sex

KEiN

New member
../images/Emo26.gif sex ../images/Emo36.gif ../images/Emo25.gif

88888888888888888888888888 -בכלליות, מה אתם חושבים על סקס בחצלול
-ניסיתם בכלל
-עדיף לשמור פעם ראשונה לאהוב ליבך {האמיתי} או לחלומי {במלוא מובן המילה}
-ניסיתם? היה כיף? -בנות, מה איתכן?
וזהו בערך... 88888888888888888888888888

double M

New member
אממממ.....

בהנחה שרוב משתמשי הפורום עוד בגיל של "התפרצות ההורמונים" אני בטוח שכל מי שחיצלל כמה פעמים כבר ניסה את העניין....

fcfighter

New member
זה כיף...

אבל זה יהיה מציאותי רק אם אתה ברמת צלילות גבוהה מאוד. לפי דעתי כל אחד חייב לנסות את זה, אבל לא כדאי לבזבז על זה חצלול כי מתעוררים כשגומרים וחבל. אולי כדאי לשמור את זה לסוף החלום ?... זה דיי מדליק כי אפשר לעשות הכל לכל אחת
וזה גם אימון טוב לפי דעתי...

לי יש כבר רשימה בראש

של עלמות חן שהייתי רוצה לשים להן. בקשר לאהובת ליבי, אין טעם לשכב איתה בחלום, אני עושה את זה לפעמים במציאות. אם היא תראה שאמרתי את זה היא תכניס לי כאפה :) אוי גם ניזכרתי באיציק החבר המרוקאי שלי, הוא אף פעם לא מסכים לישכב עם כל מיני בנות בחלום, רק עם חברה שלו. כמה מרוקאי מצידו...

double M

New member
אימון טוב? אני לא חושב....

לא נראה לי שז ייאמן אותך. זה כמו שזה לא ייאמן אותך בכדורגל אם תחלום על זה... זה כמו שאתה לא ממש יכול לגלות דברים חדשים לגמרי בחלום, רק דברים שאתה יודע, במודע או לא במודע. זה כמו שאם תיצור בחלום את בית המקדש למשל אתה תיצור את הדימוי של בית המקדש שיש לך בראש ולא את בית המקדש כמו שהוא נראה.

fcfighter

New member
זה יותר: אימון פסיכולוגי

איך להתמודד עם כל מיני מצבים... לפי דעתי אתה צובר ניסיון ככה
אתה יודע פחות או יותר איך בחורה תגיב אם תנסה להשכיב אותה (רוב הסיכויים שהיא תסכים... אחרי הכל הן מחפשות מה שאנחנו מחפשים). אתם יודעים, נכון יש לפעמים חפצים בחלומות שלא עובדים כמו שצריך, לדוגמא דלת בלי מנעול (לי זה באמת קרה) או מנעול בלי חור (תבינו את הרמז...
), האם יש סיכוי שזה ייקרה עם בחורה? מה אתם חושבים? סליחה על הדימוי של הבחורות לחפצים...

KEiN

New member
איזה זוג רומנטיקנים... ../images/Emo6.gif

לפי מייטב ידיעתי, זו המילה הכי לא גסה שאפשר להשתמש בה, זה שאתה החלטת להיות פואטי- זה לא אומר כלום :)

LucidGuess

New member
שמע, תראה....

לדעתי הבדל גדול, כשאני שומע את המילה "סקס" אני מיד חושב על מין "מכני" כמו שרואים בסרטים כחולים, מין ממש לא מושך שכולל רק תנועות מכניות, לי אישית זה לא עושה כלום. "לעשות אהבה" לעומת זאת זה מין שהוא הרבה יותר מושך לדעתי, מין מהסוג שאתה רואה בסרטים אירוטיים, משהו שלדעתי הוא הרבה יותר מושך מסתם "סקס". אבל איך שבא לך, חבל על הוויכוח. Lucid

double M

New member
מסכים איתך, אבל....

אני חושב שבחלום אתה לא "תבזבז זמן" ולא תדחה סיפוקים כדי להיות רומנטי, חושני, רך ועדין. כשאתה רוצה להגיע לסיפוק בחלום אתה תגיע אליו. וגם אם לא תהיה עדין ומלטף אתה לא ממש תפגע בבבחורה החלומית שלך. אתה פשוט תרצה לעשות איתה סקס... לא?

Pimpernel

New member
בדיוק עכשיו

ניסיתי בחצלול שלי סקס, לעשות אהבה, לא יודעת תקראו לזה איך שבא לכם! והנה דעת הבנות: (לפחות שלי...) טוב אני ניסיתי, לא? היה נחמד, אין מה לומר... גם היום אני אנסה שוב, הפעם עם מישהו אחר. אולי התת מודע שלי מעדיף אנשים אחרים

שאלה מעניינת

דבר שחסר לי בתור היותי גבר הוא אורגזמות בשרשרת (כמו של נשים, לפעמים). מעניין אם בחלום שלי אני יכול לחוות אורגזמות בשרשרת. זה קצת הומואי אבל נניח ובחלום אני אהפוך את עצמי לאשה. אתם חושבים שאני אצליח לגמור בשרשרת וכתוצאה מכך לא לפלוט ולהתעורר ?

LUCID DREAM

New member
כן ניסיתי - הרבה פעמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כן ניסיתי והיה כיף - אבל ממש כיף (הרבה יותר מהבנים ששכבתי איתם - במציאות...) יש לכם
חמה ממני
ולא - לא צריך "... לשמור את הפעם הראשונה לאהוב ליבך..." - כאילו שהוא ידע מזה...
חוץ מזה, זה לא נחשב כבגידה אם לא עשית את זה באמת... ככה שאתם לא צריכים לדאוג מזה... - בכלל, בחלומות הכל אפשר, אז בכל פעם שתעשו - זו יכולה להיות הפעם הראשונה...
U
LUCID DREAM
נ.ב למי שתוהה - אני לא באמת בת 14 כמו שכתוב לי בכרטיס האישי...

למעלה