leggy99

New member
מחפשות עבד שינקה את הבית - ללא מין

אנחנו שתי שותפות, גרות באיזור אבן גבירול, תל אביב. וזה הדיל: אנחנו מחפשות עבד נחמד שיודע לנקות את הבית (ואולי גם לבצע עוד כמה מטלות, כמו קניה בסופר). למי שחושב שיצא לו מזה מין או סשן - טועה. לא יהיה כאן שום מין (אם כי לא אכפת לנו מה אתה עושה עם הכביסה המלוכלכת שלנו), וכמובן שלא שום תמורה כספית. אז אם מתאים לך (גם שפחות מוזמנות), בבקשה. תכתבו לנו. אה - ועוד משהו: כמובן שהעבד קונה על חשבונו את כלי הניקוי והחומרים, ושבסוף אומר "תודה". אפרת ולגי

לסוס אפור

האם יש לך כתובת לדואר אלקטרוני? כאשר אתה מגיע לפורום תשרשר הודעה כי יש לי הצעה בשבילך. בקשר לצ'אט - תעדכן אותי בקשר למחר אם אתה יכול.

אהלן סוס . אין לי דואר אלקטרוני

ובנוגע לצאט היום בלילה בערך מ-12 יש לי המון זמן. אז ביי מתגעגע אליך

Z o d i a c

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

כל מה שרציתם להגיד, כל מי שרציתם להכיר, כל מה שרציתם לעדכן, בבקשה לשרשר לכאן.

מסיבת BDSM היום בקוסמונאאוט!!!

Sado Queery Nites Presents: SEX UND VIOLENCE שלום לכולם, ביום חמישי 29/1/2004 יערך ערב מיוחד במועדון "הקוסמונאוט"(המחוגה 4) מדובר בערב סאדו-קווירי בו אין דבר הנחשב ליוצא דופן. בערב זה יקחו חלק אנשי ויזואל, פרפורמרים ודי ג'ייז המזוהים עם סגנון הסאדו-קוויר. הדי ג'ייז שינגנו: די ג'יי מישל לה היסטריק (קווירחנה, רטרו טכנו), די ג'יי אבנר מלכה (1984, הצופה, רטרו טכנו), די ג'יי מו-אן (1984), די ג'יי(אית) נתלי. המוסיקה תהיה אלקטרו-קווירית בעיקרה. במהלך הערב יעלו שני מופעים: בחצות יעלה ההרכב "טרי-פוייזן" - הרכב אלקטרו-גוטי מחתרתי ובועט בהפקתו של עידן "ברונו" גריפה. בנוסף תתקיים הופעת סאדו-ביזארית "Honey Fuck Dress" של הציבור מוזמן להתחפש או לבוא בדראג, ולבטא כל יצר אפל או חבוי, אולם יתקבלו בשמחה גם מי שהיצרים שלו יתבטאו בסנדלים וטרנינג דהוי. משעה 23:00 SEX UND VIOLENCE ערב סאדו-קוויר בקוסמונאוט. המחיר: 25 ש"ח "SEX UND VIOLENCE" יתקיים כאמור במועדון ה"קוסמונאוט" - המחוגה 4 יום חמישי, 29/1/2004 23:00 לפרטים נוספים: 905907- 055

אייבורי

New member
אפרת ולגי

פה לעניות דעתי זה לא המקום לחפש עוזרת בית מסכים שזה קצת מסובך למצוא עוזר\עוזרת בית מוצלחת אבל האתר בדסמ....קצת לא יפה ולא מכובד שיהיה בהצלחה

אין עליך אייב אתה מה זה צודק.

כי זה לא קשור לב.ד.ס.מ. אז שישלמו כסף הפראזיטיות האלו.

למעלה