חדשה

dogli3

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

בתור שוחרת לעתיד החלטתי להצטרף לפורום. קצת על עצמי: קוראים לי רותם, בת 14 מחיפה.

shimonev

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifישן../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שמעון כיתה י"א אלקטרוניקה תברחי מן הטכני כל עוד את יכולה

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifישנה../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

וכו ששמעון אמר ברחי כול עוד את יכולה. כי אנחנו כבר לא מצליחים.
חוץ מזה ברוכה הבאה לפורום הנחמד שלנו. ומצטערת אם הפחדנו אותך על ההתחלה.

dogli3

New member
יש! סופסוף אנשים נחמדים!

לא, לא הפחדתם אותי. אשמח לדעת למה אתם כל כך שונאים את מסגרת הלימודים הזו. כמו כן, אני מניחה שיש כאלה שהחלו ללמוד בטכני בכיתה ט' וכמדומני ניתן לצאת מהמסגרת הזו בתום כיתה ט'. אם כך, מדוע לא עזבתם? או שמא קיבלתי מידע מוטעה וברגע חתימת החוזה אני "כלואה" במסגרת הזו. בקשר להפחדות- ממש לא מרתיע אותי..מה שרע לכם לא בהכרח רע לי, הכל יחסי בחיים : ) בימי המיון מאוד התרשמתי מבית הספר, מהמדריכים (שסתם עשו עצמם רציניים, בתכל'ס הם ממש אחלה), מחדר האוכל קצת פחות :(, ההליכה בשלשות חירפנה אותי קצת אבל אתרגל, השוחרים שם ממש אחלה (גם הבוגרים שהספקתי להכיר). למי שפוחד ממבחני המיון- החומר שם הוא ממש שטותי ולא נותן סיבה לפחד, כל החומר באנגלית שכתוב בדף שחולק ביום ההרשמה אינו נכלל בדייקנות במבחנים- רק בעקיפין. מתמטיקה גם היה קליל מאוד ומבחני ההגיון היו די נחמדים. המלצה- תמנעו מלהעתיק. תפסו את בת כיתתי מעתיקה והיא לא התקבלה. חבל. משמעת- חשוב מאוד ליצור רושם טוב על המדריכים, להתיידד, להתנדב, אם אתם חניכים תורנים אז בכלל זה טוב. זהו. בהצלחה לכל הנבחנים. תודה גם לכם על קבלת הפנים הנחמדה : )

shimonev

New member
אז ככה

הטכני בנוי בצורה כזאת שבהתחלה(כיתה ט' ואפילו תחילת י') באמת כיף וסבבה בטכני אבל אחרי כמה זמן את תתחילי להבין לאן באמת הגעת ואז את מגלה שאין לאן לברוח ואז נשארים וסובלים את המסגרת של הטכני אני יכול לכתוב פה עוד שעות כמה רע בטכני וכמה טוב בטכני בסוף עוד שנתיים נפגש פה שוב ונראה מה את תכתבי על הטכני!!!!

tsadka3

New member
../images/Emo8.gifכמה טוב להיות בבית

אה כמה טוב להיות בבית, יופי כי אני לא בבית תמסרי מחר בבוקר ד"ש ליפעת ממני

dogli3

New member
הממ..

אני הכרתי שוחר בכיתה י"א והוא היה די מרוצה מעצמו. בכל אופן, הישראלים נוהגים להעצים את הרע שבדברים ולהגזים. ושוב, הכל יחסי. מה שרע לכם לא בהכרח רע לי : ) ניפגש בעוד שנתיים (אם אחיה עד אז).

KisskaBarbie

New member
אז ככה... תשמעי ../images/Emo34.gif

אז ככה...... אל תשימי לב לסמל (בכותרת) אמממ... לפעמים (או שאצלי זה ברוב הזמן), את חושבת מה את מחפשת במקום הזה ......... מה בכלל הגעת לפה?! בהתחלה קשה אבל מתרגלים.. אני פשוט לא הולכת מהמקום הזה כי אני כבר רגילה ואני לא רוצה לעזוב את כל מי שאני מכירה כי לא יודעת אני שונאת פרידות וכול זה... אבל ככה אם כבר החלטת ללכת על זה אז תלכי את תתרגלי והכול יהיה בסדר למרת שלפעמים את תרצי פשוט לקחת חומר נפץ ולפוצץ את המקום אבל כמו שאמרתי, מתרגלים! מצד אחד את תרצי לעוף מהמקום אבל מצד שני יהיה משהוא שקושר אותך... טוב אני לא יתחיל לשגע לך את השכל... כמובן אין לך שום חופש כמעט... כל הזמן על המדים (שיש להם תכונה לכער אנשים בכיעור, אבל לפחות מסתירים את השומנים
) אסור ללכת עם לק על הציפורניים (קשה, קשה?!) אסור לצבוע את השיער לצבע ורוד (אבל אני צבעתי ולכן אני נאלצת לשמוע מכול מדריך את מה שיש לו להגיד על זה........
הם פשוט לא אוהבים ורוד...
איך אפשר?!) ועוד כל מיני שטויות וכללים... מיי גאד עכשיו שאני חושבת... למה בכלל הגעתי?! זה ממש לא מקום לבנות אבל לא משנה את תסתדרי?! נראה לי.... אולי...

../images/Emo39.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אהבתי את הציטוטים. שיהיה לך בהצלחה בבית ספרנו. ואל תיבהלי מכל מה שכותבים פה. הרי כולם עוד פה, לא?

tsadka3

New member
כן אני חושבת

כן למה תייעצי קצת לאנשים את באה מחר למיון? ועד מתי תהיה? צריכה להחתים אותך על משהו

למעלה