היא ממש הגזימה...../images/Emo4.gif

ב"ה זה אומר שהיא לא יודעת כלום מהחיים שלה... הייתי מציעה לה ללכת ללמוד קצת לפני שהיא מטיפה מוסר על דברים כאלה...

tiki tiki

New member
../images/Emo45.gif

אם לא היו מתנחלים, כבר מזמן הערבים היו משתלטים לנו על הארץ.

אין על מה להיתווכח!!

אתם מיתווכחים על משהו בילתי נודע! אני לא יכול מהפלאפון לראות את מה שיונתן **** הביא! אז אם תירשמו לי אני יוכל להגיד את דעתי. ויונתן,על תישכח שאח שלך נימצא 5 מטר ממני\איקון מוציא לשון\ אז אני תמיד יכול ... \איקון שובב-השטן שאינו שטן-

הוא הביא שרשור של מישי

שכתבה על זה שהמתנחלים הם דפוקים ובגללם הארץ שלנו נהרסת... משהו כזה.... אתם יכולים להבין שאני לא מסכימה איתה בכלל!!!!!!!!!
|אייקונים כועסים|

מוצארט

New member
אתה יודע מה?

אנשים כמו הנערה הזאת, שכתבה את ההודעה, ואנשים כמוך, רק זורעים שנאת אחים בעם שלנו אין שם שום תרבות דיבור, ובטח שלא תרבות דיון. הכל קישקושים בעלמא.

מוצארט

New member
שאלת מה הוא עשה...

הוא מדבר בדיוק כמו הצד השני. הוא בצד השני של המתרס, בקיצוניות השניה, ובאותו סגנון דיבור מגעיל.

חָגָי

New member
טוב..

כבר מההודעת פתיחה רואים שהילדה לא ניחנה באינטיליגנציה גבוהה במיוחד.. נניח לה.

חגי:

אין דבר כזה בת בלי אינטיליגנציה גבוהה- יש בנות שעושות טעויות עם האינטיליגנציה שלהם......... סתם שתדע......... יום טוב לכולם.......

היא אפילו לא יודעת../images/Emo15.gif

על מה היא מדברת.. כל המתנחלים האלה,לא סתם בהתנחלויות,כי זה מקום יפה, הם מתנחלים בגלל עקרונות! והעקרונות האלה-ממש-ממש-ממש-חשובים אז שתסתום.

../images/Emo6.gif

סתם שתדעי..... אני לא מתנחלת בגלל עקרונות..... אבל אני חושבת שאם הייתי מחליטה היום היכן לגור, והיתי בוחרת כאן, אז זה כן היה בגלל עקרונות...[טוב, כמעט רק בגלל עקרונות...]

למעלה