שלום!!!

angel445

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשלום!!!../images/Emo13.gif

אני לא ממש נמצאת פה הרבה בגלל שאני עכשיו בתקופה של מבחנים ובגריות בכל אופן אתם בטח שמעתם על ועדת דוברת שבה יש כל מיני דברים שהולכים לשנות את מערכת החינוך שאחד הדברים זה קיצור החופש הגדול . האם אתם חושבים שזה באמת יואיל למערכת החינוך? האם אתם חושבים שזה בסדר שמקצרים את החופש הגדול??

angel445

New member
../images/Emo8.gifאהה אוקי

ומה את חושבת על זה שמקצרים חופשות?

AeroSlash

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

בדיוק דיברנו על זה היום בבית ספר
אני אישית חושבת שאני הולכת לחיות בגהנום אם זה יצא לפועל כי אני לומדת 48 שעות שבועות פלוס מינוס ואם יפזרו את זה על 5 ימים במקו שישה אני אחיה ואמות בבית ספר. חוץ מזה שהשערים של בתי הספר יפתחו ב-4 לא משנה אם אני אמורה לסיים יותר מוקדם, אז אני מאורה להתקע בבית ספר כל יום עד 4 לפחות. לזה אני לא מסכימה לגמרי. ורוצים להפוך את ציון המגן ל-80% מהציון הכללי שעל זה אני אפילו לא אפתח את הפה. כל המגנים שלי דופקים אותי אחד אחד ורק חסר לי שעכשיו המגן יהיה 80 אחוז מהציון. שאני לא אתחיל לדבר על החופש הגדול. אגב, כבר דיברנו על זה פה.. אבל אני תמיד שמחה להגיד עד כמה מערכת החינוך הישראלית דפוקה ביסודה :)). אני אגב, מתכוונת לעשות משהו נגד הדבר הזוועתי הזה =\.

angel445

New member
../images/Emo41.gifחחח ... נכון את צודקת

וזה נכון ולפי דעתי הועדה הזאת פשוט דפוקה והיא ממש לא תועיל

AeroSlash

New member
מה שאני יכולה...

מכתבים, שכפולים, התארגנות כלשהי.. כל דבר שיכול לעצור את האסון הלאומי..

wildgirl1

New member
הייייייי

לי האמת זה לא מפריע כבר אני סיימתי השנה בעיקרון מה שהכי משגע אותי זה שהם ביטלו חטיבות ביניים, זה ממש לא טוב. בקשר לחופש הגדול אממ כן זה בסדר גמור ניראה לי. אבל עדיין הוועדה הזאת נורא נורא טיפשית

AeroSlash

New member
המורה שלנו לפיזיקה אמר

שאם הוא היה מתאמץ לעשות קקי ודדוקא לכל העולם הוא לא היה מצליח להגיע לכזו "יצירתיות" כמו שדוח הועדה מפרט. =\

angel445

New member
../images/Emo13.gifלא נכון

זה בסדר שביטלו את חטיבות הבניים ככה אנישים לא ישברו את הראש לחפש ביה"ס אחר ולעזוב את החברים שלהם

E K O

New member
אבל לחלק זה טוב

ואני מהחלק הזה, פגשתי מלא אנשים נחמדים בתיכון [אלצ'י!!!! =]]

AeroSlash

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif :))))

ברגעים אלו ממש אתה בעיצומה של הבגרות אז שיהיה לך ולניקיטה המון
ובהצלחה ללנקה שלי שמבלה רגעי אושר בזמן זה ממש :))) לנה, לא נורא, זה כולה סכין ומזלג, תתגברי על זה
...

beatman

Member
אמנם סיימתי ב"ה את ביה"ס

אבל כאשר שמעתי את דו"ח דוברת הזדעזעתי !!! אנשים דפוקים בלי שום ידע מקצועי בחינוך,שולטים במערכת ומדרדרים אותה כל רגע נתון(כמו הרבה מערכות בישראל לצערי). כל השינויים יביעו רק נזק לתלמידים,בלי שום תועלת.

Tottanka

New member
זה

הדבר הכי גרוע שקרה למדינה... זה דופק את כל המערכות בכל התחומים...

E K O

New member
מה שאני חושב [כן, אני+חושב, בטח]

הממ, איפה מתחילים.... דוברת יצא מתוך כוונות טובות אבל רק טובות, הבעייה היחידה אצלו ואצל כל מערכת החינוך זה החוסר בהבנה, בהכרה שהתלמידים עצמם יודעים את מה שטוב למדינה, אם היו מצרפים נער אחד [או נערה] לצוות הם היו מגיעים לתוצאות יותר טובות.... דוברת כמה מפתיע לא היה בבית ספר לצורכי לימודים כבר הרבה זמן, אז הגיע הזמן שמישהו ידפוק עם היד על השולחן כדי שהוא יבין את זה, אף אחד לא עושה את זה ולאף אחד לא אכפת - אכפת להם מהשורה האחרונה של דוברת, שיפור משמעותי מעל הצפוי לכל ילדי ישראל בחינוך, זו הבטחה מוזהבת שלא משנה לאף אחד מה התהליך אלא רק התוצאות, למרות שאף אחד לא שם לב שהתהליך פוגע ברוח התלמידים.... אם היו יותר הבטחות שהיו פועלות לטובת התלמיד הממוצע היינו שמחים, דברים כמו לא יותר תלבושת אחידה [אשר לא הוכיחה את עצמה כי כולם שמים זין על זה, אף אחד לא בדק את העובדות האלו].... זה מתחת לכבוד של המבוגרים לפנות לילדים לעזרה, הם לא מכירים בעובדה שהאדם שיודע הכי הרבה על הילדים זה הילדים עצמם.... אבל -לנו- קשה להתארגן, איך אתם חושבים שבא הרעיון הזה? דוברת חלם על זה? ממש לא, זה חלק מהרבה זמן, עבודה, מאמצים, שביתות ומחאות על המצב, רק ככה דברים מתקדמים, למבוגרים במערכת החינוך יש את הארגון וההסתדרות, מה לנו יש? כלום, בגלל זה אין תגובה מצד התלמידים ואין מי שייצג אותנו.... וכך אנחנו תקועים.... אני מאמין שיום אחד אנחנו נמרוד אם זה ייצא לפועל [בינתיים קוטלים את דוברת] =] On the day I was born The nurses all gathered 'round To gaze at the white wonder At the joy they had found She could tell right away, I WAS BAD TO THE BONE----

למעלה