סבבה.....
A amazone New member 6/7/05 #22 שימו לב!!!1 יורד גשם - למי שלא כיסה את הכביסה זה הזמן (עד כמה שאני אוהבת גשם, טחמז'לו - הג'יפ פתוח) לפי היהדות זה לא סימן טוב
שימו לב!!!1 יורד גשם - למי שלא כיסה את הכביסה זה הזמן (עד כמה שאני אוהבת גשם, טחמז'לו - הג'יפ פתוח) לפי היהדות זה לא סימן טוב
A amazone New member 6/7/05 #25 בוקר טוב נשימיות (וגם למלך פירססס) הזריחה מתחילה עורו!!! קומו!!! יום מדהים היום (חיכיתי לזה כל הלילה...)
בוקר טוב נשימיות (וגם למלך פירססס) הזריחה מתחילה עורו!!! קומו!!! יום מדהים היום (חיכיתי לזה כל הלילה...)
A amazone New member 6/7/05 #28 מזתומרת מה אני עושה ערה? אתם יודעים שהאדם הממוצע מבזבז שליש מחייו בשינה? אני לא האדם הממוצע לכן אני גם לא ישנה זה בנוסף לכמות הפרוייקטים שיש לי על המחשב וזה כמובן אומר שהראש עובד שעות נוספות (הלילות הם הזמנים הכי טובים. הימים גם)
מזתומרת מה אני עושה ערה? אתם יודעים שהאדם הממוצע מבזבז שליש מחייו בשינה? אני לא האדם הממוצע לכן אני גם לא ישנה זה בנוסף לכמות הפרוייקטים שיש לי על המחשב וזה כמובן אומר שהראש עובד שעות נוספות (הלילות הם הזמנים הכי טובים. הימים גם)