אמ........

פה כתובות ההוראות ופה כתוב החידה ה-1 וכאן החלק ה-1 ~חפש את המטמון 2~ קובי עוזר את הפורום להפעיל בכך שמציע רעיון די מועיל להקים וועדות, כל אחד בחד 4 והפורום הפך לפעיל עד מהרה (
)

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifניראה לי

שהוא לקח קצת חופש מתפוז,כי בזמן האחרון הוא לא כותב באף פורופ,כך שלא יכול להיות שעזב....

חתיכת פוסטמה

לא כדאי לך להתחיל איתי יא מושלעקית....קראת לי טמבלית?!? פסדר....את עדיין לא מכירה אותי ואת לא יודעת כמה אני חכמה...וקראת לי פקצה?!? פסדר......חתיכת זונה כונפה אוכלת בתחת מוצצת ל.....ל......אנה! (תום זוכר?!?) שיואו שיואו עוד פעם את קוראת לי פקצה ואת מתה...................
=

שנישש

New member
זה רק מראה עד כמה שאת פקצה../images/Emo160.gif

וגם השימוש הטיפשי ב+,2,! ו3 בתור אותיות לא פלא פורום של מטומטמים ופקצות שחשים שהם לא האנשים פה בקהילה צעירה שזה הפורום הכי מפגרבתפוז היו כאן אנשים טובים בהתחלה אבל איבדתם אותם אתם לא מקוריים לא מעניינים ואף אחד ממכם לא הולך לנהל את הפורום סביר להניח שהפורום ייסגר ואז ישוקם ע"י מנהל חדש ובוגר

כוס אמא שלך

יא בת זונה מה את נכנסת לפורום הזה יא כורדית וחוצמזה את עוד מדברת על +23? את זאתי שכתבת קודם ככה יא עילגת.....שיואו אם הייתי פוגשת אותך הייתי מאכילה אותך בתחת יא חרמזית כוסית עם כוס מסריח!!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifמה עשינו לך?

תעופי מהפורום לפני שנתלונן בפני הנהלת תפוז שאת מטרידה כאן אנשים!! זה קרה פעם אחת,והעיפו את המישהי הזאת מתפוז!!(אנה,התלוננתי עליה, תפוז ראו את ההודעות שלה,ועכשיו היא לא יכולה להכנס יותר לתפוז!!) אז תשתקי!!

התלוננת על אנה?!../images/Emo6.gif

חעע צחוקים איתך, אבל היא לא הייתה עד כדי כך גרועה, נכון?!

דוניבץ

New member
לא יכלתם לעשות כלום לאנה

מקסימום לחסום אותה מהפורום הדפוק הזה לא פלא שעזבתי אתכם וזה רק מרארה עד כמה שאתם מטומטמים ואם לא ידעתם מי אני אני לא הולך לגלות לכם טיפשים !

למעלה