wake סתם מקבץ תמונות של החתיך שלנו...
F freedom2 New member 15/3/04 #1 ../images/Emo26.gifwake ../images/Emo36.gif סתם מקבץ תמונות של החתיך שלנו...
T tulchi New member 15/3/04 #3 קבלו פיסת אינפורמציה לא מזיקה הנרי לירוי פינץ', היוצר של WAKE , עובד כרגע על סרט חדש ושוקל את גייל לאחד התפקידים.
קבלו פיסת אינפורמציה לא מזיקה הנרי לירוי פינץ', היוצר של WAKE , עובד כרגע על סרט חדש ושוקל את גייל לאחד התפקידים.
F freedom2 New member 15/3/04 #9 שניה...קצת לסדר את הדברים הסרט particels of truth זה הסרט שהעלילה מתרכשת ב48 שעות? עם הפקצה הזאת ג'ניפר נכון? סרט דכאוני כזה נראה לי....אז מה זה WAKE בכמה מילים...ולמה אני לא מוצאת את הסרטים האלה במחשב??..
שניה...קצת לסדר את הדברים הסרט particels of truth זה הסרט שהעלילה מתרכשת ב48 שעות? עם הפקצה הזאת ג'ניפר נכון? סרט דכאוני כזה נראה לי....אז מה זה WAKE בכמה מילים...ולמה אני לא מוצאת את הסרטים האלה במחשב??..
N netaK New member 15/3/04 #11 לגברי particles-כן. אני לא יודעתצ להסביר מה זה wake, זה סרט שעדיין לא מובן לי אבל טלי תדע ואי אפשר להשיג אותך בערך בשום מקום, אין טעם לחפש
לגברי particles-כן. אני לא יודעתצ להסביר מה זה wake, זה סרט שעדיין לא מובן לי אבל טלי תדע ואי אפשר להשיג אותך בערך בשום מקום, אין טעם לחפש
N netaK New member 15/3/04 #10 לא wake הוא הקומדיה... הסרט שהבמאי של wake מתכנן לעשות עם גייל, הוא יהיה קומדיה רומנטית
F freedom2 New member 15/3/04 #12 אהה הבנתי... טוב אחרי שקראתי לפני כמה ימים את הצ'ט עם גייל נראה לי יתאים לו קומדיה ...כמה צחקתי...
F freedom2 New member 15/3/04 #15 ../images/Emo68.gif לא ראיתי את גייל בשום תפקיד עדיין חוץ מבראין...גם לא בפרק הזה של חוק וסדר, אני ממש צרת אופקים...
../images/Emo68.gif לא ראיתי את גייל בשום תפקיד עדיין חוץ מבראין...גם לא בפרק הזה של חוק וסדר, אני ממש צרת אופקים...
F freedom2 New member 15/3/04 #16 ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif מה שכן לפני איזה כמה שנים ראיתי בסטאר וורלד את שנות ה70 ולכמה שניות חשבתי שאשטון זה גייל שהיה צעיר....
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif מה שכן לפני איזה כמה שנים ראיתי בסטאר וורלד את שנות ה70 ולכמה שניות חשבתי שאשטון זה גייל שהיה צעיר....
N netaK New member 15/3/04 #19 .......... גייל בחוק וסדר גייל בסטריט טיים (זמן רחוב) גייל בסטריט טיים (זמן רחוב)2 הכל מהאתר של אנדראה
.......... גייל בחוק וסדר גייל בסטריט טיים (זמן רחוב) גייל בסטריט טיים (זמן רחוב)2 הכל מהאתר של אנדראה