pennylane11 Suit up

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif עונה חחחחחחחח

הסבר לכינוי שלי? אז בקצרה מאוד מאוד מאוד, אני מתה על הביטלס, והשיר הכי טוב שלהם בעיניי הוא pennylane. מלבד זה, בשיר מתוארת השכונה בה הם נולדו וגדלו, שבה אני הכי רוצה לגור מכל המקומות בעולם. בשיר גם מתוארת אחות שמוכרת כלבלבים לצדקה, ומספר הבית שלה בשכונה - 11. ומכאן יוצא לנו Pennylane11. ציינו 5 דברים שיש לכם - מונופול ביטלס חחחח, רמקולים אדירים, נעלי בית גאוניות ברמות, פופים אדירים, פנדר סטראטוקאסטר. XD ציינו 5 דברים שאין לכם - חתול, אח גדול, את הפלייבוקXD, מסנג'ר נורמלי ורעיון לעוד דברים XD ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם לא רוצים אותם - אממ... לאידעת XD ציינו 5 דברים שאין לכם ואתם רוצים אותם - את המיטה החדשה שלי כבר, את הפטיפון שאני אקבל ליומולדת, יומולדתXD, את כל הדיסקים של הביטלס ואת התוכנית רדיו של קוטנר "פול מקרטני חי" כי את פול מקרטני מת כבר יש לי וזה לא נכון בעליל. ואלפקה. אני מאוד רוצה לגדל אלפקה. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם לא רוצים אותם - מחשב דיי עילג, מזגן דפוק, פייסבוק ממכר, דיאטה מפגרת. ציינו 5 דברים שיש לכם ואתם מרוצים מהם - הגיטרות שלי (שזה שלוש חחחח), מונופול ביטלס שלייייייי והמגבר היפה שלי
ציינו 5 דברים שאתם ממש שונאים - לאמות, אנשים שאוהבים לאמות, אנשים ששונאים את הביטלס בלי לשמוע אותם בכלל, אנשים שמאמינים שפול מקרטני מת, את הבצפר הדפוק מאוד שלי. XD זה בא לי הכי בקלות!!! ציינו 5 דברים שאתם ממש אוהבים - גיטרות, מוזיקה, ביטלס, האנטומיה-מרפאה ובארני סטינסון
ציינו 5 פירות אהובים - אני לא מאוד אוהבת פירות, אבל בסך הכל אני אוהבת תפוחים, אגסים, אגוח (שזה שילוב של תפוח ואגס, אחד הדברים הטובים) ואפרסק פיתה XD ציינו 5 צבעים אהובים - כחול, ירוק, חום, תכלת וגווני ים... ציינו 5 פירות שנואים - אה... לא יודעת XD. אני שונאת בננות. XDDDDD ציינו 5 צבעים שנואים - אדום, צהוב, כחול שכואב לראות בעין, ירוק רעל וטורקיז (כי זה לפוצים. XD) ציינו 5 מאכלים שנואים - את החביתיות של קדמה, בננות, מילקשייק שוקולד עם ריסוקי מתכת בתוכו (יופי אימא) ושאר אוכל שיוצא לא טוב (אהמאהמ העוף שאימא הפילה את כולו על הרצפה אחרי שלושה ימים של עבודה רבע שעה לפני שהתחלנו לאכול אהמאהמXD) ציינו 5 מאכלים אהובים - זה חופר מאוד השאלון הזה. גבינות, פסטות, פסטה עם גבינה, קטשופ (אהובי האחד והיחיד)... ציינו 5 סרטים יפים - אהא! פה אני יכולה לחפור כהוגן! בחזרה לעתיד כולם, אישה יפה, כשהארי פגש את סאלי, אבא מתארס, סרטי ביטלס (שראיתי את כוווווווולם), מיסטיק פיצה (עוד ג'וליה רוברטס
) לא רק בלונדינית XD... ציינו 5 סרטים משעממים - חלף עם הרוח (כי יש גבול כמה אפשר לחפור), מה שעשו למדריך הטרמפיסט לגלקסיה, לווימפי קיד ולאנדר, ג'ון מלקוביץ'. ציינו 5 סרטים שבא לכם לראות - את כל הסרטים שאני אוהבת. XD ציינו 5 פירות שאפעם לא טעמתם - פומלית, גויאבה, קיווי (שתמיד תהיתי מה הטעם שלו)... ציינו 5 אתרים מומלצים - תפוז!!! XDDDD , ישראבלוג, פייסבוק (על מי אני עובדת, אל תיכנסו לשםםםםם!!!!!!), קהילת קיילר לי שלנו
ויוטיוב XD ציינו 5 אתרים לא מומלצים - אהאאא פייסבוק! ומגה וידאו!!!!!! ציינו 5 בגדים אהובים עליכם במלתחה - החולצות היליס שלי, החולצות ביטלס שלי, הג'ינסים מהאאוטלט של גאפ, הטוניקה מאמריקן אאוטפיטרס והחולצה מקאליופי. :p ציינו 5 בגדים שנואים עליכם במלתחה - חולצות בצפר, עליוניות של בצפר, שמלות מזוויעות שאלוהים יודע למה יש לי, חולצות שדודה מביאה לנו ליום הולדת כל שנה. ציינו 5 בגדים שאתם מתים שיהיו לכם - את החולצה האדומה היפה כלכך של קתרינה סקורסון, את הסוודר הירוק של רובין, את השמלה המנוקדת מפריטי וומן, אוברול אדום כמו של סטואי גריפין ואל הג'קט האיום ונורא שהביטלס החליפו ביניהם כל הזמן XD ציינו 5 בגדים שלא הייתם בחיים לובשים - את החולצות שדודה ת-מ-י-ד מביאה לימי הולדת, דברים ורודים, דברים עם פסים (אני שונאת פסים) ודברים עם פאטרנים של זברה או נמר או ג'ירפה או פיל או וואטאבר. רק אלפקה מתקבל. D: ציינו 5 אנשים, להקות וכו' שאתם מעריצים - ביטלס, ג'ון לנון, פול מקרטני, רינגו סטאר וג'ורג' האריסון!!!!!!!! XDDDDDDDDDD ציינו 5 כוכבים שווים - כוכבים בשמיים או כוכבים כוכבים? כי אני אוהבת כמה מכל אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מניחה שפול מקרטני עדיין תקף חחח, איירון מיידן, הגיטריסט של אול אמריקן ריג'קטס, ג'וליה רוברטס, קייט וולש, קיילר לי פוטס! ציינו 5 כוכבים גרועים - ג'סטינה, ליידי גאגא, ודומיהם. וכוכבי מזרחית. ציינו 5 מקצועות אהובים - מתמטיקה, פיזיקה, מוזיקה, אנגלית, ביולוגיה. ציינו 5 מקצועות שנואים - ערבית, ספורט, תנ"כ, היסטוריה, אזרחות. ציינו 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - Oo ציינו 5 טעמי גלידה - תות, שוקולד, וניל, בננה, קוקוס. ציינו 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה - ביטלס, מוזיקה, לימודים, אפא"א, האנטומיה
ציינו 5 דברים מזיקים - כותבי סדרות, ערסים, פרחות, ג'סטין ביבר, שונאי ביטלס. ציינו 5 דברים יעילים - ביטלס, גיטרות, מחשב, כותבי סדרות, שונאי ג'סטין ביבר. ציינו 5 דברים שאתם מפחדים מהם - ערסים, דבורים (כן כן) ועוד כל מיני כאלה. ומג'סטינות, כי כמו שהיא אמרה - תיזהרו שלא לעצבן את המעריצות שלי - כשהן כועסות הן חזקות יותר מכל צבא אמריקה. ציינו 5 דברים שאתם בסדר איתם - מוזיקה, לימודים, אנשים בעלי מוח, אנשים שאוהבים סדרות טובות, אנשים ששומעים מוזיקה טוב ציינו 5 דברים באקראי - אלפקה, דוקטור הו, בארני סטינסון, בארני הדינוזאור, לקיספדיה! XD ציינו 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא - חחחחחחחחחחחחחחחחחח פריקי!!! XD, פתוזים, פסיכיות, פלופי פלופי פלופי, ופחחחחחחחח!!! XD ציינו 5 שירים אהובים של כריסטינה - חחחחחחחחח איזה גדול - http://www.youtube.com/watch?v=diWTCQjzQOM&feature=related ציינו 5 אלבומים אהובים עליכם (בכלליות) - ביטלס, כולם, אבבא - סופרטרופר, קווין המיטב, פרנק סינטרה האוסף, קני רוג'רס ודולי פארטון המשותף. ציינו 5 דברים שהייתם רוצים לעשות עכשיו - לאכול מק'נ'צ'ייז, להיות בלונדון או בליברפול, לשמוע מוזיקה, לא לסדר ולא לעשות ש"ב. XD ציינו 5 אנשים שהייתם רוצים שיהיו לידכם עכשיו - החברים שלי מהצפון שזה שלושה ושתי הבנות מכפרסבא.
ציינו 5 דברים שהייתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש את כריסטינה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD ציינו 5 אייקונים בתפוז שאתם נורא אוהבים -
כמובן,
,
,
ו
. XD ציינו 5 אייקונים בתפוז שאתם לא אוהבים -
מוחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחע! סיימתי! XD

