BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif

טוב אז העיניין ככה... כדי שתקראו את זה קודם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=210&msgid=19414517 ואחרי כל הקטע הזה עם החלום התחלתי להרגיש נוכחות של עוד מישו בחדר... והיום בלילה עברה הנוכחות... אז לא יודעת החלטתי להתחיל לקרוא לו.. לא בסיאנס פשוט אמרתי הרבה פעמים את השם שלו ובלילה לא היה כלום.. לפני שעה בערך נכנסתי לחדר של אחי והתישבתי על המחשב ושוב התחלתי לקרוא לו.. לא יודעת למה.. ושוב לא היה כלום.. אז הדלקתי סתם קליפ של הלהקה שאני נורא אוהבת ופתאום שוב הרגשתי נוכחות בחדר.. כיביתי את הקליפ ואז הרגשתי כאילו מישו ממש קרוב לאוזן שלי ואז שמעתי קול של גבר. לא הבנתי מילה ממה שהוא אמר.. אבל חשבתי שזה בכלל הטלויזיה ששכחתי לכבות.. הלכתי לטלויזיה והיא היתה מכובה בכלל... מה שבעצם אני מנסה להגיד.. יש מצב שזה ליין סטייל? או שאני ממש ממש הושפעתי?

mr nice guy

New member
קודם כל...

שלום לך, ברוכה הבאה לפורום! עכשיו לעניין, אנחנו, כל חברי הפורום, למרות שברור שיש סיפורים בדויים והשפעות פסיכולוגיות לא פוסלים שום מקרה, אז דבר ראשון אפילו אם זה לא רוח או משהו בסגנון, תכתבי חופשי. עכשיו, לדעתי, לפחות הפעם יש לי הרגשה שזה התת מודע שלך. פשוט לדעתי היית כ"כ מושפעת מזה שאמרת את השם שלו עוד פעם ועוד פעם וחיכית שמשהו יקרה, שפשוט הוא קרה, יכול להיות מהציפיה שלך. שוב, אני לא מומחה, ואני לא מכירים מושגים רוחניים, אני פשוט מנסה לבחון את זה בדרך אובייקטיבית. אבל אף אחד לא חווה את זה כמוך, אולי באמת ההרגשה שהדלקת את השיר הייתה מוחשית ביותר ואז זה יכול להיות רוח או משהו, אבל לא הייתי בונה על זה. הבעתי דעה, לא ממש ברורה- מקווה שקצת עזרתי, בקרוב תקבלי תגובות משאר חברי הפורום שמבינים קצת יותר מושגים ובעלי יותר ידע. אגב, היית לחוצה בעקבות החלום? מתי החלום היה? שהרגשת נוכחות- נלחצת?

BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif

דבר ראשון תודה
החלום היה לפני כמה ימים.. אני לא יודעת בדיוק כמה כי יש לי בעיות עם שינה וזה כך שאני בכלל מבולבלת בימים... בחלום עצמו היתי די לחוצה אבל זה היה לחוצה בזמן כי היתי צריכה למצוא אותו.. כמו שאמרתי בפורום חלומות, קמתי עם דמעות למרות שלא בכיתי בחלום.. יש מצב שאני באמת ממש הושפעתי, אבל העיניין הוא שאני אף פעם לא מושפעת מכלום בגלל זה החלטתי לבדוק את המצב... וגם בזמן האחרון אני נכנסת לדיכאונות.. שזה גם קרה לי רק פעם אחת וזה לא היה מחלום או משו.. כשהרגשתי נוכחות די נלחצתי אבל זה היה רק לדקה בערך.. כי אם באמת יש משו בחדר הוא היה מזיק לי אם הוא היה רוצה אבל הוא לא עושה כלום אז מה אכפת לי שיהיה
ואולי זה גם פרט חשוב.. לפני החלום, גם הרגשתי שמישו בחדר שלי.. והיו גם הרבה פעמים שהיו צמרמורות סתם בלי קשר לכלום..

למעלה