over here!

Flame

New member
../images/Emo26.gifover here!../images/Emo36.gif

אני לא הכי יצירתית... אבלללל.. אני מבקשת שבשרשור הזה אנשים יכתבו את שמם,תחביבים ובכלל על עצמם.. וכמו כן..
הצעות לשיפור הפורום,וסיפורים אישיים שהיו וכ-ו-ל-ם! ללא יוצא מן הכלל
המשך יום מואר

NacroMittler

New member
האהא! אני מגיב ראשון...

אני אמיר ואני מב"ש, אני בן 13.5 והתחביבים שלי הם לקרוא, לשוטט, לשוטט באינטרנט, לשוטט באינטרנט ללא מטרה ולעסוק במאגיה... ביום שישי ה-13 האחרון הלכנו לבית קברות, בהתחלה סתם עשינו סיבוב בשביל הקטע עד שפתאום חבר שלי אמר לי בספרדית שהוא ראה משהו ושניה אחר כך חבר שלי אחר אמר שהוא ראה גם משהו (והוא לא מבין ספרדית)! זה היה משהו שחור שזז מהר מאוד! נבהלנו רצח ויצאנו! אחר כך חזרנו לשם וראינו הרבה מאוד דברים! בערך אותו דבר! חבר שלי אחד ראה ממש צל שחור אבל בולט יוצא מקבר,והוא ראה משהוא שחור מטפטף מסככה של קבר!

אז ככה המממממ(כחכוח בגרון)

בעיקרון אפשר לקרוא את הפרטים שלי בכרטיס האישי(הכל כתוב שם לא הסתרתי כלום)תמיד התענינתי במיסטיקה,בעיקר בקטע הזה של רוחות רפאים וסיאנסים האיבחון המיסטי החביב עלי הוא בקלפי טארוט(לא ממש מאמינה בכף יד או נומרולוגיה וכל זה)הייתי כבר ב2 סיאנסים שנערכו על ידי מתקשרת מיקצועית (מי שמעונין יש לי את הפרטים שלה)באגודה למודעות של גילה בויום(מי שלא שמע זאת אגודה שמרכזת ערבים והדרכות מיסיטיות)ההתנסויות שלי עם ישויות באו בגיל מאוחר יחסחת ולפי דעתי זה גם מתחבר לבגרות נפשית, אדם שהוא כבר יותר בוגר אז גם יתקשר טוב יותר,בסך הכל בגלל שתמיד הייתי אאוטסידרית כזאת אז יש לי חוש לדברים שמחוץ לעולם הזה(איזו קוראת בקלפים הבירה לי שחלק ממני שואף לכוכבים ובצק)ואני די פתוחה בכיף לכל העסק. שלכם חנה גונן

ואני נראה לי שלישית...

קוראים לי נועה ואני בת 12 וחצי. תחביבים: לראות השבט, לשמוע בריטני, לקרוא, מחשבים, לא הרבה טלוויזיה (רק השבט ורק בישראל ולעיתים רחוקות אני רואה בובה פראית...) אני מתעניינת ברוחות רפאים כבר מכיתה ג´ [!!] כי זה ממש מרתק אותי... הדברים האלה... שלא בטוחים שהם קיימים באמת... ההצעות שלי לשיפור הפורום או יותר נכון ההצעה, היא שאנשים יתחילו לכתוב כאן!!! אין לי ממש סיפורים אישיים, אבל היה סיפור אחד ששמעתי בסדרה "זו תעלומה" שהייתה בפסח... רוצים לשמוע?!? ידעתי שתרצו!!: הייתה משפחה, שהילד שלהם רצה כלב... ביומולדת שלו, הוא קיבל כלבה מתנה, לאותה משפחה היה גם תוכי שהיה אמור לדבר אבל לא דיבר, וכשהכלבה הגיעה, הוא דיבר איתה המון!! והיא ענתה לו בנביחות!! יום אחד הכלבה חלתה ומתה... לאחר כמה שבועות שכל המשפחה הייתה בסלון, התוכי (שהפסיק לדבר מאז שהכלבה מתה) צעק פתאום את שמה של הכלבה, והמשפחה פתאום ראתה צללית של צללית של הכלבה!!! אותי... זה הפחיד...

Flame

New member
הופ!

הנה אני
שמי לין.. אני בת 14 וחצי מאילת, מתעניינת במיסטיקה מכתה ה´.. (אני ב-ט´ עכשיו) בעבר עסקתי במאגיה אבל החלטתי שזה לא מתאים לי
(וויקה וכו´..) אני אוהבת מאוד לקרוא,לשמוע פרוגרסיב רוק וקלטית,לטייל בהרים,ים,טארוט, תקשור,רייקי,דולפינים,פיות.. ואני כל כך אוהבת בע"ח!!! ועוד
... סיפור מפחיד הא? טוף..... אתם ביקשתם! (טוף נו.. אני ביקשתי למען האמת) אז.. במקור אני משוודיה.. וכמעט כל המשפחה שלי משם, אז כל קיץ אני נוסעת לשם לבקר את כולם
. אז נסעתי קיץ שעבר.. לבית של דוד ודודה שלי... והבית רדוף לגמרי! העיירה בת בערך 800 שנים.. כלומר הבתים בני 300 מינימום (הכנסיה בת 600) והבית שלהם בן 200 שנה בערך. אז נכנסתי וישר הרגשתי שיש פה משהו
בלילה הייתי שומעת מישהו רץ ברחבי הבית.. דלתות נטרקות וננעלות מעצמן.. צחוק של ילדים וכאלה .. החתולה של בת דודה שלי הייתי שורטת את האוויר (לכאורה) ולפעמים הייתה פשוט בורחת כמו חץ מפינה בחדר. אז בשש בבוקר אני קמה בוקר אחד.. והולכת לאמבטיה.. לפתע אני שומעת מישהו אומר לי באוזן "ליןןן" וזה היה בקול של דודה שלי, אז מן הסתם חשבתי שדודה שלי קוראת לי ויצאתי החוצה לראות מה היא רוצה, אבל! דודה שלי ישנה שנת ישרים
אז אמרתי טוף.. דמיינתי. בוקר יום המחרת באותה שעה קמתי (משהו עם השעון הביולוגי שלי
) הלכתי לאמבטיה לשטוף פנים.. פתאום מישהו צוחק לי באוזן ואומר לי "תודה תודה תודה" זה היה קול של גבר.. וזה היה בשוודית. עכשיו.. היה אפשר להרגיש את האוויר כשמישהו מדבר ויוצא לו מהפה.. כלומר.. כאילו מישהו נושף לי באוזן.. ואז כבר ידעתי מי נמצא שם. בקיצור.. זה קרה עוד כמה פעמים, ואז התעצבנתי! וצעקתי בכל הבית שהם לא מפחידים אותי (למרות שהם כן
!) ושיפסיקו להציק.. וזה נפסק
בסך הכל היו עוד כמה סיפורים מפחידים כאלה בבתים שונים בעיירה.. אל תשאלו
!! וכשהייתי מסתכלת סביבי.. הייתי רואה המוןן רוחות.. אבל הן לא ממש שמו לב אליי
יש לי עוד כמה סיפורים כאלה (וזה אמיתי לגמרי) אני אספר בהזדמנות
והצעות לשיפור הפורום.. אין לי ממש
אולי אתם תתנו באמת כמה?? תודה רבה
המשך יום מואר

למעלה