amazone

New member
בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם

בוקר טוב עולם הלוואי והייתי יכולה כבר ללכת מכאן

עונג את מקסימההההה

איזה כייף לנו שיש לנו מנהלת חמודה ,מקסימה ומתוקה כמוך שמבינה ועוזרת לכולם....

בקרוב אמזונית...בקרוב...

אגב, כבר הודעת לקרובי המשפחה באקוודור-בוליביה-פרו-סאן סלבדור שאת קופצת לביקור???

amazone

New member
במקור הייתי אמורה להיות בארה"ב

בסופ"ש הזה - אבל רציתי לגמור פה יפה ולהגיע לשם כמו שצריך עם דף חלק בגלל זה החלטתי שזה יהיה באוקטובר (ראש השנה יום הולדת ואסיים עם החיסונים - אה כן גם הכנסתי את הטיול ללו"ז: דר' אמריקה מתחילה בצ'ילה עם תאריך סיום לא ידוע והכל לבד) מכינה את הקשרים בצ'ילה הקשרים בארה"ב כבר מוכנים כמעט לגמרי עובדת על פיתוח קשרים גם בשאר המקומות - ברזיל קמבודיה פרו וכן הלאה.... לחמולה משום מה לא היה קשה עם זה - לא למצומצמת ולא למורחבת ואפילו היו שהעריכו אותי על הבחירה שלי (כאילו שמי שיתנגד ייעז להגיד לי משהו - הם לא קיבלו את הזכות) מה שבטוח זה שאני אהיה חייבת להסתדר כי לא בטוח שיהיה לי לאן לחזור

amazone

New member
שלום אני נוסעת

לחפש את האמונה במקום שלא איבדתי אותה. אולי אמצא לי אחת חדשה. בכל מקרה לא נראה לי שאמצא אותה פה. שוקלת להפסיק בכלל את החיפוש - חבל לי על האנרגיות. אני יכולה לשרוד גם בלעדיה. אני מודה שגם ככה קשה לי

ע ו ל ם

New member
תוכית מיוחדת..

כשמחפשים לא מוצאים.. כשעסוקים בחיפוש.. המציאה מתמוססת.. (אפילו מרפי מתעורר ברגעים כאלה..)
המשיכי עם החיים.. (יש שיגידו לך "לזרום"..) והזרימה הזו.. זה דבר נחמד, תנסי את זה.. תהפכי לדגיגה.. (למרות תוכייותך...) ותזרמי עם הזרם.. המון דברים יצמדו אלייך בזרימה הזאת..
אמונה,
דברים טובים..
מציאוּת \ מציאוֹת חדשות.. פתחי ליבך (יחד עם סנפרייך..
) אל הדברים האלה.. פה את לא חייבת למצוא אמונה.. אלא תמיכה, עצה, ידיעה חדשה על החיים ועל ה ע ו ל ם.. אפשר ללמוד הרבה וכן.. גם למצוא דברים שלא האמנת (אפילו אמונה) בך.. או באחרים.. כשקשה לך.. תחשבי עם עצמך.. (השקיעי בעצמך כמה דקות..) ותמצאי את הדבר שמקל עלייך.. שעושה לך יותר נוח ונעים בחיים.. (ואם את באמת(!) רוצה שיהיה לך קל....
) תיישמי את הדברים שיקלו עלייך.. ככה יהיה לך יותר טוב, נעים וקל בתוך ה ע ו ל ם הזה.. האמונה תגיע אלייך.. (אמונה במשהו..) ויהיה לך יותר טוב.. לילה שהוא טוב..

amazone

New member
רק דגים מתים שוחים עם הזרם

ולצערם של כאלו ואחרים - אני עדיין בועטת

ע ו ל ם

New member
גם אני עדיין בועט,

וכנראה שלא אפסיק..
וצערם היחיד הוא.. של הבועט עצמו שסובל מההשלכות של בעיטותיו..

ע ו ל ם

New member
זהו.. ../images/Emo88.gif

שתביני ת'קטע.. ידעתי שהאמזונות זה דבר שזכור לי.. (משראיתי את שמך..) אבל לא ידעתי מאיפה אני זוכר אותן.. אז שאלתי את שחשבתי שמבין..
הבנתי ממנו שזה תוכים.. וזה לא הסתדר לי בגלל שלי היה זכור משהו אחר.. אבל השלמתי עם זה.. אך כעת שאמרת.. זה בדיוק מה שהתכוונתי.. והכל הסתדר לי..
הנשים הללו, היו לי לדוגמא ומופת בכמה טענות ושיחות שהיו לי בעבר..

amazone

New member
זה גם אחד מהנהרות הענקיים בעולם

אלוהים אני לא הבנתי מילה ממה שהוא כתב - אני צריכה מתורגמן דחוף!!!! אני אשכרה מרגישה כמו הילד מהפרסומת של ניצן

בלה.

