The Charmd One

New member
../images/Emo26.gif

אז ככה: אני דלוקה על מישהו- שיש התקדמות ודי התעניינות מצידו...כאילו, הרבה מבטים (וההסטתם אם אני מפנה את הראש לכיוונו, או הצטלבות) שאלות סתמיות כאלה ושיחות חולין...חחח.. בקיצר- יום חמישי, היו כל מיני דברים בסגנון מה שרשמתי למעלה, עד שהגעתי לקטע שדיברנו, וקראתי לו בכף יד... אז קו האהבה שלו ארוך ולא משולב- סימן שיימצא את האהבה האמיתית שלו מהר... אמרתי לו את זה... הנה מה שהיה: -כבר מצאתי...מחייך ומביט ישר.. מישהו מאחוריינו: -הוופהה, מיי
-מחייך, מגניב מבט אליי ומוריד את הראש אל היד... מה זה היה אמור להביע? כי נניח שבסדר, זאת לא אני- אז מה לעזאזל היו כל החודשיים האחרונים
אבל הקטע הוא, שלפי ההיכרות שלי איתו עד כה, הוא לא היה אומר את זה ככה אם זאת הייתה אני...כי..כי לא יודעת הוא די ביישן וזה לא מתאים לו כזה... ארררר אוף
כל הדברים האלו היו סתם כאלה, ואני סתם הסקתי מסקנות לא נכונות? חרטה
אה ולא, אין לי אומץ לדבר איתו דוגרי...זאת לא אופציה... אה וחחח- נוסטלגיה, כן זה אותו אחד עדיין..
ותודה לאל המבטים האלה התחלפו במבטים חמים וביישנים כאלה..

אפלת

New member
אופציות:

1. להמשיך לתהות לגבי ההתקדמות עוד הרבה זמן... 2. להכנס לקישור ששמת ולקרוא מה אפי היקרה כתבה לך... 3. לדבר איתו דוגרי או לרחרח בדוגריות... 4. לטוס לאוסטרליה לשנה שנתיים אולי הוא יתגעגע... 5. לחכות לעוד עצות מיקירי הפורום...

d@r121

New member
ללכת אליו

והלגיד לו בפנים "אני מאוהבת בך עד מעל האוזניים יש סיכוי שייצא מזה קשר?"

מירב ד

New member
ואם זאת מישהי של מוצאת חן בעינך?

פשוט נראה לי שזה יכול ל גרום לסיטואציה ממש מביכה ולא נעימה..לשני הצדדים.... כדאי לבדוק את השטח עוד קצת לפני שעושים טעויות..... מירב כבדה בשעה כזאת..

The Charmd One

New member
כן, זה

מה שאני עושה..בודקת את השטח..חח..אבל אוף, אני רוצה לדעת אם אני משקיעה סתם או לא... וחח, האמת חשבתי על זה לנסוע ולראות אם הוא שם לב, אבל אני חשבתי יותר בכיוון שוויץ
וחח, כן בטח אני בחיים לא יוכל לומר לו את זה ככה...ותודה שגם אתה לא היית יכול לומר את זה למישהו שאתה היית אוהב...

maayan15

New member
תראי...

את יכולה לבדוק כמה שאת רוצה ולתת רמזים..יכול להיות שהוא ביישן כמוך, יכול להיות שהוא סתם לא מבין רמזים...אם את חושבת שהוא מרגיש כלפייך משהו...פשוט תגידי לו, אל תגידי לו אני מאוהבת בך מעל האוזניים...זה סתם ילחיץ אותו ויהיה מביך לשניכם...תגידו לו שיש לך רגשות כלפיו, או משהו כזה.. אבל זה רק אם נראה לך שיש לו רגשות כלפייך, כי אם זה סתם מישהו שממש לא נראה לך שיש לו משהו כלפייך...זה סתם יהיה מביך ומדכא וזהו....

The Charmd One

New member
אז זהו...

שמצד אחד- אני חושבת שכן..הוא מסתכל עליי ממש הרבה ונניח לפעמים אני רואה אותו כזה מסתכל עלי שנה ואז בא לומר משהו סתמי כזה...וגם לפעמים במסדרון יש לו מבט כזה מסויים... אז מהצד הזה אני חושבת שמשהו קטן הוא מרגיש כלפיי..חח.. אבל מצד שני..מה שהוא אמר עם הכבר מצאתי..אוף! אני יבוא עוד חודשיים עם עוד שאלה ואז אשים את זאת כקישור נוסטלגיה..
טוב תודה בכל מקרה לכולם...

