Papito

New member
../images/Emo26.gif

כשאני חושב על זה ממש לא צריך לעשות מפגש כי זה דבר נורא מפגר... כולם פה מכירים את כולם וחוץ מזה אי אפשר לכפות על אף אחד לבוא

Meselfoh

New member
אתה אומר את זה בתור מה?

האיש הכל יודע? מי ביקש ממך לחשוב? אם היית חושב... נו טוב עזוב מדע בדיוני. בכל מקרה אני לא מכיר פה יותר מ3 אנשים. ככה זה כולם מכירים את כולם?

Papito

New member
אני אומר את זה בתור

האיש שיודע הכל, לא צריך לבקש מאנשים לחשוב חוץ מאנשים ממש מסוימים (אהמ אהמ...) אם הייתי חושב אז לא היה מדע בדיוני לעומתך(אהמ אהמ טולקין) בכל מקרה זה שאתה לא מכיר פה אף אחד חוץ משלושה אנשים זה לא אומר שכולם צריכים לבוא כי מר בלאקר טיפש רוצה לראות במי מדובר

מוצארט

New member
רבאק...

די כבר עם הקטילות ההדדיות האלה!!! נמאאאאאאאססססססס!!!!!!

ראיתי את זה גראנג´יסט מסומם!

קודם כל, טולקין זה פנטזיה. שנית, אתה בהחלט מחזיק מעצמך טיפה יותר מדי.שלישית, חשבתי שמפגש פורום זה רעיון נחמד ונראה שלאף אחד חוץ ממך אין בעיה עם זה. רביעית, אני לא בלאקר, ובטח שלא טיפש {אף מילה טל!}

Meselfoh

New member
קודם כל אני שונא בלאקרים

שנית ממה ששמעתי עליך אני לא אוהב אותך. אם אתה יורד עלי לפחות תהיה מקורי. כדי שאני אוכל להעמיד פני נעלב. עוד דבר. אתה לא יודע הכל. אם ידעת אז היית יודע שאין טעם להתנצח נגדי כי כל מה שאני אומר נכון גם אם אני טועה. המפגש לא נעשה לכבודי, לפחות לא היה מתוכנן להיעשות בשביליץ אז כך את הניק שלך ודחוף אותו

twigy

New member
איפה האהבה?

האחדות ? השלווה ? איך יהיה שלום בעולם כל עוד אין שלום בין אדם לרעהו, באותה הארץ ?

למעלה