../images/Emo26.gif

חבר'ה יש לי כמה דברים: א) תוך כמה זמן אני אמורה לקבל את הרישיון (הכרטיס עצמו...במקום הנייר המעפן שיש לי כרגע
) ב)כמה לדעתכם אמורה לעלות מכונית ()עדיף אוטומטית אבל לא חובה) שתהיה טובה אבל לא יקרה..לא משנה לי כל כך הדגם והצורה וכו'.. מה שמשנה זה שהמכונית לא תצריך כל כמה ימים תיקונים יקרים וכו'.. כי למשל חיפשוית (הישנה
נוסטלגיה
) אפשר להשיג גם ב-2000 שקל אבל זה מכונית שמצריכה אין ספור תיקונים וזה לא לעניין מבחינתי.. אני רוצה לשכנע את ההורים שלי לקנות לי אוטו ..ז"א שזה צריך להיות אוטו לא ממש יקר.. אבל דיברנו כבר על חיפושית וכדומה וההורים שלי אמרו לי שהם לא יקנו לי מכונית כזאת כי המכונית אמנם זולה אבל יש לה המון תיקונים וזה יוצא יקר.. אז..יש איזה דגמים להמליץ לי עליהם
מחירים|? משו
תודה
(ובבקשה אל תפנו אותי לפורום מכוניות
) ג)ההורים שלי לפעמים שוכחים להרים את השלט "נהגת חדשה" אחרי שאני נוהגת במכונית.. מה קורה אם תופסים אותם שהם נוהגים עם שלט כזה

yoni162

New member
תשובות לעלמת החן

א. זה משתנה מאדם לאדם. חלק מקבלים את זה כמה ימים אחרי שמקבלים את ה"נייר המעפן", לי זה לקח משהו כמו חודש. תמתיני בסבלנות. ב. לכי לפורום מכוניות..את באמת חושבת שמישהו כאן יכול לתת חוות דעת על מכונית? לרוב האנשים כאן אין בכלל רשיון.. ג. לפי החוק, הקנס על נסיעה עם השלט הנ"ל כשאתה לא נהג חדש הוא 250 ש"ח. עם זאת, זה תלוי במזל של ההורים שלך..יכול להיות שהוא יוותר להם, ויכול להיות שהוא יחפש אותם בקטנות כמו שאומרים. עדיף להוריד/להרים וזהו.

Superdror

New member
קצת סדר בבלאגן...

קודם כל, את הכרטיס המגנטי את תקבלי רק לאחר סיום תקופה המלווה, בדרך כלל משהו כמו חודשיים וחצי מסוף תקופת המלווה. לגבי מכונית, פורום מכוניות הוא המקום, במקרה אני "גר" שם ואני יכול לומר לך שאם תפני אליהם עם דרישות כמו שלך הם לא ידעו לענות לך ובטח שגם אני לא. את חייבת להגדיר תקציב מסויים על מנת שידעו מה להציע לך, כמובן שידרש עוד מידע, אם מדובר על משפחתית או סופר מיני, איזה נסיעות ? עירוניות/בין עירוניות וכו'.. ולגבי הקנס, כמו שקודמי אמר - הקנס עומד על כ250 שקלים, אם הוא נאכף בצורה רצינית - לא נראה לי, אם כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון ולומר לך שהוא לא נאכף. בעקרון לדעתי אין סיבה ששוטר יגש לאחורי הרכב לחפש את השלט, אלא אם הוא ממש רוצה להדביק על הוריך דו"ח. שוטר ניגש לאחורי הרכב רק כאשר הוא בודק רשיונות ורואה שהנוהג ברכב הוא נהג חדש ורוצה לראות שיש שלט. לסיכום, נראה לי שהקטע של הקנס על השלט הזה די תלוי בשוטר... דרור.

למעלה