במטוס
A Achilles Last Stand New member 11/1/05 #23 גהנום/עדן, עכשיו אנחנו פה ,לא? הדבר היחיד שאפשר לומר על המוות הוא שלא חוזרים. המעשיות השונות ,אותי ,לא מענינות... יש משפט כזה ,נראה לי מאיוב- 'צדיק ורע לו, רשע וטוב לו' , אההה אותה משמעות עקומה בערך.. מה שכתבת, אני לא יודע מאיפה, זה פשוט קרא לי
גהנום/עדן, עכשיו אנחנו פה ,לא? הדבר היחיד שאפשר לומר על המוות הוא שלא חוזרים. המעשיות השונות ,אותי ,לא מענינות... יש משפט כזה ,נראה לי מאיוב- 'צדיק ורע לו, רשע וטוב לו' , אההה אותה משמעות עקומה בערך.. מה שכתבת, אני לא יודע מאיפה, זה פשוט קרא לי
T Tottanka New member 11/1/05 #13 ארמ.. למען האמת..דוברת בה במטרה לחסוך כסף לקופת משרד האוצר...לא מכוונות טובות...ביבי הוא המניאק העיקרי כאן...
ארמ.. למען האמת..דוברת בה במטרה לחסוך כסף לקופת משרד האוצר...לא מכוונות טובות...ביבי הוא המניאק העיקרי כאן...
M M a r U s k A New member 11/1/05 #12 ואני כבר חשבתי.. שאת רוצה להצטרף שוב .. והיו כמה וכמה דיונים בנושא הנ"ל..
J Janem New member 11/1/05 #15 לא... יואיל... כמו תמיד, רק ישנה את המסגרת מבחינה טכנית, הבגרויות ישארו אותו דבר. אישית זה לא משנה לי כלום, 11 שעות ביום מינמום בשבילי כל יום...
לא... יואיל... כמו תמיד, רק ישנה את המסגרת מבחינה טכנית, הבגרויות ישארו אותו דבר. אישית זה לא משנה לי כלום, 11 שעות ביום מינמום בשבילי כל יום...
B beatman Member 13/1/05 #35 ../images/Emo6.gif אני לפחות לא לוקח דוגמא מהעבריינים המנייאקים ששולטים במדינה.
B beatman Member 13/1/05 #38 מאוד../images/Emo70.gif היא צבועה רצח,אני מרגיש את זה בדיבור שלה. אין לה בגרות,אין לה שום קשר לחינוך והוראה,היא יושבת במשרתה כדי לעשוק אותנו והחינוך על הז*ן שלה (שאין לה).
מאוד../images/Emo70.gif היא צבועה רצח,אני מרגיש את זה בדיבור שלה. אין לה בגרות,אין לה שום קשר לחינוך והוראה,היא יושבת במשרתה כדי לעשוק אותנו והחינוך על הז*ן שלה (שאין לה).
S Sweet Russian Girl New member 13/1/05 #39 כן=\ שמעתי שדווקא את הבנים שלה היא לא הצליחה לחנך... הם עפו מבית הספר..לא סיימו תיכון חחחחח