תודה רבה וברוכה הבאה תרגישי בבית
H HoDoSh 16 New member 2/11/07 #39 טוב אתה מכיר אותי אבל בסדר הודיה 17 ועוד חודש וחצי (ועדין לא התחלתי ללמוד נהיגה) פ"ת..שמיניסטית (מי היה מאמין?!) לשמיניסטים שבינינו אתם קולטים שאנחנו שמינית?!?
טוב אתה מכיר אותי אבל בסדר הודיה 17 ועוד חודש וחצי (ועדין לא התחלתי ללמוד נהיגה) פ"ת..שמיניסטית (מי היה מאמין?!) לשמיניסטים שבינינו אתם קולטים שאנחנו שמינית?!?
L Looking4CoolName New member 2/11/07 #45 לא, אני מכחיש את השמיניסטיות שבי. ../images/Emo13.gif אני שישיסט!
ר רוני13 New member 3/11/07 #46 ../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifלא אתה לא../images/Emo11.gif אנחנו יותר מדי מאגניבים בשבילך... שבות שולתת
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifלא אתה לא../images/Emo11.gif אנחנו יותר מדי מאגניבים בשבילך... שבות שולתת
S S a m B o o k i New member 2/11/07 #40 אז אני גם פה ../images/Emo26.gif מולי. אוטוטו 17. לומד בירושלים. גר באשדוד. אני גם מתחיל ללמוד נהיגה ממש בקרוב =]=] הייתי בצו ראשון לפני שבוע ומשו .. ומגניב לי
אז אני גם פה ../images/Emo26.gif מולי. אוטוטו 17. לומד בירושלים. גר באשדוד. אני גם מתחיל ללמוד נהיגה ממש בקרוב =]=] הייתי בצו ראשון לפני שבוע ומשו .. ומגניב לי
ש שירה 94 New member 2/11/07 #42 נהנהננה מזל טוב... שירה 14 וחצי..*מתעקשת לא להגיד כמעט חמש עשרה* הרא"ה..אבל מתחילים לספור תימים.. חור ליד מודיעין, אחרי הקו הירוק..
נהנהננה מזל טוב... שירה 14 וחצי..*מתעקשת לא להגיד כמעט חמש עשרה* הרא"ה..אבל מתחילים לספור תימים.. חור ליד מודיעין, אחרי הקו הירוק..
ר רעות האכלנית New member 4/11/07 #47 תמסור ד"ש לאחותך../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif רעות שבות 15 וחצי סניף מלבס! היי