מצב
הנושא נעול.

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

מממממ שאלה- אני צריכה להגיע ללשכ"ג תה"ש מנתניה עוד שבועיים,וזה במידה ולא אוכל לקחת את האוטו,אז בינתיים נתייעץ פה.. מכיוון שעבר זמן רב מאז הייתי שם בפעם האחרונה,אני כבר לא זוכרת את הקוים המגיעים ללשכה. נזכרתי בקו 618-אגד שיש צורך לתפוס אותו. אבל העניין הוא שהאוטובוס לא מגיע ישירות ללשכה.. אז מה כן?איזה קו פנימי עליי לתפוס בכדי להגיע בשלום ליעדי? ועוד שאלה-האוטובוס הכי קרוב לזמן התייצבותי שם יוצא ב12 וחצי בצהריים,אני מזומנת לשעה 13:00,אספיק להגיע בזמן,או שיש צורך בעוד זמן ספייר(ואז כנראה יש לוותר על האוטובוס,ולהגיע באמצעי תחבורה אחר). זהו,ט!דע מראש וד"ש <חמסין> לכבאי

fireman

New member
שלום ענת....

מממממ שאלה- אני צריכה להגיע ללשכ"ג תה"ש מנתניה עוד שבועיים,וזה במידה ולא אוכל לקחת את האוטו,אז בינתיים נתייעץ פה.. מכיוון שעבר זמן רב מאז הייתי שם בפעם האחרונה,אני כבר לא זוכרת את הקוים המגיעים ללשכה. נזכרתי בקו 618-אגד שיש צורך לתפוס אותו. אבל העניין הוא שהאוטובוס לא מגיע ישירות ללשכה.. אז מה כן?איזה קו פנימי עליי לתפוס בכדי להגיע בשלום ליעדי? ועוד שאלה-האוטובוס הכי קרוב לזמן התייצבותי שם יוצא ב12 וחצי בצהריים,אני מזומנת לשעה 13:00,אספיק להגיע בזמן,או שיש צורך בעוד זמן ספייר(ואז כנראה יש לוותר על האוטובוס,ולהגיע באמצעי תחבורה אחר). זהו,ט!דע מראש וד"ש <חמסין> לכבאי
שלום ענת....
כנסי לשאלות הנפוצות קטגוריית "מודיעין" יש הסבר איך להגיע לתה"ש. נסיעה טובה.

elians

New member
לשאלתך לגבי החזרת כספים?

<>
אחלה בחלה, תודה ....ותגיד,יש מצב שהם מחזירים בלשכ"ג כסף על הנסיעות.?
לשאלתך לגבי החזרת כספים?
כן הייתי חיי עליהם טוב מאוד... אבל ההחזר נסיעות הוא רק מהפעם השלישית או הרביעית שאת מבקרת שם.

SimplyMe1

New member
זה צו רביעי(אם לא יותר)

לשאלתך לגבי החזרת כספים?
כן הייתי חיי עליהם טוב מאוד... אבל ההחזר נסיעות הוא רק מהפעם השלישית או הרביעית שאת מבקרת שם.
זה צו רביעי(אם לא יותר)
אבל הפעם האחרונה שהייתי שם,הייתה לפני שנה וחצי,זה "תקף" אם ככה? וזה לא עניין של 10 ש"ח לפה או לשם,אלא העובדה שהם מצווים גם מצווים עליי לבוא ביום ושעה מסוימים וגם לא משלמים על הוצאות הנסיעה..

SimplyMe1

New member
קצת../images/Emo32.gif

זה צו רביעי(אם לא יותר)
אבל הפעם האחרונה שהייתי שם,הייתה לפני שנה וחצי,זה "תקף" אם ככה? וזה לא עניין של 10 ש"ח לפה או לשם,אלא העובדה שהם מצווים גם מצווים עליי לבוא ביום ושעה מסוימים וגם לא משלמים על הוצאות הנסיעה..
קצת

מקפיצה

SimplyMe1

New member
מממממ

זה צו רביעי(אם לא יותר)
מממממ
מישו יודע תשובה? מחזירים לי את עלויות הנסיעה?

SimplyMe1

New member
:)תודה על המידע,

אני לא רואה סיבה שזה לא יהיה תקף...
את יכולה לברר במרכז המידע של לשכות הגיוס.. http://aka.idf.il/giyus בכל מקרה, את יכולה לשאול בפורום מתגייסים (164)..
:)תודה על המידע,
כן,יכלתי בעיקרון לשאול במתגייסים אבל אם כבר פתחתי פה נושא בקשר לקוים-אז על הדרך שאלתי על עלויות הנסיעה..במתגייסים אני כבר כותבת..

מצב
הנושא נעול.
למעלה