המורדים והסופרים - תפוז Live

היום ב-20:00 נארח בפורום חד הוריות מבחירה את הפרופ' עמיה ליבליך, מחברת הספר "סדר נשים"- כל זאת במסגרת חגיגות חודש הספר העברי.
הדיסק החדש של המורדים עם השירים מהעונה הבאה של הסדרה יוצא ביום חמישי לחנויות התקליטים. החל מהיום ובכל יום בשעה 14:00 יתפרסם חידון מיוחד בפורום המורדים בו תוכלו לזכות בדיסק החדש, פוסטרים של המורדים וגם בדיסק הקודם- מתנת הליקון.

TBoneT

New member
תראו את האתשר שלי...

יש שם מידע ותמונות שלי

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

לפשושית הכי מיוחדת בעולם!!

אני חולמת עליינו שוכבות על הגב בים ומסתכלות על הכוכבים ומדברות ואז מסתכלות אחת לשניה בעיניים ואני מביטה בעינייך הנוצצות ככוכבים ואת מביטה בעיניי המסתוריות כמו הלילה ואז אנחנו מתנשקות ולא מפסיקות כי הלב לא רוצה לעזוב ואז קמות והולכות יחפות לאורך החול הרך של הים ומחזיקות ידיים וכל כך מאוהבות שלא רוצות לעזוב ומקוות שהחוף הזה נמשך לעד ושלעולם לא נפרד!! שלך לעד נופר!!!!!!

אבי1511

New member
אם גיל 47 לא מפחיד אותך קפוץ פנימה|

אני 47 פסיבי בהיר חלק חטוב ונאה מאד ממוקם בדירה חמודה בת"א אתה.....עד 30 אקטיבי (מאד) בעל כלי משמעותי יודע ואוהב המון סקס צור קשר ויהיה כיף 054530805 להשתמע אבי

S h a m i

New member
סתם בשרשור....

ככה סתם... להגיד לכולם שלום... שאני אוהב ומתגעגע לימים לחוצים פחות ומהנים יותר... שאני מוסר מזל טוב לגרינבירד שעסוק ברגעים אלו בהאכלה/החלפת חיתולים/סיפור מעשיות לצאצאו החדש... ללירוי שאני אוהב ותומך, גם אם אני לא נמצא שם תמיד... לקסאנדו שאני חושב עליו גם אם לא מדבר הרבה... לעודד שאני דואג ואוהב אותו - גם אם אני מדבר הרבה ולפעמים גם צועק... לאנאבל האלילה, שמחכה כבר שתביא את הנסיך שלה לחבורה (ושתמשיך להפציץ את כל שרתי האינטרנט בארץ)... לאמט המקסים מכל, שבזכותו אני קם כל בוקר עם הרגשה טובה, מסתובב בחדרי הקט (???) ומרגיש את זרימת האנרגיות, והמון בזכותו... לגיא(1974) המדהים, שיודע לזרום ללא הפסקה, לקחת דברים בקלות ולפרגן עד אין סוף, ולהציף אותי במליון תוכנות מדהימות, שכל כל לא חיוניות לי אבל אני כל כך שמח שהן פה למקרי חירום (ותמיד יש כאלו).... לכל מי ששכחתי זה לא אומר כי אני לא חושב... ובמיוחד לשלומי שעושה אותי שמח ומאושר כל יום מחדש על שנמצא בחיי... שיהיה לכולכם יום מקסים!!!

סתם כי בא לי להגיב....

תודה על הברכות וגם אני מצטרף לגעגועים לימים פחות לחוצים ,יותר מהנים ועם פחות פרידות .שמישהו יסביר לי מה קורה פה,עם כל הטכניקות שאמט מביא לנו לשאיבת אנרגיות חיוביות ,כלום לא עוזר ? אז הדבר שאני מאחל לכולם -שגל הפרידות ייעצר ומייד ! ולמי שכבר...
ברכת חזק ונתחזק וחיבוק תומך שלוחה לכם, ובעיקר, מקווה לברך אתכם בברכת "תתחדשו" במהרה !

Liroy26

New member
מה זו האופטימיות הזאת?!

