shamon51

New member
במאית מפיקה

הי, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב = קחי בחשבון במאית מפיקה?
כן נראה לענין משחק ? לא כל כך יודעת מה את רוצה ומתעקשת להשיג ביקורת פנימית חזקה
? אולי יותר מדי קצת מתערבת לאחרים בענינים אולי כי קצת שוויצרית
? אבל למה לב שבור
? ובשחור ? מילא סגול?

אני לא עומד בקצב.. לגבי הבימאית משו

ם מה אני לא מצליח לפתוח את הקובץ. לגבי אחרים, יש תגובות מלמדות בשפע, דוקא עקבתי אחר ניתוח שנים קצת יותר לעומק, אני לא זוכר איפה.

Tobolina

New member
מה... זהו ? ../images/Emo4.gif

קיוותי ליותר תגובות ...
shamon51 על הניתוח

גימי1

New member
קצת זהירות

שלום לכל חברי הפורום הלהוטים לאבחן... אני חושב שאיבחון כתב יד של נערה בת 15 הוא קצת מסוכן ו"קצת" לא מדויק. שכן, על פי מיטב ידיעתי הלא רבה, כתב היד טרם התגבש לגמרי. נכון שעל פניו נראה כי הנערה הנ"ל מאוד בוגרת לגילה ובכל זאת.... זה פשוט נראה לי קצת לא לעניין / לא אחראי לנתח כתב יד של מתבגרים. אני יודע שזה יקומם את הנערה, אבל ניתוח כתב יד צריך להיעשות (על פי הבנתי) רק לאחר סיום התגבשותו, שזה בערך גיל 18-20. את יכולה לשלוח ציורים....זו דרך נפלאה לניתוחים..

היי גימי.

כעקרון אני מסכים אתך אבל הבעיה כאן בפורום היא שונה, ויש לתת עליה את הדעת. לנו אין כל ידיעה ובקרה לגבי זה מלבד ההצהרה של המנותחים. כל אחד כאן יכול להצהיר על עצמו בכל גיל שהוא חפץ ולנו אין דרך לסנן ולאמת. זו הסבה שאני נמנע מלהגדיר גבולות גיל ברורים, שכן ברור לי שזה זה יעודד תופעה שצעירים וצעירות 'יוסיפו' לעצמם כדי לקבל אבחון. הבגרות שאתה ואחרים מזהים בכתב היא אינדיקציה טובה יותר מקביעת גילאים שרירותית. אמת, ובזמנו הרחיבה על זה המנהלת הקודמת, עטרה, יש בעיות וסכונים מסוימים באבחון לא זהיר ומקצועי של צעירים, אבל בעיות וסכוי להזיק יש בכלל באבחונים מהסוג שמקבלים כאן בפורום, וגם 'גדולים' עלולים להינזק מכתיבה לא אחראית/מדויקת. זו בדיוק הסבה שכתבנו בזמנו את מה שמופיע למעלה שידע כל אחד שתורם את כתב ידו לפורום לאן הוא נכנס, ולא יקח את הדברים ברצינות רבה מדי. לזכותם של המנתחים כאן יאמר שכמעט בלי יוצא מן הכלל הם מגלים אחריות וזהירות, מסייגים מראש את רמת ידיעתם ואת התנאים לא תנאים של הניתוחים וכד'. מעבר לכך לא ניתן לעשות.

Tobolina

New member
../images/Emo26.gif...

מכבדת את דעתך, ובמובן כלשהו גם מסכימה איתה...
לכל העונים (אגב, אתם מנתחים ציורים?)

למעלה