../images/Emo236.gif

איך שרדת שאלון כזה?? Twilight Girll - תגלי קצת התחשבות
בכל אופן היה מעניין לקרוא!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifלאלא, אין התחשבות! לא סתם

קוראים לזה הקורבן...
וקוראים לי אור

larisa125

New member
מעין D:

מצטערת אם השאלות קצת חוזרות על עצמן
מה קורה? בת כמה את? איזה כיתה? אוהבת אתבית הספר שבו את לומדת? יש חיות מחמד? אוהבת כלבים? חתולים? נכון שזה כיף שיש אחות גדולה? D: אבל לפעמים יש ריבים מעצבנים , נכון?
אתן רק שתי אחיות? מה הסדרות האהובות עלייך? מכירה את הסידרה סקינס? להקות אהובות? תני קישור לשיר האהוב עלייך כרגע. מה את עושה בזמן הפנוי? וזהו

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif רק הרגע שמתי לב... :p

מה קורה? מעולה :p בת כמה את?13 מחר! איזה כיתה? ט' אוהבת את בית הספר שבו את לומדת? ממש לא. XD יש חיות מחמד? לא אוהבת כלבים?לא חתולים?גם לא XD נכון שזה כיף שיש אחות גדולה? D: לא!!! XDDDDDDDDD אבל לפעמים יש ריבים מעצבנים , נכון? כל כך! אתן רק שתי אחיות? לא, יש עוד אחת קטנה מה הסדרות האהובות עלייך? האנטומיה, מרפאה, אפא"א מכירה את הסידרה סקינס? שמעתי עליה, לא רואה להקות אהובות?ביטלסססססססס!!!!!!!!!! תני קישור לשיר האהוב עלייך כרגע. http://www.youtube.com/watch?v=_H6PdlJshCo
מה את עושה בזמן הפנוי? מנגנת, נוע"מ, נמ"ש, פורומים, צפייה בסדרות האהובות במחשב. D:

למעלה