../images/Emo26.gif
שלום רב
הבעיה שלי היא כזאת...: לפני כ4 חודשים אני וחברים שלי החלטנו לעשות חרם על אחד הילדים שאיתנו בכיתה, הילד היה החבר הכי טוב שלי... לכל אחד מהחברים היה סיבה לחרם כנגד הילד ולא רצינו עימו בקשר המקרים השתלשלו וגם הבנות שאיתם אנחנו מסתובבים לא דיברו איתו ... לאחר שיחה של היועצת בבית ספרנו ועם סגנית המנהלת החלטנו לא לקלל אותו או שהוא ירגיש אי נוחות בכיתה עימנו... במשך כל הזמן הזה אני הרגשתי מאוד רע כי אני לא ממש רציני להיות נגדו ולהחרים אותו כי הייתי חבר טוב שלו ונגררתי אחרי החברים שלי.. ובמשך כל הזמן הזה אני הראתי לכולם שאני גם שונא אותו שזה היה קצת אמיתי אבל קצת שקרי. לפני שבועיים בצאת לחופשת הפסח החלטנו אני ועוד כחבר וחברה להשלים על הילד אני השלמתי איתו ומאוד הייתי מרוצה מזה כי כולם אמרו לי שחרם זה דבר נוראי ואני מסכים עם זה הילדה גם מדברת עכשיו עם הילד אבל הילד השלישי התחרט ולא מדבר איתו. העניין הוא איך עכשיו אני יהיה עם הילד הזה בשולם כאשר כולם נגדו ורק אני ועוד ילדה שלא ממש מקורבת אליו נהיה איתו זה יהיה מאוד קשה כי כולם ממש שונאים אותו ואני ממש לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי זה בעיה מאוד קשה לי
דור
שלום רב