפות!).

r e u t 123

New member
אררר

ידעתי שאני אטעה ידעתי שזה או מפיק או במאי, הימרתי לא נכון.

שלמונזה

New member
רק שיצא כבר!!! ../images/Emo168.gif

נו כמה אפשר לחכות לקליפ? ואני ראיתי את עודד בהופעה בתמונע, פעם ראשונה שראיתי את התוספת לשיר והיה די נחמד.

r e u t 123

New member
../images/Emo26.gif

מישהי אמרה לי שהיא ראתה היום את התוכנית אקזיט והם אירחו את ירמי! בכל מקרה אני יודעת שיש שידור חוזר ב 1:50 בבוקר..

למעלה