shanyz

New member
../images/Emo26.gif

למה אין גלריה לניקולס המושלם שלי? אני מבקשת אם אפשר בבקשה לפתוח לו גלריה.. יש לי הרבה תמונות לשים
תודה...

אני עושה לך נצל"ש קטן (ברוב חוצפתי)

גם לי יש כמה תמונות לתרום לגלריה לניקולס (אם תהיה כזאת) ו...הייתי רוצה לדעת כמה דברים על השחקנית שמשחקת את מרלו! מה השם שלה, בת כמה היא היום...כאלה דברים.... מישהו יודע?!? איך כותבים את השם שלה באנגלית?!?

CityGirl9

New member
Marlo ואין לי מושג מי השחקנית

מעניין באמת מי היא ומה הפילמוגרפיה שלה.

השם של השחקנית...../images/Emo13.gif

אני יודעת לכתוב Marlo
אבל בחיפוש זה לא מוצא כלום וגם באתר של דייס אין עליה ביוגרפיה או תמונות....

shanyz

New member
מנצלש"ת את עצמי...הפרק של היום..

לא ראיתי.. היה ניקולס?????

i love gina

New member
לא היה, אבל היה פרק ממש ממש טוב!!!

קודם כל, *'צטערת* שלא הייתי פה בימים האחרונים, פשוט המחשב עשה לי בעיות... אבל אני חייב להגיד שהפרקים האחרונים היו ממש טובים, ובמיוחד אהבתי את הקטע אתמול עם סטפנו שצחק על מרלו בסבלה... לא, אני לא סדיסט, אבל זה היה ממש מצחיק!!! והיום, היה פשוט פרק ממש טוב! הפרק הראשון בעלילת החלפת התינוקות... כמעט כולם היו היום... הטינז (הנציגים המכובדים מהם לפחות) כל הבריידיז, ההורטונז, דמירהז... פשוט כולם, ואני ממש אוהב פרקים שכולם נמצאים!!! רולף היום היה פשוט ענק, והקטעים עם מרלו היו שווים כל שנייה!!! "דראגגגגזזז!!!!! איי ניד דראגזז ווי ווי!!!" חחחח... לא הפסקתי לצחוק... ולקסי ואייב- היה ממש טוב לראות אותם כל כך מאושרים.... והופ גם משעשעת אותי קלות... לא זוכר מתי זה היה, אבל שון שאל אותה מה שלומה, אז היא עונה לו בעצבים: "מה נראה לך , שאני נהנית מכל הסיפור?!" והשיחה היום עם סטפנו -בו- ג'ון הייתה ממש טובה... כולם מדברים על משהו אחר... חחח... אהבתי. קיצר, פרק ממש נחמד, רק שאלה קטנה למימי... אם יש לך בית, למה את יושנת בחוץ?!?!?!

הופ ושון- זה היה אתמול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה מימי יושנת בחוץ?!? שאלה טובה! היום היה יפה, מה שהיה מיותר לא היה וטוב שכך! היו יכולים להוריד את השיחה בין אייב ולארי, סתם כי היא מיותרת וכי אייב עומד להיות אבא וזה לא קשור! גם סמי-ברנדון היה מיותר! חוץ מזה, היה פרק מושלם! נתול קייט, רקס, ניקול, לוקאס, ויקטור.... רציתי לראות היום: גרטה הטינס היו חמודים, כמעט יצוג מלא (למעט פיליפ, ג'יסון...) הופ, בו ושון דאגלס היו חמודים יחד!! נפגש מחר..... שני!

santa barbara

New member
הפרק של היום...

באיזה שעה מחר השידור חוזר של הפרק של היום? פיספסתי היום...

CityGirl9

New member
פרק נחמד לשם שינוי השבוע והקטע

עם מימי ממש אבל ממשששששששש מוגזם
אין לה כסף לסנדב'יץ אבל... ליפסטיק (למרות שעבר זמנו) יש לה. פתאום מכונת הכביסה התקלקלה... והיא ישנה על ספסל בפארק פחחחחחח. סורי למרות שזה ימ"ח זה לא מקובל אתמול היא שתתה קפוצ'ינו בדוט קום והיום היא אוכלת חצי קרפ שמישהיא זרקה לפח מממשששש מוגזם (אמרתי
). מרלו מדליקה לאללה שחקנית גדולה... גם רולף ענק מצחיק אותח בטירוף האיש בעל 1000 הפרצופים שכולם נראים בעצם אותו הדבר
ונכון שהתספורת החדשה של בל ממש יפה לה

santa barbara

New member
מה זאת אומרת "או ביום שישי"??...

באיזה שעה זה ביום שישי? באיזה שעה ביום שישי משדרים את הפרק של יום חמישי?

CityGirl9

New member
משדרים ברצף את כל פרקי השבוע

לא זוכרת בדיוק את השעה נדמה לי שזה מתחיל בסביבות 08:00.

i love gina

New member
כן, התספורת באמת יפה לה...

מבגר אותה קצת... בכל אופן, הקטע עם מימי כמו שאמרת באמת מופרך לאללה... אבל הכל טוב, כי בעתיד יהיו עם זה דברים טובים (רעים... אבל טובים!!!
) אה, והפרקים מחר הם מ-7 עד 10 ... נראהלי לפחות... הפרק של היום בטח בסביבות ה-9 וחצי...

CityGirl9

New member
אופסססס פספסתי שעה../images/Emo9.gif

ובאמת ברוך הבא long time no seen

ביום שישי מ-7 בבוקר כל הפרקים ברצף.

נדמה לי שזה מ-7 או שזה יותר מוקדם! אבל ביום שישי כל הפרקים ברצף עד 11:50 שזה בעצם השעה של סוף הפרק של יום חמישי (גם ביום שישי, אם אני לא טועה, הוא מתחיל ב-10:15 )

shanyz

New member
בדקתי עכשיו בעיתון!

הפרק האחרון נגמר ב-10 וחצי.. אז זה אומר שהוא יתחיל בסביבות רבע ל-10! גם אני אראה מחר

נכון......./images/Emo41.gif

את רואה עכשיו?!? אם כן תשאירי לי הודעה פה, שאני יראה שאני לא לבד! אם תירצי, אני יתחבר לאי סי קיו עכשיו....

shanyz

New member
היי../images/Emo70.gif

ראיתי את הפרק
היה נחמד וקצת משעמם לפעמים..
הקטעים של רומן ואייב, של ברנדון וסמי, של לארי, היו משעמיים! מימי, בו והופ, היה מעניין!

למעלה