../images/Emo112.gif עונה
יש לך בעל חיים? היה לי כלב, אבל כרגע יש לנו רק דגים חח איזו חיה היית רוצה שתהיה לך (התשובה לא חייבת להיות קונבנציונלית)? לא קונבנציונלית? אלפקה.
איזה מקצוע את הכי אוהבת בבית הספר? פיזיקה.
באיזה מקצוע, כרגע, היית רוצה לעסוק בעתיד? אסטרופיזיקה איזה מקצוע (כרגע, כמובן, אני יודעת שעוד מוקדם מכדי להחליט) היית רוצה ללמוד בעתיד? אסטרופיזיקה..? XD מה את אוהבת לעשות? לנגן, הכי בעולם. מהם 5 הסרטים האהובים עלייך? בחזרה לעתיד כל השלישיה, פריטי וומן, אבא מתארס. והסדרות? האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, אפא"א כמובן, דוקטור הו (דיוויד טאננט, אהובי!) והמפץ הגדול. אחרי זה גם האוס וגליי, אבל פחות. מה הם 5 הספרים האהובים עלייך (אפשר גם סדרות של ספרים)? המשחק של אנדר כל הסדרה, רומח הדרקון הסדרה המלאה, מחזור כישור הזמן הסדרה המלאה, שיר של אש ושל קרח... באילה עוד פורומים בתפוז את נמצאת? האנטומיה, ביטלס, ולפעמים גם דוקטור הו וטורצ'ווד וגליי... יש לך אחים\\אחיות? חחחחחחחחח אני מכחישה את קיומן, אבל ירדן (AKA שירדן) ואחת קטנה, יובל. P: יש לך שחקנים אהובים? אם כן, מי הם (או חלק, אם הם הרבה ואין לך כח לכתוב את כולם)? קיילר לי פוטס (הלא היא לקסיפדיה באנטומיה
), כמובן ניל פטריק האריס, ג'ים פרקינס AKA שלדון מהמפץ הגדול, ג'וליה רוברטס, מייקל ג'יי פוקס ועוד ועוד ועוד D: אם היית חיה, איזו חיה את חושבת שהיית? אלפקהההההההההההההההההההההההההההההה מה היה החלום הכי טוב שהיה לך? אמ... לא יודעת חחחחח XD