Shani5

New member
../images/Emo26.gif

שאלה.... מה ההורים שלכם חושבים על פגישות פורום וכאלה? ובכלל להיפגש עם אנשים מהאינטרנט? יצא לכם להיתקל במצב כזה?

*neta*

New member
כן ההורים מכירים..

בהתחלה די היססו אבל התרגלו.. מתחילים זה אינטרנט את לא מכירה אותם אבל הם מתגברים..

PopPy

New member
מה יצא? כל חופש אני במפגש ^-^

(זוכרים אותי? הצטרפתי לא מזמן? אז עד עכשיו קראתי ולא ממש הגבתי, ועכשיו נמאס לי לשתוק
) למפגש הראשון ראשון שלי, בפורים שנה שעברה, הגעתי ממש בנס. גיליתי שמישהי בפורום היא בעצם חברת ילדות שלי שגרה שתי מטר ממני, נפגשנו ובגלל שהיא כבר הייתה במפגש אחד ויכלה להצהיר בבטחון שחברי פורום הארי פוטר הם לא טרוריסטים במסווה (עובדה שהתגלתה לא נכונה בהמשך
), הגעתי איתה למפגש. מאז הגעתי לעוד כמה מפגשים בגלל שמדובר פחות או יותר באותם אנשים כל הזמן (חברי פורום הארי פוטר), ומאז יש אנשים שהכרתי מהאינטרנט ואני איתם בקשר טלפוני כל הזמן, עם טלי לדוגמא
(וויזלי גירל מהפורום). עכשיו אמא שלי הרבה פחות פרנואידית, ובגלל שחברי פורום הארי פוטר השונים פרוסים בלא מעט פורומים בתפוז, היא נותנת לי גם להגיע למפגשים של פורומים אחרים (כי כבר פגשתי כמה אנשים שנמצאים שם), כל עוד הם באיזור שהיא יכולה לקחת אותי ולהחזיר אותי ממנו ^-^

yoyo90

New member
כן ...

נפגשתי עם מישהי באייסייקיו ... דיברנו כזה חודשיים ... אחרי זה טלפון ואחרי זה נפגשנו ועכשיו אנחנו חברים ! הורים !? אמרתי לאבאלה : אבא יום שבת אתה מסיע אותי ל_____ טוב ? ואז הוא שאל למה וסיפרתי לו ... והוא שאל אם היא ערבייה ! ואמרתי לו - אין סיכוי דיברתי איתה בטלפון כבר ! אז אם ההורים ש´ך מקשיבים לך לכי על זה

אינטרנט=סכנה ענקית../images/Emo16.gif

פעם אחת (מודה באשמה, לא לפרסם את זה
) נפגשתי עם אנשים מהאינטרנט.. רגע, טעות... שלוש פעמים. פעם אחת בבי"ס (עם ילדה שהייתה שכבה מעליי, והיינו ביחד בגן טרום-טרום-טרום חובה
), פעם אחת עם ילד שגר בית לידי, ופעם אחת עם כמה שבאו מתל-אביב והשכן שלי ארגן מפגש קטן. בכל הפעמים ההורים שלי לא ידעו על זה כי אינטרנט אצלם זה משהו מאוד מסוכן. אמנם אני מחובר לאינטנרט מכיתה ג´, וכל פעם שאמרתי "אני אנתק את המחשב שלי!" בגלל שכעסתי עליהם, הם ישר אמרו "לא!", אבל הם מפחדים. מאוד. אולי זה בגלל שתמיד שהם נכנסים לחדר שלי הם מסתכלים *ישר* על המסך של המחשב, ובמשך השיחה כל הזמן פוזלים אליו, אולי זה שהם מתחקרים חברים שלי על מה שהם עושים באינטרנט ובמחשב, ולא יודע כבר. אבל נמאס לי מזה לגמריי.
ניר

Pink Punk Girl

New member
להורים שלי ...

לא ממש מזיז
הייתי כבר במפגש אחד וכאילו הם רק אמרו לי את הדברים הרגילים: "אם קורה משהו תתקשרי .." "קחי איתך חברה" וזה .. לא משהו מיוחד.

אמממ וואי

בפעם הראשונה שהיה מפגש בפורום שהייתי בוא לא יכולתי לבוא כי הייתי בדרך חזרה מאילת באותו יום (והמפגש היה בעיר שלי!!!) במפגש אחרי זה שהיה ברעננה, חברה מהאינטרנט שפגשתי באילת היתה במפגש. אז אמרתי לאמא שלי שאני הולכת לפגוש אותה בפארק ברעננה במפגש אחרי זה ביקשתי מאמא שלי ללכת והיא לא הרשתה לי. אז דיברתי עם האנשים מהמפגש וביקשתי מהם להתקרב קצת יותר לאזור שלי, ואז אמרתי לאמא שאני הולכת לחברה- אבל הלכתי אליהם. אחר כך הלכתי לישון אצל חברה אחרת מהאינטרנט, ותירצתי לאמא שלי שילדים מהפורום החליטו שהם גם רוצים לבוא. הראתי לאמא שלי תמונות שלהם, ומאז מרשים לי ללכת לכל המפגשים! the end!

*neta*

New member
מוזר..אמר לי ששלח הודעה אבל היא

לא הגיעה..בכל מקרה.. המפגש הראשון שלי היה לפני שנה, וזה לא היה מפגש יותר כנס כזה והיה פרסום בעיתונים וזה אז אמא הרשתה. שנה אחרי זה הייתי בין המארגנים של המפגש אז אני לא אלך!? ומחר אני נוסעת ליומיים לחברה שהכרתי דרך פה ויום חמישי יש לנו מפגש שוב

Magi¢ Boy

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo12.gif בדיוק כתבתי על זה הודעה :)

ככה ש.. תקראו ותפנימו

למעלה