אני נוסעת ביום שני לאבטשים. אחזור עוד 14 יום בערך במקרה הטוב. לאב יו.

sindra

New member
../images/Emo55.gifברית מילה-גונן על הילד

שלום, אני מבקש ברשותכן לכתוב בפורום כאורח. מאיר שלו כתב לפני שבועיים בידיעות אחרונות את השורות הבאות: "שני תינוקות נפגעו השבוע במהלך ברית מילה, והדבר שב והעלה את שאלת רישויים של המוהלים והפיקוח עליהם. אבל נשמעו גם תהיות על עצם מצוות המילה, ובעניין זה אני מבקש להוסיף שלא רק על המילה עצמה אפשר לתהות, אלא על ההתלהבות שאנחנו מגלים בשמירתה. ואכן-יש כאן תופעה מוזרה בהחלט. איך קורה שיהודים חילונים, חופשיים- ואני כולל את עצמי ביניהם- כאלה שבועלים נידות ואוכלים טריפות ביד חזקה ובלסת נטויה, ומתנזרים אף ממצוות יפות וחשובות כמו שמירת השבת,שומרים דווקא על המצווה הזאת-הקשה, האכזרית והפרימיטיבית מכל המצוות. דומה שהדבר חורג מסתם קונסנזוס או משיקולי בריאות, אבל לסוד העניין אין לי תשובה. חידה היא ותהי לחידה." אני עצמי הורה חילוני. דברים קשים שנחשפתי אליהם ימים ספורים לפני ברית המילה של בני, גרמו לי ולאשתי לדחות את הטקס. עברנו תהליך התלבטות ארוך שבסופו החלטנו לא למול את בננו, ולא בלי התמודדות קשה עם המשפחה החילונית שלנו. בעקבות התהליך הקמתי אתר קטן להורים שמתלבטים בנושא וריכזתי בו מידע לגבי היבטים שונים הכרוכים בטקס (רפואה, דת, חברה). אני אשמח מאוד אם תעיינו באתר, שקראתי לו "גונן על הילד", ואם תמצאו שהוא ראוי, אנא ספרו עליו לאנשים שלדעתכם ימצאו בו עניין. כתובת האתר: www.gonen.us בברכה, ארז נבון

amazone

New member
מישהו ראה את משקפי הראייה שלי?

אולי השארתי אותם פה?

ע ו ל ם

New member
בדקת אולי זה..

בכלל מחוץ ל
? או שאולי דווקא בפנים.. אולי שכחת אותן בתוך ה
? אולי ליד ה
? או שאולי ה
אכל אותן..

איזה ילדותי...

אתמול מישהו שהיה לי קטע איתו לפני כחודש התחיל איתי עוד פעם אבל קצת ישיר מדי וליד החבר'ה שלו. אני קצת נלחצתי כי זה בא ממש ישיר וניסיתי כאילו לרמוז לו לא פה...כאילו שאני מעוניינת אבל לא נוח במקום שאנו נמצאים. כנראה שהוא הבין את זה כדחייה וכדי להראות לי שהוא נפגע הוא הלך והתחיל אם איזה בחורה שמכיר אותה הרבה זמן אבל אף פעם לא היה מעוניין בה (את זה אני יודעת כי שאלתי אותה בצד אם היא רוצה אותו והיא אמרה שהיא לא יושעת כי זו פעם ראשונה שהוא מתחיל איתה,ואני יודעת שהווא מכיר אותה יותר ממני). אז הוא תמיד כזה נגע בה וגם קצת המשיך להתגרות בי אבל אני התרחקתי...אני לא אוהבת להתחרות אתה רוצה אותה סבבה רק אל תבוא עליי אחר כך... זה ממש עיצבן אותי כאילו לך תרפא את האגו שלך בכך שאתה פוגע בי??? כאילו אני יודעת שהוא רוצה אותי וגם אני רוצה אותו ועכשיו אין לי מושג מה לעשות ואיך להתנהג כי אני לא רוצה לפשל?.... אהההההההההה אני יודעת שזה אולי לא מתאים לפורום אבל אני יותר סומכת על אנשים בפורום הזה מאשר בפורום אחר....חוץ מזה אני גם רוצה את הדעה של פירס....חיחיחי

למעלה