dor302

New member
../images/Emo26.gif

שלום רב
הבעיה שלי היא כזאת...: לפני כ4 חודשים אני וחברים שלי החלטנו לעשות חרם על אחד הילדים שאיתנו בכיתה, הילד היה החבר הכי טוב שלי... לכל אחד מהחברים היה סיבה לחרם כנגד הילד ולא רצינו עימו בקשר המקרים השתלשלו וגם הבנות שאיתם אנחנו מסתובבים לא דיברו איתו ... לאחר שיחה של היועצת בבית ספרנו ועם סגנית המנהלת החלטנו לא לקלל אותו או שהוא ירגיש אי נוחות בכיתה עימנו... במשך כל הזמן הזה אני הרגשתי מאוד רע כי אני לא ממש רציני להיות נגדו ולהחרים אותו כי הייתי חבר טוב שלו ונגררתי אחרי החברים שלי.. ובמשך כל הזמן הזה אני הראתי לכולם שאני גם שונא אותו שזה היה קצת אמיתי אבל קצת שקרי. לפני שבועיים בצאת לחופשת הפסח החלטנו אני ועוד כחבר וחברה להשלים על הילד אני השלמתי איתו ומאוד הייתי מרוצה מזה כי כולם אמרו לי שחרם זה דבר נוראי ואני מסכים עם זה הילדה גם מדברת עכשיו עם הילד אבל הילד השלישי התחרט ולא מדבר איתו. העניין הוא איך עכשיו אני יהיה עם הילד הזה בשולם כאשר כולם נגדו ורק אני ועוד ילדה שלא ממש מקורבת אליו נהיה איתו זה יהיה מאוד קשה כי כולם ממש שונאים אותו ואני ממש לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי זה בעיה מאוד קשה לי
דור

מתן ב

New member
שאלה אחת... ../images/Emo110.gif

יותר נכון כמה שאלות...
1) למה אתה החלטת לעשות נגד הילד הזה חרם? אתה שנאת אותו, או שפשוט נגררת אחרי חברים שלך? 2) אתה חושב שאם תשלים עם הילד הזה, זה יגרור יחס שונה של החברים שלך כלפיך? תראה... לפי דעתי אתה צריך להשלים עם הילד הזה, ולהיות חבר שלו כמה שאתה קרוצה, אתם יכולים להיות חברים של "שלום, להתראות" או, אם אתה רוצה, להיות חברים יותר טובים. אם אתה רוצה להשלים עם הילד הזה, אתה לא צריך לחשוב על "מה החברים שלי יגידו", אתה צריך חשוב מה חשוב לך יותר, ולפי זה להחליט... מקווה שעזרתי!

מתן ב צודק לחלוטין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

אבל יש לי עוד שאלה בשבילך: עם הוא באמת היה החבר הכי טוב שלך, איך הצלחת להגרר אחרי החברים שלך
אולי קינאת בו...

מתן ב

New member
אמצמ... אני בת ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif

ולא נראה לי שאם מקנאים במישהו, אז חרם זה הפתרון... ואם באמת (מי שרשם ראשון את ההודעה) התחלת עליו חרם מתוך קנאה, תשלים איתו ועכשיו...

dor302

New member
היי נתן ורבקה:)../images/Emo41.gif

תראו אני לא קינאתי בו או משהו אני פשוט נגררתי אחרי החברים שלי ועשתי מה שהם עדו כנגדו ואני מאוד חושש מהתגובה של החברים שלי כי הם מאוד חשובים לי

למעלה