ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

היי כולם
תקשיבו, כל מקום אני רואה "אפי היקרה" "אפי היקרה"... מישו מוכן להסביר לי מה זה הפורום הזה
על מה מדברים כאן

אפלת

New member
אפי היקרה:

לאן שלא תלכי , ומאיפה שלא תבואי, תמיד תראי את אפי היקרה, למה? כי היא תרדוף אותך לעד... אין מנוס ואין לאן לברוח, אז שבי לך בנוחות, שתי כוס תה, ותכיני את עצמך נפשית: מי שנכנס לפורום אפי היקרה פעם אחת נשאר בו לנצח ואם באמת חשוב לך לדעת על מה מדברים פה יש את הודעת המנהלות, אם הייתי מבינה איך עושים קישור אז הייתי עושה את השרות ... אבל אני לא- זה למעלה.. אה- ולפעמים מייעצים פה, אבל בדרך כלל צריך לשלם בשביל זה...

Idan91

New member
"לאן שתביט - ערבית!" ../images/Emo187.gif

סתם, תחילת ההודעה שלך הזכירה יל את הססמה המנצחת.

resputin

New member
על עולם במלואו,

על הכל ועל כלום, וגם כמה ´ואז´ים מפה ולשם. תתרווח, תקרא, תרגיש חופשי גם לגלגל קצת בהיסטוריה אחורה- אה כן, ובלי כל ה"
,
" הללו- זה אסור (מנהלת באטרף
). בקיצור, על מה הפורום הזה? על החיים.

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifאיזו התרגשות הוא הזכיר את הואזים

שלי
ג´ינגל נחמד

זיו25

New member
אז ככה.

תכנס. תשאל. תתייעץ. תתרשם. לפעמים גם תלחם. תקבל תשובות. חלקם טובות, חלקם פחות. תשתמש בהן, תתלה אותן על קיר. יש כאן אנשים שאחרי התשובה שלהם, אולי לא תרצה אותם להכיר. נשמות טובות כאן כולם, באמת. אתה מוזמן לנסות, כי מהתשובות הללו אף אחד עוד לא מת. יש גם ראש גדול מעין הכתרה שבועית זה הולך טוב כל עוד שולחים לאפי פאקט, ועדיף במונית. כן, אפי, היא המנהלת ותאמין לי שלא בגללך היא משתעלת זה בגלל הפאקט שקודמך שלח היה מעורב באיזו תאונת פגע וברח כמו כן יש את הנויירומטר שמדווח על מצב הרוח של אפי, בערך מגובה מטר. אתה מוזמן לכתוב על הבעיה שלך, אם היא ישנה בכלל ואם לא, זה ממש חבל בכל מקרה אתה מוזמן לענות גם על הבעיות של אחרים ותשאיר לי בעיות הקשורות למקררים. מקווה שהבנת הכל, זה פחות או יותר העיקר ואם לא הבנת... רד למטה - נפגש בכיכר. בברכה, זיו.

זיו25

New member
תודה,

צר לי לגבי הזיהוי הקלוקל, אבל הנה אני מתקן: ההודעה הקודמת שלי מתייחסת לזכר ונקבה כאחד. <עכשיו כשאני חושב על זה, זה מקבל משמעות שונה, אם אני אומר למישהו לרדת למטה לכיכר, או מציע למישהי לרדת למטה לכיכר, לא?> בברכה, זיו.

למעלה