pennylane11 Suit up

../images/Emo26.gif pennylane11 Suit up ../images/Emo36.gif

כן כן עוד שבוע עבר לו והיגע הזמן לקורבן חדש.. והפעם pennylane11 הידועה בציבור כ מעין (עם י' אחת). אז מעין - שבי בנחת ולפני הכל תעני לנו על כמה שאלות איפה את גרה? בת כמה את? מי הדמות שאת הכי אוהבת? הפרקים שאת הכי אוהבת יאללה אנשים להתחיל לשאול שאלות

Ayelet 363

New member
שאלות

יש לך בעל חיים? איזו חיה היית רוצה שתהיה לך (התשובה לא חייבת להיות קונבנציונלית)? איזה מקצוע את הכי אוהבת בבית הספר? באיזה מקצוע, כרגע, היית רוצה לעסוק בעתיד? איזה מקצוע (כרגע, כמובן, אני יודעת שעוד מוקדם מכדי להחליט) היית רוצה ללמוד בעתיד? מה את אוהבת לעשות? מהם 5 הסרטים האהובים עלייך? והסדרות? מה הם 5 הספרים האהובים עלייך (אפשר גם סדרות של ספרים)? באילה עוד פורומים בתפוז את נמצאת? יש לך אחים\אחיות? יש לך שחקנים אהובים? אם כן, מי הם (או חלק, אם הם הרבה ואין לך כח לכתוב את כולם)? אם היית חיה, איזו חיה את חושבת שהיית? מה היה החלום הכי טוב שהיה לך?

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אם יש לה אחיות? באמת? ../images/Emo6.gif

(אנחנו אחיות...) בלי קשר - ממש קלעת בשאלות בשבילה! יהיה לה מה לענות על הכל חחחח

Ayelet 363

New member
אה, XD. מצטערת, לא ידעתי.

או, בעצם, נראה לי שמישהי מכן כתבה את זה ושכחתי (או שאני הוזה, מה שגם ייתכן.
).

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אז עכשיו אתן יודעות ../images/Emo6.gif

ואני אגיד לה לענות כשהיא תחזור מבצפר חחחחח

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif עונה :p

יש לך בעל חיים? היה לי כלב, אבל כרגע יש לנו רק דגים חח איזו חיה היית רוצה שתהיה לך (התשובה לא חייבת להיות קונבנציונלית)? לא קונבנציונלית? אלפקה.
איזה מקצוע את הכי אוהבת בבית הספר? פיזיקה.
באיזה מקצוע, כרגע, היית רוצה לעסוק בעתיד? אסטרופיזיקה איזה מקצוע (כרגע, כמובן, אני יודעת שעוד מוקדם מכדי להחליט) היית רוצה ללמוד בעתיד? אסטרופיזיקה..? XD מה את אוהבת לעשות? לנגן, הכי בעולם. מהם 5 הסרטים האהובים עלייך? בחזרה לעתיד כל השלישיה, פריטי וומן, אבא מתארס. והסדרות? האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, אפא"א כמובן, דוקטור הו (דיוויד טאננט, אהובי!) והמפץ הגדול. אחרי זה גם האוס וגליי, אבל פחות. מה הם 5 הספרים האהובים עלייך (אפשר גם סדרות של ספרים)? המשחק של אנדר כל הסדרה, רומח הדרקון הסדרה המלאה, מחזור כישור הזמן הסדרה המלאה, שיר של אש ושל קרח... באילה עוד פורומים בתפוז את נמצאת? האנטומיה, ביטלס, ולפעמים גם דוקטור הו וטורצ'ווד וגליי... יש לך אחים\\אחיות? חחחחחחחחח אני מכחישה את קיומן, אבל ירדן (AKA שירדן) ואחת קטנה, יובל. P: יש לך שחקנים אהובים? אם כן, מי הם (או חלק, אם הם הרבה ואין לך כח לכתוב את כולם)? קיילר לי פוטס (הלא היא לקסיפדיה באנטומיה
), כמובן ניל פטריק האריס, ג'ים פרקינס AKA שלדון מהמפץ הגדול, ג'וליה רוברטס, מייקל ג'יי פוקס ועוד ועוד ועוד D: אם היית חיה, איזו חיה את חושבת שהיית? אלפקהההההההההההההההההההההההההההההה מה היה החלום הכי טוב שהיה לך? אמ... לא יודעת חחחחח XD

Ayelet 363

New member
אסטרופיזיקה זה מגניב

אבל אני ופיזיקה ממש לא הולכים ביחד XD. גם אני אהבתי מאוד את שלושת סרטי בחזרה לעתיד, ואהבתי גם את פריטי וומן ואבא מתארס (אבל אותם ראיתי רק פעם אחת). חח... את האנטומי השל גריי ראיתי עד מתישהו בעונה השנייה- הבנתי שסדרות בית חולים הן לא בשבילי, בגלל הניתוחים... המשחק של אנדר! יאי!
(אבל לא קראתי אף אחד מההמשכים, לצערח), אהבתי גם את הראשון של רומח הדרקון (עוד לא הגעתי אפילו לסוף הסדרה הראשונה כשהפסקתי...), שיר של אש ושל קרח!! את יודעת שב2011 (אם אני לא טועה) אמורה לצאת סדרה של HBO שמבוססת על הסדרה? וג'ורג' מרטין אחד מהכותבים. ברור שאני אוהבת את NPH גם כן... וגם את ג'וליה רוברטס ומייקל ג'יי פוקס.

