FaceLessMor

New member
בלאט

אני משתמשת בזה כ-שיט וכל זה אבל ברוסית זה אומר *ונה... לפי מה שאומרים לי כל פעם שאני אומר בלאט

the sofa city

New member
אתם לא יודעים מה מילה (לא משנה באיז

ה שפה) אומרת אל תגידו אותה אם אתם אומרים משהו ואחר כך ששואלים אותכם למה אתם מתכוונים ואתם מתביישים אל תגידו! גאד אף אחד פה לא יודע מה "בלאט" אומר אז אל תגידו את זה! אוף!

P o l l y

New member
מור....

במילים אלו- כבשת אותי. ו....יאי :) יש לי מחשבון!! :) (מחשב*)

Stillwater

New member
אז אני אפרש לכם בקצרה...

בלאט שלבדו=זה כמו שיט, לעזאזל וכ'ו וסוכה בלאט=בן זונה

The Sandman

New member
יואו אני רוסי מתלמד בואו קורס קצר

איזה יופי
אמממ טוב אז מה לעשות יש לי הרבה חברים רוסיים ונמאס לי שהם תמיד היו מדברים רוסית ואני לא מבין בכלל בכלל כלום
לכן ביקשתי מהם שילמדו אותי אז עכישיו אני רוסי מתלמד רוסי willbe
. בואו אני יעשה לכם את המילון שלי אם אני זוכר (אני רושם באנגלית את המילים ברוסית כדיי שיהיה קל לדעת איך לבטע
): Blat - כמו שיט או פאק סתם כזאת קללה... Suka - זונה
Privyet - שלום kakdila - מה נשמע? harsho - בסדר malchik - בחור sabaka - כלב dime neye - תביא לי da - כן neit - לא kanyeshna - כמובן musari - חזירים (לא באמת חזירים אלה מילתקללה על שוטרים
idysuda - בוא הנה aspasiva - תודה ney nada - לא צריך (חי חי את זה הם אומרים הרבה
jirne - שמן
svineye - חזיר kanaplu - מריחאוונה shto - מה? dasvidanya - להתראות paka - ביי (אני חיייב להגיד שזה אחד הדברים המצחיקים לשמוע רוסים אומרים ביי הם נשמעים כמו תרנגולות חחח
) ועכשיו קצת מילים גסות (בדר"כ המילים הגסות או קללות הם המילים הראשונות שאתה לומד בשפה
): jupa - תחת (אבל לא מילה יפה לתחת אלה כמו הבדל בין כוס לפות אז זה המילה המלוכלכת לתחת) piska - בולבול
siska - ציצי ועכשיו בואו נתרגם וניראה אם תוכלו לתרגם שיחה בין שתי רוסים
:privyet
: privyet
:kakdila?
: harasho
:daime neye kanaplu pajulata malchik!
: neye nada!
: shto?
: ...
:kanyesna.... musari suka!!! blat...
: da (מוציא את התלבושת ועכשיו ניראה ככה:
)
מביא ריצה של החיים וכך ניגמר סיפורנו להיום... אממממ או קייי זה מה שקורה שלא מתחרפנים הרבה זמן... סלחו לי

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחחחחחח ענק../images/Emo70.gif

אני רוסיה ולימדת אותי גם כמה מילים
ו-malchik זה ילד ולא בחור...
ו-piska נראה לי שזה לא בולבול.. אלא ההפך אבל אני לא בטוחה.. בע עזבו

FaceLessMor

New member
משמע

שבלאט לבד זה זונה מה הבעיה את אמרת בעצמך שוסוכה ביחד עם בלאט זה בן זונה אז בלאט לבד זה זונה פשששש..

ענבר ש

New member
והם לא לימדו אותך מה זה פידר??

אווו...*מפתע רוסי* גם לי יש מספר חברים רוסיים (דה דה) ואותי הם לימדו לקרוא רוסית!! למשל: cyka=סוקה=בן זונה כן כן,זאת המילה הראשונה שידעתי לקרוא, כמה מפתיע! uH5AP=ענבר

the sofa city

New member
מור....

את לא מצחיקה! אה ומה קרא את רבה? את לא שולחת את מתן הפעם?

FaceLessMor

New member
בבקשה

תתבגרי.. מתי ניסיתי להיות מצחיקה? או מתחכמת? שאמרתי את הדברים כמו שהם.. בשני המקרים.. ודי כבר להיאחז בצורה חסרת טעם במקרה עם מתן let it go! אני עדיין לא מאמינה שלקחת את האיומיים הפתטיים שלו ברצינות (חוץ מהעובדה שלא היה לי קשר בכלל עם כל מה שהוא דיבר איתך) תודה רבה, תתבגרי ולהתראות

the sofa city

New member
מור יודעת מה?

די אני לא אתייחס ואדבר איתך ואת לא אלי... סבבה? ככה לא נצתרך לסבול אחת את השניה... טוב?!?!? ועל המתן אל תנסי להגיד שלא אמרת לו כי גם אם אמרת לו ש"יש שתי איימי" אז מאיפה הוא הביא את האיסיקיו שלי?! אבל זה בסדר אני התגברת...

למעלה