Spineless

Jagged chaos

New member
../images/Emo26.gifSpineless../images/Emo36.gif../images/Emo150.gif

שם:Spineless אלבום:So called chaos שנה:2004 עובדות: #1 - בוצע פעמים בודדות בלייב. #2 - קיבל ביצוע אקוסטי בדיסק האקוסטי שהיה אמור לצאת ב-2004, Vancouver session. #3 - I won't see my dear friends as much. חבריה הטובים של אלאניס: הת'ר סטנלי, טים תו'רני, ראין ריינולדס. #4 - Male friend especially, חבריה הזכריים של אלאניס- טים תו'רני, גלן באלרד, טראנס סש'וק, אי.ג'י דבוקטיש, היא תמיד אומרת שהיחסים שלה עם אחיה התאום הם יותר חברות
ושהוא החבר הכי טוב שלה. #5 -I'll change my hobbies. תחביביה: קריאה, כתיבה, ספורט, שינה, מטידציה, טיולים, סרטים. #6 -I'll stop reading my favorite books. ספריה המעודפים של אלאניס מוריסט: "ציפיות גדולות" - של צ'ארלס דיקנס. "שיחות עם אלוהים" - ניק משהו.. "Half Asleep in Frog Pyjamas" "The Unbearable Lightness of Being" "Positive Energy" #7 -I'll lick your boots as empty shell, בפעם הראשונה שהיא הדמתה עצמה לבעלת קונכיה היה ב-Offer. "me who seen life as an oyster". לא יודע מה אתכם, לדעתי זה השיר הכי טוב באלבום והוא מהטובים בכלל. ההפקה שלו סבבה, הסוף שלו הוא קטע טוב.
SPINELESS מילים ולחן: אלאניס מוריסט הפקה: ג'ון שאנק ואלאניס מוריסט. I won't see my dear friends as much Male friends especially, I'll no longer be in touch I'll change my hobbies to match yours I'll stop reading my favorite books I won't spend all this selfish time alone I'll cater to you and hang on your every word I'll be subservient and spineless I'll lick your boots as empty shells I'll be opinion less and silent I'll be the prettiest appendage to ever lose herself I'll re-define self-sacrifice Live my life as apologetic compromise I'll know you'd leave if I rock the boat I'll be subservient and spineless I'll lick your boots as empty shells I'll be opinion less and silent I'll be the prettiest appendage to ever lose herself I feel this, truly proclaimed will help the curbing of this tendency I know this sharing of shame will ensure that I won't forget myself so easily I'll be low maintenance and agreeable I will not talk about my dreams so much I'll listen to you for hours, won't need anything I'll be subservient and spineless I'll lick your boots as empty shells I'll be opinion less and silent I'll be the prettiest appendage to ever lose herself I'll be subservient and spineless I'll lick your boots as empty shells I'll be opinion less and silent I'll be the prettiest appendage to ever lose herself I feel this, truly proclaimed will help the curbing of this tendency I know this sharing of shame will ensure that I won't forget myself so easily

