מה שאני חושב [כן, אני+חושב, בטח]
הממ, איפה מתחילים.... דוברת יצא מתוך כוונות טובות אבל רק טובות, הבעייה היחידה אצלו ואצל כל מערכת החינוך זה החוסר בהבנה, בהכרה שהתלמידים עצמם יודעים את מה שטוב למדינה, אם היו מצרפים נער אחד [או נערה] לצוות הם היו מגיעים לתוצאות יותר טובות.... דוברת כמה מפתיע לא היה בבית ספר לצורכי לימודים כבר הרבה זמן, אז הגיע הזמן שמישהו ידפוק עם היד על השולחן כדי שהוא יבין את זה, אף אחד לא עושה את זה ולאף אחד לא אכפת - אכפת להם מהשורה האחרונה של דוברת, שיפור משמעותי מעל הצפוי לכל ילדי ישראל בחינוך, זו הבטחה מוזהבת שלא משנה לאף אחד מה התהליך אלא רק התוצאות, למרות שאף אחד לא שם לב שהתהליך פוגע ברוח התלמידים.... אם היו יותר הבטחות שהיו פועלות לטובת התלמיד הממוצע היינו שמחים, דברים כמו לא יותר תלבושת אחידה [אשר לא הוכיחה את עצמה כי כולם שמים זין על זה, אף אחד לא בדק את העובדות האלו].... זה מתחת לכבוד של המבוגרים לפנות לילדים לעזרה, הם לא מכירים בעובדה שהאדם שיודע הכי הרבה על הילדים זה הילדים עצמם.... אבל -לנו- קשה להתארגן, איך אתם חושבים שבא הרעיון הזה? דוברת חלם על זה? ממש לא, זה חלק מהרבה זמן, עבודה, מאמצים, שביתות ומחאות על המצב, רק ככה דברים מתקדמים, למבוגרים במערכת החינוך יש את הארגון וההסתדרות, מה לנו יש? כלום, בגלל זה אין תגובה מצד התלמידים ואין מי שייצג אותנו.... וכך אנחנו תקועים.... אני מאמין שיום אחד אנחנו נמרוד אם זה ייצא לפועל [בינתיים קוטלים את דוברת] =] On the day I was born The nurses all gathered 'round To gaze at the white wonder At the joy they had found She could tell right away, I WAS BAD TO THE BONE----