אוקיי מעין

מה קורה? תגידי,את בטוחה שאת בת כמה שאת אומרת שאת?! (סתם עניין אותי ,כי דרך כלל ילדות בגילך יותר בקטע של חצויה וג'סטין ביבר ואת כל כך הרבה יותר איכותית מזה!) אם היית גיבורת על ,איזה כוח היית רוצה ואיך היו קוראים לך? מה הדבר שיכול להוציא אותך משלוותך? תני לי חמש דמויות מסדרות שאת חושבת שהיית יכולה להיות חברה שלהן מה האוכל שאת הכי אוהבת בעולם? אם היית יכולה לחיות בכל מקום גם בעיירה או עיר שקיימת רק בסדרה איפה היית רוצה לגור? מה הדבר שהכי מצחיק אותך בחיים? אני עוד אחזור .. אולי ...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני חייבת להידחף - הו כן.

היא באמת תהיה בת 13 בדיוק בעוד שבוע. בנוסף אני חייבת לציין שאני יותר גדולה ממנה בארבע שנים, ובכל זאת היא יותר גבוהה ממני בראש.

Ayelet 363

New member
אחותי תזדהה איתך!

היא גדולה ממני בשתי דקות (כן, היא מתעקשת שזה נחשב) ומפריע לה שאני יותר גבוהה ממנה (לא בראש, אבל יותר גבוהה). איזה כיף לך שאחותך בפורום... שלי לא ממש בקטע של פורומים, וגם אם היא הייתה אין לה זמן.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif עונה חחחח

מה קורה? מעולה D: תגידי,את בטוחה שאת בת כמה שאת אומרת שאת?! או שכן או שלא, מה שבטוח - אולי. D: (סתם עניין אותי ,כי דרך כלל ילדות בגילך יותר בקטע של חצויה וג'סטין ביבר ואת כל כך הרבה יותר איכותית מזה!) יאיי מי XD אם היית גיבורת על ,איזה כוח היית רוצה ואיך היו קוראים לך? אלפקההההההההה!!!!! XDDDDDD ונמנמנממנמנמנמ... אני הייתי רוצה להיות כמו זאת מגיבורים (סיפור ארוך) שכשהיא רואה מישהו עושה משהו היא יכולה לעשות את אותו דבר רק טוב ברמות. זה נראה לי מה זה שימושי! מה הדבר שיכול להוציא אותך משלוותך? אנשים שאוהבים לאמות ואומרים את זה בציבור. פחח. XD תני לי חמש דמויות מסדרות שאת חושבת שהיית יכולה להיות חברה שלהן: גילמור, לילי חח, לקסי מהאנטומיה, ועוד כאלה שדומות לי. מה האוכל שאת הכי אוהבת בעולם? מקרוני אנד צ'ייז, ואסור לי!!!
אם היית יכולה לחיות בכל מקום גם בעיירה או עיר שקיימת רק בסדרה איפה היית רוצה לגור? א. לונדון חח, ב. PENNYLANE11 בליברפול, לא צפוי, ג. היל ואלי מבחזרה לעתיד, ד. הכי הכי בסטארז הולו מגילמור DD: מה הדבר שהכי מצחיק אותך בחיים? אלפקהההההההההה!!!!! XDDDD זה ה-דבר!

Ayelet 363

New member
*סטארס הולו

סליחה שאני כל-כך קטנונית, קשה לי שלא לתקן שגיאות שאני עושה...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטובטוב תורי

אז הסבר לכינוי שלך?D: וכמובן ה-שאלון! ציינו 5 דברים שיש לכם - ציינו 5 דברים שאין לכם - ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם - ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם - ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם - ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם - ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים - ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים - ציינו 5 פירות אהובים - ציינו 5 צבעים אהובים - ציינו 5 פירות שנואים - ציינו 5 צבעים שנואים - ציינו 5 מאכלים שנואים - ציינו 5 מאכלים אהובים - ציינו 5 סרטים יפים - ציינו 5 סרטים משעממים - ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות - ציינו 5 פירות שאפעם לא טעמתם - ציינו 5 אתרים מומלצים - ציינו 5 אתרים לא מומלצים - ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה - ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה - ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם - ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים - ציינו 5 אנשים, להקות וכו' שאתם מעריצים - ציינו 5 כוכבים שווים - ציינו 5 כוכבים גרועים - ציינו 5 מקצועות אהובים - ציינו 5 מקצועות שנואים - ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - ציינו 5 טעמי גלידה - ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה - ציינו 5 דברים מזיקים - ציינו 5 דברים יעילים - ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם - ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם - ציינו 5 דברים באקראי - ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא - ציינו 5 שירים אהובים של כריסטינה - ציינו 5 אלבומים אהובים עליכם (בכלליות) - ציינו 5 דברים שהייתם רוצים לעשות עכשיו - ציינו 5 אנשים שהייתם רוצים שיהיו לידכם עכשיו - ציינו 5 דברים שהייתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש את כריסטינה - ציינו 5 אייקונים בתפוז שאתם נורא אוהבים - ציינו 5 אייקונים בתפוז שאתם לא אוהבים -

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאופס חחחחחחחח

אל תתייחסי לשאלות כריסטינה למניהם.. חיפשתי בגוגל שאלון וזה מה שזה מצא לי.. בטח מאיזה פורום שלה XD

למעלה