הופ!
הנה אני
שמי לין.. אני בת 14 וחצי מאילת, מתעניינת במיסטיקה מכתה ה´.. (אני ב-ט´ עכשיו) בעבר עסקתי במאגיה אבל החלטתי שזה לא מתאים לי
(וויקה וכו´..) אני אוהבת מאוד לקרוא,לשמוע פרוגרסיב רוק וקלטית,לטייל בהרים,ים,טארוט, תקשור,רייקי,דולפינים,פיות.. ואני כל כך אוהבת בע"ח!!! ועוד
... סיפור מפחיד הא? טוף..... אתם ביקשתם! (טוף נו.. אני ביקשתי למען האמת) אז.. במקור אני משוודיה.. וכמעט כל המשפחה שלי משם, אז כל קיץ אני נוסעת לשם לבקר את כולם
. אז נסעתי קיץ שעבר.. לבית של דוד ודודה שלי... והבית רדוף לגמרי! העיירה בת בערך 800 שנים.. כלומר הבתים בני 300 מינימום (הכנסיה בת 600) והבית שלהם בן 200 שנה בערך. אז נכנסתי וישר הרגשתי שיש פה משהו
בלילה הייתי שומעת מישהו רץ ברחבי הבית.. דלתות נטרקות וננעלות מעצמן.. צחוק של ילדים וכאלה .. החתולה של בת דודה שלי הייתי שורטת את האוויר (לכאורה) ולפעמים הייתה פשוט בורחת כמו חץ מפינה בחדר. אז בשש בבוקר אני קמה בוקר אחד.. והולכת לאמבטיה.. לפתע אני שומעת מישהו אומר לי באוזן "ליןןן" וזה היה בקול של דודה שלי, אז מן הסתם חשבתי שדודה שלי קוראת לי ויצאתי החוצה לראות מה היא רוצה, אבל! דודה שלי ישנה שנת ישרים
אז אמרתי טוף.. דמיינתי. בוקר יום המחרת באותה שעה קמתי (משהו עם השעון הביולוגי שלי
) הלכתי לאמבטיה לשטוף פנים.. פתאום מישהו צוחק לי באוזן ואומר לי "תודה תודה תודה" זה היה קול של גבר.. וזה היה בשוודית. עכשיו.. היה אפשר להרגיש את האוויר כשמישהו מדבר ויוצא לו מהפה.. כלומר.. כאילו מישהו נושף לי באוזן.. ואז כבר ידעתי מי נמצא שם. בקיצור.. זה קרה עוד כמה פעמים, ואז התעצבנתי! וצעקתי בכל הבית שהם לא מפחידים אותי (למרות שהם כן
!) ושיפסיקו להציק.. וזה נפסק
בסך הכל היו עוד כמה סיפורים מפחידים כאלה בבתים שונים בעיירה.. אל תשאלו
!! וכשהייתי מסתכלת סביבי.. הייתי רואה המוןן רוחות.. אבל הן לא ממש שמו לב אליי
יש לי עוד כמה סיפורים כאלה (וזה אמיתי לגמרי) אני אספר בהזדמנות
והצעות לשיפור הפורום.. אין לי ממש
אולי אתם תתנו באמת כמה?? תודה רבה
המשך יום מואר