Jagged chaos

New member
תרגום. ../images/Emo13.gif

רכרוכית I won't see my dear friends as much Male friends especially, I'll no longer be in touch I'll change my hobbies to match yours אני לא אראה את חבריי האהובים חברים גברים - לא אשאר איתם בקשר אני אשנה את תחביבי בשביל להתאם לשלך מזכיר לי משהו שב- are you still mad אלאניס שואלת בעוקצנות "אתה עדיין כועס ששיתפתי את הבעיות עם כולם אתה עדיין כועס שהשוותי אותך לחברים הגברים בני ה-40 שלי" I'll stop reading my favorite books I won't spend all this selfish time alone I'll cater to you and hang on your every word אפסיק לקרוא את ספריי האהובים אני לא אבזבז את כל הזמן האנוכי הזה לבד אני אענה לרצונתך ואצייט לכל מילה שיר מלא באירוניה
משפט 3 - תלותיות. ב-Baba אלאניס אומרת משפט דומה לגורו שלה = "do you see me hanging on to every word you say". I'll be subservient and spineless I'll lick your boots as empty shells I'll be opinion less and silent I'll be the prettiest appendage to ever lose herself אהיה כפופה ורכרוכית אלקק את מגפייך כמו צדפה ריקה אהיה חסרת-דעות ושתקנית אהיה הנספח הנחמד ביותר שידע לאבד עצמו I'll re-define self-sacrifice Live my life as apologetic compromise I'll know you'd leave if I rock the boat אגדיר מחדש מה זו הקרבה עצמית אחיה חיי בהתפשרויות מצטדקות אדע שתעזוב אם אטלטל את הספינה "Rock the boat" - במקרה של אלאניס היא מתכוונת "אם אתפרץ\אנסה לזעזע\איהיה עצמאית, איהיה מודעת שתעזוב". פזמון I feel this, truly proclaimed will help the curbing of this tendency I know this sharing of shame will ensure that I won't forget myself so easily אני מרגישה את זה, הכרזה אמיתית תרסן את הנטיה הזאת אני יודעת ששיתוף הבושה יבטיח שלא אשכח עצמי כרגיל בשיריה של אלאניס, הגשר הוא החלק עם המסר, עם השינוי, עם ההתפכות, עם הראיה, עם היציאה מהציניות לרגע, עם הדיבור הישיר
. אלאניס פה מודה שהיא צריכה להתוודות בבושה שלה ולהיות מודעת אליה בשביל להתפכח כביכול ולהשתחרר. I'll be low maintenance and agreeable I will not talk about my dreams so much I'll listen to you for hours, won't need anything אהיה תחזוקה זולה ואסכים להכל לא אדבר על חלומתיי כל כך אקשיב לך שעות, לא אצטרך דבר מלבד זאת שוב הפזמון. ואז חוזר הקטע הזה===>> I feel this, truly proclaimed will help the curbing of this tendency I know this sharing of shame will ensure that I won 't forget myself so easily בשביל להבטיח שהשינוי בסופו של דבר קרה.
סופו של דבר, האירוניה פה היא שמי שבמערכת הזאת "רכרוכי" וחסר אופי הוא דווקא הגבר. שזקוק כל כך לשליטה וכוח, הוא פחדן משינויים, מנשים חזקות, מחוסר כוח, מחולשה
. לכן - ההקצנה הבולטת של אלאניס בכמה רכוכית ופתטית היא צריכה להיות כביכול בשביל להיות עם הגבר, מדגישה דווקא כמה הגבר פה הוא החלש ולא יודע להתמודד.

Rוית

New member
תירגום מעולה../images/Emo45.gif

הגאונות בשיר הזה, לדעתי, היא הציניות המטורפת שרצה פה.. אני אוהבת את אלאניס הצינית

אוי..אוי...

שלא כמו אצל רב מעריצי אלאניס, האלבום הראשון שאני שמעתי אצלה היה SCC. באותה התקופה (שלפני שמיעת ורכישת JLP) הייתי בטוח שזה אלבום מופתי. והשיר הכי טוב היה השיר הזה! הייתי בשוק מהאישה המוזרה הזאת ששרה בכזה כעס מלהיב ומעניין. שאר השירים היו גם טובים, אבל הכעס שהיה בשיר הזה וב8ES היו בלתי נשכחים. פשוט פנינים. :)

AlanisJunkie

New member
אמממ...

אני אוהב את הקישורים שלך לכל מיני דברים אחרים. :) אני צופה עתיד מזהיר בערוץ VH1 כאחראי התוכנית POP-UP VIDEO

UnprodigalSon

New member
השיר הכי טוב בSCC

ואחד הטובים בכלל... נכנס אצלי לTOP 3 של אלאניס... יש בו פשוט הכל! לחן נהדר, הפקה מצויינת (לזכותה של אלאניס יאמר, שמהדיסק הראשון שלה לבד שהיא מפיקה - MTV UNPLUGGED ועד SCC איכויות ההפקה שהיא מציגה והמורכבות של הדברים שהיא עושה שם - ראויים לציון). מילים חזקות, בסגנון JLP אם כי קצת יותר עוקצני ופחות ישיר (לדוגמא, כמו RTY). אין ספק שזו פנינה אמיתית, והמיקום שלה באלבום חלש יחסית רק מחזק את התחושה. עכשיו, תזכירו לי... השיר לא נכנס לאוסף נכון? אם לא, אז ממש חבל... אחד השירים שהייתי שם שם בלי לחשוב פעמיים.

UnprodigalSon

New member
אההם... אם אף אחד אחר לא מציע...

*אני יודע שהצעתי גם שבוע שעבר, אז תרגישו חופשי לשים אותי בעדיפות נמוכה* אבל אני מציע את Can't Not. למרות שיהיה נחמד גם לשים את הזוכה בחוליה החלשה - במידה והוא לא היה עדיין.

O r a c l e

New member
אני אשמח לעזור בשיר הזה

יש לי את כל המידע כשהוא היה שיר החודש באוקטובר...

O r a c l e

New member
אחד השירים הטובים שיש לאלאניס../images/Emo70.gif

ללא ספק הטוב ביותר ב-SCC. בתור אוהד ציניות מושבע- השיר הוא אחד השירים הציניים הטובים של אלאניס. הוא גם משחרר כעסים בצורה מאוד טיפוסית לאלאניס. אני מאוד אוהב אותו! אמיל כל הכבוד על הפירוש

למעלה