חיבוקים, נשיקות, לקים... תנו קודם כל לשטוף ממני את ריח האקונומיקה אחר כך נדבר.. סתם..
. כולנו מסתבר עוברים תקופות לא קלות אבל מאיך שאני רואה את זה כל פרידה ושינוי שקורה הוא דווקא לטובה. דווקא מתוך הצער והכאב אנשים מתחילים לפרוח! ואם כבר להודות אז לגדול מכולם, לסומסומון שלי על כל הסובלנות, האהבה והתמיכה שהוא לא מפסיק להעניק גם כשקשה לו. אוהב אותך מתוק שלי!

ravidcohen100

New member
חוויה מיסטית

שלום לכם חברים, רציתי ליידע אתכם על חוויה שעברתי שבוע שעבר. יש קו טלפון של בזק ששם עושים צ'אט עם מיסטיקנית. בשבוע שעבר התקשרתי ושאלתי אותה מה יהיה עם העבודה שלי והאם אצליח להתקדם בה (כי היו לי הרבה בעיות שם) והיא תקשרה וקראה לי בקלפים ואמרה לי שהיא רואה שיהיה ממש בסדר. אתמול בא אלי הבוס שלי ואומר לי שהוא החליט לקדם אותי וגם לתת לי בונוס על עבודתי !!! מה אתם אומרים??? אני ממליצה לכם לעשות את זה גם הטלפון שלהם הוא 5000000-03 ואם אני זוכרת נכון צריכים להכנס למיסטיקה שזה חמש במקשים.... בהצלחה לכולכם

S h a m i

New member
באמת??? קיבלת בונוס???

יקירתי, אם בכלל תטרחי לחזור לפורומים שכתבת בהם (מה שיהיה קצת קשה אחרי 200 פורומים ביום), ואם בכלל את יקירתי ולא יקירי, תעשי טובה; תלכי לקורס פרסום קצר ותלמדי לשדר קצת יותר אמינות, או לפחות, ממש לפחות, להסתיר את שמות הפורומים שאת כתבת בהם שלא תראי כמו עוד שם משתמש לפרסום... תודה.

עודד א

New member
פורום גאווה גאה לארח../images/Emo34.gif

מחר, ה- 10/6/2003 בשעה 20:00, נארח בפורום גאווה את חגי אלעד, מנכ"ל ה"בית הפתוח" בירושלים. חגי יעמוד, זו השנה השנייה, בראש מצעד הגאווה הירושלמי, שיערך ביום שישי הקרוב. אתם מוזמנים לשרשר כאן את שאלותיכם בנוגע למצעד, על חיי הגאווה בעיר הקדושה בכלל ועל פעילויות ה"בית הפתוח" בפרט, על המאבקים והנצחונות. קצת על חגי אלעד: מנכ"ל הבית הפתוח למען הקהילה ההומו-לסבית בירושלים ולמען סובלנות חברתית מאז אוקטובר 2000, עת חזר לירושלים לאחר שלוש שנות לימודים במרכז לאסטרופיזיקה של אוניברסיטת Harvard בקיימברידג´, ארצות הברית. הוא יליד חיפה, בוגר תוכנית המצטיינים אמירים ובעל תואר מוסמך ממכון רקח לפיסיקה – שניהם באוניברסיטה העברית בירושלים. היה יו"ר העשירון האחר ב-1997 עת צוינו אירועי הגאווה לראשונה באוניברסיטה העברית; מהלך שהותו בארצות הברית עסק בהתנדבות בפיתוח משאבים עבור הבית הפתוח; באוק´ 2000, כאמור, התמנה לתפקיד המנכ"ל הראשון של העמותה. ביוני 2002 הוביל את מצעד הגאווה ההיסטורי הראשון אהבה ללא גבולות שנערך בירושלים. הוא כותב בגו גיי ובאכסניות אחרות, אין לו פרופיל בצ´קמי ואין לו חבר. על מצעד 2003 הוא אומר: "לוח השנה הירושלמי מלא בחגים לציון ניצחונות נושנים ובימי תענית, ימים קדושים המזכירים לנו את חובותינו לאל ולאומה ולהיסטוריה. יום המצעד הוא היום היחיד בשנה המוקדש לחגיגה השוברת מחיצות בין קהילות ובין בני אדם. יום אחד בשנה של ירושלים נורמלית, שפויה ואופטימית - ללא ארונות, חומות או גבולות. אל תחמיצו את היום הזה." חודש
שמייח

על רכבים ומחשבים- היום בתפוז Live

גם את חובבי ספרות הטיולים והרכבים לא שכחנו: במסגרת אירועי חודש הספר העברי היום ב-18:30 תוכלו לפגוש Live בפורום ג'יפים ורכבי 4X4 את אבירם ברקאי, מחבר "מדריכי ברקאי". ניתן לשאול אותו שאלות בכל התחומים- החל מספריו ועד לרכבים, טיולים עם רכבים בארץ וכו'. אתם מוזמנים להשאיר את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
היום ב-18:00 נארח בפורום ASP את שון מלמד, מומחה מטעם מייקוסופט לטכנולוגיית NET. שטון יענה לשאלות מקצועיות בתחום, אך יש לזכור שזמנו מוגבל- ולכן אתם מתבקשים לנסח שאלות ברורות ומדוייקות....
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

למעלה