Dor K

New member
למה שלא תכתבי לו מכתב?

תראי, לפי איך שזה נראה, לא נראה לי שהוא זה שיעשה את הצעד, אם הוא רוצה משהו. הוא נשמע לי קצת ביישן. אז אם את רוצה שיקרה כאן משהו, את צריכה לפעול. תכתבי לו מכתב שאת קצת דלוקה עליו ולא ידעת איך לגשת אליו ולהגיד לו את זה. היית רוצה לדעת מ דעתו בנושא והאם הוא היה רוצה לנסות לצאת איתך, לראות מה יקרה בינכם. גם אם הוא לא חשב על הנושא בכלל, אני בטוח שהוא לא יסרב. גם כי אין לו סיבה לסרב לך, וגם כי אני מוצא בזה דבר מחמיא ביותר שמישהי תכתוב לי דבר כזה, אני מאמין שגם לו זה יחמיא. שיהיה בהצלחה.

maayan15

New member
אל תכתבי לו מכתב!!

מהאנשים שאני מכירה...מכתב זה דבר ששמור לכיתה ו´... זה פשוט ילדותי....

The Charmd One

New member
נהה...

תודה, אבל לא...אני לא רואה את זה קורה..חח..ולא כבר כתבו לי מכתב פעם, ונדרתי נדר בחיים לא לעשות את זה... ויום כיפור עוד רחוק

במקום לקרוא בכף היד

אפשר להעלות באוב את חנוך לוין: אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט ואמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. החורף קר היה וכבר ועבר על האדון כמעט והגברת כבר. גברת כבר טיילה עם האדון כמעט היא אהבה אותו כבר נתנה לו יד, הלילה חם היה, ירח שט על האדון כמעט והגברת כבר. ועוד אביב חלף וסתיו נוסף נגמר, והאדון כמעט ראה בלב נשבר כמה הפסיד כל השנים שלא אמר את דבר אהבתו אל הגברת כבר. ועוד שנה חלפה, ועוד שנה אחת, וגברת כבר שכבה על משכבה לבד חושבת איך כמעט היה וכבר אבד, לגברת כבר ולאדון כמעט. שנים חלפו מאז, לא השתנה דבר. אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט אמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. עכשיו כבר באמת היה קצת מאוחר. גברת כבר התגוררה בבית קט, כמעט שהתגורר בו גם האדון כמעט, עכשיו לא מתגורר בו אף אחד לא הגברת כבר ולא אדון כמעט.

adidas^

New member
אם כבר חנוך לוין התותח-

בליל קיץ בליל קיץ, ליל הוד, דוד ודודה יצאו לרקוד. פתאום הדוד תקע לו גרפס, פתאום נפלט לדודה נוד. איפה הגרפס, איפה הנוד, איפה הדודה והדוד? ימים רבים חלפו מאז, מה שהיה- מזמן כבר גז. אז מה אם זה לא קשור? זה מצחיק

adidas^

New member
אם כבר חנוך לוין התותח-

בליל קיץ בליל קיץ, ליל הוד, דוד ודודה יצאו לרקוד. פתאום הדוד תקע לו גרפס, פתאום נפלט לדודה נוד. איפה הגרפס, איפה הנוד, איפה הדודה והדוד? ימים רבים חלפו מאז, מה שהיה- מזמן כבר גז. אז מה אם זה לא קשור? זה מצחיק

adidas^

New member
ורק עכשיו שמתי לב כמה זה

רלוונטי- שיר על הדודה והדוד.
הילדה חיותה רואה ממותה הילדה חיותה, הגרה ברחוב ז´בוטינסקי, מול בית החולים ליולדות אסותא, נסעה אל הדודה בלונדון לראות ממותה. עמדה לה חיותה ליד הממותה, הביטה מבסוטה, פתאום נפלה הממותה, ישר על מי?- על חיותה. הדודה צועקת: חיותה! חיותה! ואין חיותה. בערב בא מנוף גדול, מרים את הממותה, שני פועלים מקלפים מן הרצפה את חיותה, מקפלים לארבע בניחותא, שמים במעטפה, מדביקים בול ושולחים להורים של חיותה, הגרים מול בית החולים ליולדות אסותא. מוסר השכל, אמרה אמא של יקי ליקי: אם כבר לראות חיות, מוטב לראות תולעים בקקי.

The Charmd One

New member
../images/Emo6.gif

חחח אני לא חושבת שזה ככה..כאילו כן אבל..אמאלה הפחדת אותי..חח...

למעלה