ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

שלום לכולם
מישו רוצה לגלות לי מאיפה מתחילים לקרוא את הפורום הזה
יש פה מיליון הודעות בעמוד

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

המקום הכי טוב להתחיל לקרוא את הפורום ממנו הוא כללי הפורום נכתב ע"י העמותה לקידום כללי הפורום מעבר לכך... אין מקום מיוחד... תקראי כמה הודעות... תתפסי את הראש... תשתלבי
ברוכה הבאה

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

סבייאשיין ~
קראתי, והפנמתי לא מדברים על הורדות, לא יוצרים שירשורי פלצת, לא מקללים, לא מעליבים, לא מעצבנים את פגע. שכחתי משו

נקודתית

New member
../images/Emo36.gif

כן שכחת!! את כלל הכללים. הכלל שרק כחמים יכולים לראות, הכלל הלא כולל ובכל זאת כוללני ביותר שיש
הכלל שאומר ש"אנוכי מלכה וצריך להעריץ אותי, לסגוד לי פעמים ביום + לפני ארוחה. להעריך ולאהוב כל פיסת אדמה עליה אני דורכת (או במקרה של הפורום, להעריך ולאהוב כל שירשור שאני מגיבה לו.
) ותמיד להצדיק אותי!! יעלי תמיד צודקת, יעלי תמיד צודקת, יעלי תמיד צודקת.
" בקרוב - עשרת הדיברות של הפורום. עשה ואל תעשה כשהינך קורא הודעות של יעלי המלכה

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

האמת... יש כלל שלא נכתב ואחרי כמה זמן אמורים להבין אותו לבד... המנהל ישמח לתת יחס מיוחד לכל אותם אופניקים אשר ישחדוהו בכמויות רבות של חצאי ש"חים. כמות היחס המיוחד נמצאת ביחס ישר לכמות חצאי הש"חים המדוברת...

נקודתית

New member
ייייאאלללללהה...

עזבו אתכם מחצאי שח"ים עזבו אתכם מיחס מיוחד תהללו את יעלי המלכה, זה בחינם (וול... כמעט
בכ"ז, בחורה צריכה לחיות ממשהו..) וזה עושה אתכם מאגניבים קוליסטים שעוד לא נראו בתפוז מעולם!! יעלי רולז

נקודתית

New member
**נעלבת טוטאלית**

>אני אמורה להעלב?! כי אם כן נעלבתי מאוד.. אם לא..אז...לא
< לא חדש הכל משעממממם תעלה לצ´ט

נקודתית

New member
אמא שלי?! X_x

אההההה את בטוחה?! אני חרא של בת... בדוק..
אבל אפשר לנסות! מקסימום תסבלי קצת! :]

lolita...

New member
איזה פורום מוזר עם אנשים מוזרים ../images/Emo4.gif

מתאים לי בוווווווווווווווווווווווווווול אני בפניייייייייים! ~בלי שום קשר לשירשור הזה... טוב עם קצת קשר של מוזרות הודות ליעל הטרללה! פשוט זה השירשור הכי קצר! לה לה לההההה~

בוקררר טוובבבבב(הא../images/Emo35.gif)

ברוחה הבאה אישה
אפשר לבקש את שמך
מקום מגורייך
(אופס... הגזמתי
)

למעלה