תשמע

הוא לא מעודכן!אין בו משתמשים אין בו שום דבר! באתר של חבר שלי redplace יש הרבה דברים על הפועל!מילים לשירים,לוח משחקים שהוא בנה לעצמו,כתבות מעודכנות ומעולות קח דוגמא ואל תפרסם אתר לא מעודכן! אני לא רוצה להעליב אבל תחשוב על זה לפני שאתה מפרסם כזה אתר...

שחכתי

רוב הדברים לא קשורים להפועל וגם מה הקדר של הדבריןם קצת עלי או "כנסו לאתר של רון פרכטר הרשמי למה זה לא רשמי"!

red4ever23

New member
סינטה לנון כנסי

שמעתי שאת מעוניינת שאני יפרסם תפורום באתר ואת בקישורים www.redplace.telaviv.st

כן, כן, ראיתי שפרסמת את הפורום שלנו

אני מודה לך מקרב לב. האתר שלכם, כבר מוכנס בקישורים שלנו.

red4ever23

New member
כנסי

ולמה אין לי תמונה לאתר?? ועוד משהו אם אני ישלח לך באנר תוכלי לפרסם אותו אם באנר כמו שעשית בספורט 5

red4ever23

New member
סינטה לנון תעני אני צריך אותך דחוף

שומעת בקשר לאתר אז בקיצור פירסמתי אותכם רציתי לשאול אותך שאלה אם אני ישלח לכם באנר אז אתם יכולים לפרסם את זה כמו אתר ספורט 5???? שיש בצד תבאנר תחזרי אלי מהר! מנהל האתר redplace

על האש

New member
לא ניתן להוסיף באנרים אחי

הבאנרים מוספים ע"י בוני האתרים בתפוז,ובספורט 5,לא על ידינו.

על האש

New member
כנראה שתוכנת ג'ירפה

שתפוז משתמשת בה,עדיין לא זיהתה את האתר שלך,אני מקוה שעוד יום זה אמור להסתדר,אבל אני לא מבין גדול בזה :).

red4ever23

New member
../images/Emo7.gifאבל ככה זה נראה שזה לא עובד

אבל ככה זה נראה שזה לא עובד בבקשה תסדרו את זה אני האתר היחיד שאין לו תמונה

red4ever23

New member
אין תמונה לאתר שלי בקישורים../images/Emo7.gif

בבקשה תסדרו את זה!!

על האש

New member
סורי אחי

אין לי מושג איך לפתור את הבעיה. אבל לפחות יש קישור,אני בטוח שלא חוסר התמונה לאתר ימנע מאנשים להכנס להתבונן,זה דוקא מגדיל את הסקרנות :).

אתר redplace נפל ועכשיו הוא בשיפוץ

מי שראה את האתר של חבר שלי (redplace) בטח שם לב שהוא נפרץ ונפל... האתר בשיפוצים ובשישי בערב (היום) הוא יחזור לפעילות ,לא כמו בעבר אבל בסדר... עמכם הסליחה...

למעלה