Summer Sunshine להורדה כאן! אין לי עדיין ביקורת כי זה מוריד את השיר.. אבל אני אחזור
A AndreaCorr © New member 4/3/04 #1 ../images/Emo26.gifSummer Sunshine להורדה../images/Emo36.gif כאן! אין לי עדיין ביקורת כי זה מוריד את השיר.. אבל אני אחזור
../images/Emo26.gifSummer Sunshine להורדה../images/Emo36.gif כאן! אין לי עדיין ביקורת כי זה מוריד את השיר.. אבל אני אחזור
A AndreaCorr © New member 4/3/04 #2 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!! אין שום קשר לWYBH..על מה הם דיברו?! איזה יופי!!!! אנדראה
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!! אין שום קשר לWYBH..על מה הם דיברו?! איזה יופי!!!! אנדראה
P p i n g o New member 4/3/04 #3 סוף סוףףףףףףף שיר נחמד ביותר, למרות שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול להיות סינגל מוביל (כדי להתקמבק כמו שצריך הם צריכים קלף חזק יותר...). בכל מקרה, אני אשמע אותו עוד כמה פעמים ולאט לאט I'm falling deeper every day
סוף סוףףףףףףף שיר נחמד ביותר, למרות שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול להיות סינגל מוביל (כדי להתקמבק כמו שצריך הם צריכים קלף חזק יותר...). בכל מקרה, אני אשמע אותו עוד כמה פעמים ולאט לאט I'm falling deeper every day
א אני אוהב את הקורס New member 4/3/04 #4 ארגגגג זה לא מוכן להוריד את זה!!! מישהו מוכן לשלוח לי את זה ב ICQ?
M m L m New member 4/3/04 #6 טוב, שמעתי אבל את ההופעה (אלא אם כן גם אתם שמעתם את ההופעה ) ו......אני צריכה להתרגל...
S Shuki Porat New member 4/3/04 #8 תודה רבה שרון + לינק מעודכן אויי איך התגעגתי לשירים חדשים והשיר גם ממש יפה מאוד אהבתי !! אני מניח שכולנו כבר מאוד מחכים לדיסק נכון ?
תודה רבה שרון + לינק מעודכן אויי איך התגעגתי לשירים חדשים והשיר גם ממש יפה מאוד אהבתי !! אני מניח שכולנו כבר מאוד מחכים לדיסק נכון ?
P p i n g o New member 5/3/04 #10 מקווה שעכשיו זה עובד לכם... אם גם הלינק הזה לא יעבוד ומישהו ירצה, אני יכול להעלות את זה באופן זמני למי שירצה... נו, ומה דעתכם על השיר????
מקווה שעכשיו זה עובד לכם... אם גם הלינק הזה לא יעבוד ומישהו ירצה, אני יכול להעלות את זה באופן זמני למי שירצה... נו, ומה דעתכם על השיר????
ג גילי מעמק חפר New member 5/3/04 #13 עכשיו זהנ אפילו עובד! רוב תודות בשניות אלו אני שומעת את השיר נשמע חמוד
Z zoharj New member 5/3/04 #16 תודה שוקי הורדתי ! עכשיו נשאר רק לטחון את השיר כמה פעמים כדי לעכל אותו היטב. טנק יו.
B B Not Nobody New member 5/3/04 #15 ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif רק עכשיו שמעתי!!! יווווו... השיר מקסים!!! אני מתה על הפזמון!!! summer sunshine שולט!!! חיחיחי
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif רק עכשיו שמעתי!!! יווווו... השיר מקסים!!! אני מתה על הפזמון!!! summer sunshine שולט!!! חיחיחי