אמא של פיונה
New member
../images/Emo26.gif white hall ../images/Emo4.gif
בהחלטה ספונטנית עם חברים להם NB בת 3 שבועות יפיפיה במיוחד, החלטנו לנצל את מפעל הפיס שלי
וללכת לאכול. אני הייתי בעד מוזס, אבל ה
מביננו (לא שלי
) קיבל חשק דווקא לסטייק
התיישבנו בשולחן נחמד, רחוק מהדלת שכל פתיחה שלה מכניסה עימה גל קור לא נעים
עד שמרגיש כאילו יש מזגן..המלצר היה חסר סבלנות ולא בקיא בכלל בתפריט למעט להקריא את התפריט מהדף ששמים על השולחן, שנותן הרגשה של סטייקיה בתחנת דלק.
העסקית להלן: סלסלת לחם (סתמי שחור) עם סלסת עגבניות נחמדה. מנה ראשונה- מרק אפונה/גריסים או סלט של חסות, עגבניה, בצל. מנה עיקרית לפי התמחור 69/52/42 ותוספת של צ'יפס, "האש בראון" עם בצל מטוגן או ירק מוקפץ בשמ"ז. הזמנו לראשונות מרקים- 2 אפונה, 1 גריסים. האפונה היתה טובה וֻsmoothie-ת ולגבי הגריסים אין לי מושג. לעיקריות:
קבבונים עטופים בבייקון ותוספת "האש"-5 קבבונים מסכנים וצלוחית טעימת סלסת עגבניות כמו בפתיח. ה"האש" היה סתמי והבצל המטוגן גס ולא נעים. הקבבונים היו יבשושיים לחלוטין.
נתחי בקר ברוטב פטריות, תפו"א ושמנת עם "האש"- תוספת של 10 שקלים לעיסקית היקרה יותר- היה הכי מוצלח, במיוחד הרוטב. אני אוהבת שהשמנת מקבלת גוון מהפטריות
אבל אם הם חושבים שלא נבחין בחתיכות שומן מגעילות בגלל הרוטב- יש להם טעות.
סטייק אנטריקוט ל
.הסטייק כמו שהוא היה לו קצת יבש, אז הוא ביקש שום שלא היה, אבל הביאו לו צ'ימיצ'ורי שלא היה בגרסה שאני מכירה אבל טעים. לקינוח לקחנו 2 סלט פירות עם פירות יער שהיה אדמדם עם כיפת קצפת. טעים, אבל כמובן לא כמו ההוא..מה...
ה
הגדול הוא על השירות. למה להגיש 3 פרוסות לחם עם פנכת סלסת עגבניות למספר מבוגרים? (אמא'לה, הכללתי את עצמי ב"קבוצת מבוגרים"
)זה משהו שעושים תמיד תמיד בארוחות בוקר למשל. אוף! למה להגיע למצב שנבקש עוד? למה מלכתחילה לא להביא מנה גדולה יותר או, כמו שמתבקש, מנה לסועד? ואז ביקשנו עוד. לא הגיע, ממלצר אחר, לא הגיע, עד שהאמא הטריה הראתה סממני עצבנות קלים, ואז הגיעה המנה מלווה בפנכת סלסה גדולה יותר מהראשונה. משהו מוזר.. בשורה תחתונה- HALL.
בהחלטה ספונטנית עם חברים להם NB בת 3 שבועות יפיפיה במיוחד, החלטנו לנצל את מפעל הפיס שלי