היי לכולם
D dudusch New member 5/5/02 #7 אנו מתנצלים (אומר זאת בשם כולם?) שכחנו לשים את השלט "יצאנו לרגע (מדעתינו), תיכף נשוב"... אני חושב שאם תחזור על הודעתך / שאלתך תקבל תשובה. ברוך הבא, מאמינים שתוסיף ממשנתך . דודוש, ועדת קבל"פ, (של פורום שכן) שנכנס לקטע...
אנו מתנצלים (אומר זאת בשם כולם?) שכחנו לשים את השלט "יצאנו לרגע (מדעתינו), תיכף נשוב"... אני חושב שאם תחזור על הודעתך / שאלתך תקבל תשובה. ברוך הבא, מאמינים שתוסיף ממשנתך . דודוש, ועדת קבל"פ, (של פורום שכן) שנכנס לקטע...
ל ליאן. New member 9/5/02 #16 בטוח שהגעת לפורום הנכון ? לא בטוחה שקיים בתפוז פורום חוזרים בתשובה, אבל יש את יוצאים בשאלה.. בהצלחה..
בטוח שהגעת לפורום הנכון ? לא בטוחה שקיים בתפוז פורום חוזרים בתשובה, אבל יש את יוצאים בשאלה.. בהצלחה..
Y yulinka New member 8/5/02 #9 מי בא ליום הסטודנט מחר ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif באונ´ תל-אביב...אם לא ביטלו אותו בכלל...
מי בא ליום הסטודנט מחר ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif באונ´ תל-אביב...אם לא ביטלו אותו בכלל...
V voguemaster New member 8/5/02 #11 לא החלטתי עדיין.. יש מלא מה לעשות בכלל, אני לא מתלהב ממה שהולך להיות שם השנה... תמיד אני בא בציפיות ובד"כ מתאכזב. הם סתם הורסים את הקמפוס היפה שלנו לדעתי... LOL
לא החלטתי עדיין.. יש מלא מה לעשות בכלל, אני לא מתלהב ממה שהולך להיות שם השנה... תמיד אני בא בציפיות ובד"כ מתאכזב. הם סתם הורסים את הקמפוס היפה שלנו לדעתי... LOL