The Charmd One
New member
../images/Emo26.gif
אז ככה: אני דלוקה על מישהו- שיש התקדמות ודי התעניינות מצידו...כאילו, הרבה מבטים (וההסטתם אם אני מפנה את הראש לכיוונו, או הצטלבות) שאלות סתמיות כאלה ושיחות חולין...חחח.. בקיצר- יום חמישי, היו כל מיני דברים בסגנון מה שרשמתי למעלה, עד שהגעתי לקטע שדיברנו, וקראתי לו בכף יד... אז קו האהבה שלו ארוך ולא משולב- סימן שיימצא את האהבה האמיתית שלו מהר... אמרתי לו את זה... הנה מה שהיה: -כבר מצאתי...מחייך ומביט ישר.. מישהו מאחוריינו: -הוופהה, מיי
-מחייך, מגניב מבט אליי ומוריד את הראש אל היד... מה זה היה אמור להביע? כי נניח שבסדר, זאת לא אני- אז מה לעזאזל היו כל החודשיים האחרונים
אבל הקטע הוא, שלפי ההיכרות שלי איתו עד כה, הוא לא היה אומר את זה ככה אם זאת הייתה אני...כי..כי לא יודעת הוא די ביישן וזה לא מתאים לו כזה... ארררר אוף
כל הדברים האלו היו סתם כאלה, ואני סתם הסקתי מסקנות לא נכונות? חרטה
אה ולא, אין לי אומץ לדבר איתו דוגרי...זאת לא אופציה... אה וחחח- נוסטלגיה, כן זה אותו אחד עדיין..
ותודה לאל המבטים האלה התחלפו במבטים חמים וביישנים כאלה..
אז ככה: אני דלוקה על מישהו- שיש התקדמות ודי התעניינות מצידו...כאילו, הרבה מבטים (וההסטתם אם אני מפנה את הראש לכיוונו, או הצטלבות) שאלות סתמיות כאלה ושיחות חולין...חחח.. בקיצר- יום חמישי, היו כל מיני דברים בסגנון מה שרשמתי למעלה, עד שהגעתי לקטע שדיברנו, וקראתי לו בכף יד... אז קו האהבה שלו ארוך ולא משולב- סימן שיימצא את האהבה האמיתית שלו מהר... אמרתי לו את זה... הנה מה שהיה: -כבר מצאתי...מחייך ומביט ישר.. מישהו מאחוריינו: -הוופהה, מיי