../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

השמש בחוץ ואתם במצב רוח לשיר? בואו לסלסל בפורום אייל גולן
במצב רוח רומנטי? מקום מיוחד ברשת בשבילכם: פורום אהבה וירטואלית
פגעו בכם...יש לכם זכויות. פורום זכויות אדם
אפשר גם לצחוק על כל העניין. פורום קיציס ופרידמן
שאלות על מסיבת יום העצמאות של תפוז אנשים? יש פורום!
רוצים לדעת איך מקומות אחרים חוגגים? פורום דרום אמריקה גלישה נעימה

Liroy26

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

צומי לשמי. הודעות שונות. בקשות שירים. הצעות מגונות. בבקשה לשרשר לכאן.

xanadu

New member
צנוחי...

עכשיו.... צומי לקסנאדו
...... hit me baby one more time

campari

New member
ציטוטים מצחיקים לפתוח את השבוע...

(קיבלתי בדוא"ל, ובטח גם אתם). "כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה." (לא ידוע). "עבר כל-כך הרבה זמן מאז שקיימתי יחסי מין, ששכחתי מי קושר את מי" (ג'ואן ריברס). "סקס הוא אחד החוויות היפות והמדהימות שכסף יכול לקנות." (סטיב מרטין). "חברה שלי אמרה לי אתמול בלילה במיטה: "אתה סוטה". אמרתי לה: "זאת מילה מאוד גדולה בשביל ילדה בת 15." (אמו פיליפס). "יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים. המרכזי ביניהם הוא המרצדס בנץ L380 עם גג נפתח." (לא ידוע). "אתה לא מעריך הרבה דברים שקורים לך בביה"ס עד שאתה לא מתבגר. דברים קטנים כמו לקבל מכות בטוסיק כל יום מאישה בגיל העמידה, דברים שאתה משלם כסף טוב בשבילם בשנים לאחר מכן." (אמו פיליפס) "אם החיים היו הוגנים, אלביס היה חי וכל החקיינים היו מתים." (ג'וני קרסון). "לפעמים אני חושב שמלחמה היא דרכו של אלוהים ללמד אותנו גיאוגרפיה" (פול רודריגז). "ביגמיה זה כשיש לך בעל/אישה אחד יותר מידי. מונוגמיה זה אותו דבר." (אוסקר ויילד). הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: "אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים. תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה."

האחת 2

New member
liroy נהנתה מהליקוקים

זה היה ממש משעשע .ליראות את כל עדר הסוטים בפורום שלך .מלקקים לך את התחת .בעקבות סכסוך שלך עם כותב בפורום גאווה .ממה שראיתי אין לי אלא להסיק שאתם ופרט אתה נורא מיסכנים .קנאים .ורגשי הנחיתות ממש חוגגים אצלכם .ובעיקר זה ששהונא דרגות בטח 0 שלא עשה צבא .אז תמשיכו להשתעשע לכם .הרי סקס אמיתי אין לכם בכל מיקרה . ותמשיכו ללקק אחד לשני .

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

S h a m i

New member
אנחנו...?

1. דווקא יש סקס ומספיק? רוצה להצטרף? 2. מסכנים? רגשי נחיתות? בגלל זה נכנסת בשם שלא יזהו אותך? גאווה לשמה...

סקס איתך ?

השתגעתה .בטוח שאם גם לא ההיתה הומו .לא הייתי שמה עליך .כי אתה רכלן רשע .ובטוח גם דוחה .תפסיק ללקק למנהל הפורום הטיפש שלך .שחוץ מלשבת ליד המחשב .ולרכל כמו חבורת נשים לא יודע כלום . אדם רדוף שיגעונות זה הרושם שהוא יוצר .מה אתה ביכלל מכנים תראש שלך . חבורת רכלנים מעוררת גועל .

מה שתגידו .עדין נפש שכמוך

שמתה את המסכה שלך . והפכתה להיות מזה עדין .פשוט ניתן לחשוב שאתה מזה רודף שלום .על מי אתה עושה רושם .ידוע שאתה שטן בלשון המעטה .מנהל אתר זבל אתה צריך להיות במיקרה הטוב .אתה בעצם אדם מאוד אומלל אני חושבת .הרי הגורל כבר התחשבן איתך ביום שנולדתה .מיסכן אתה .ומיסכנים הוריך .תמשיך לנהל את אתר האומללים שלך .

sweet19

New member
עברית..

לכל האנשים שבאים לכאן ופותחים את הפה על לירוי וכל השאר... אתם/ן מוכנים/ות בבקשה ללמוד לכתוב בעברית לפני שאתם/ן מגיעים/ות לכאן? איזה בושה לשמה.... ושאלוהים יעזור לכם/ן עם הפה המלוכלך שלכם/ן... תנוחו!!!!!!!!!!!!

amet

New member
את לא חושבת שהגיע

הזמן שאת תספרי משהו? אולי תשתפי אותנו על חוויות הסקס שלך המוצלחות והפחות מוצלחות. זה נמשע לי מעניין, ובטח שלא יישמעמם אותך. מחכה לסיפור ממך, ואת יודעת מה? אני אפילו אצפה לזה, אבל שיהיה מתוק

sweet19

New member
לגבי השיעמום...

אוקי חבר'ה אני אומנם כתבתי שמשעמם לי וציפיתי שמישהו מכם יספר לי משהו מעניין אבל לא נורא (למרות שאני אשמח לשמוע סיפורים ממכם...) אני מוכנה לשתף בקיצרה (מקוצרת מאוד) על חוויה לא מוצלחת שהייתה לי.. אבל אני מזהירה מראש היא תהיה משעממת.... ערב אחד בדיסקוטק (שלא נזכיר את שמו..) אני וחברה שלי היינו קצת (ממש קצת..
) שיכורות והחלטנו שאנחנו מתערבות מי תופסת בחור ראשון ומתנשקת איתו (דבר שאף אחת מאיתנו לא נוהגת לעשות בימים רגילים..) לאחר מסכת ארוכה אחרי בחור שימצא חן בעיני- נמצא הבחור... דיבורים פה ושם... הבחור ניסה לנשק והרגשתי שאני ממש לא יכולה.. דחפתי אותו והלכתי (יאמר לזכותו שהוא שחקן מעולה... שיחק אותה הכי נעלב בעולם...) לא עברו שתי דקות חברה שלי באה אלי ואומרת לי "גם אני עמדתי בהתערבות.." אז אמרתי לה "מה זאת אומרת גם אני? אני לא עמדתי בהתערבות.." מה שקרה למי שלא הבין הוא שהיא חשבה שאני התנשקתי ואז הלכה ותפסה מישהו והתנשקה איתו... ואני... אני לא יכולה להפסיד בהתערבות... אז אולי ציינתי מקודם שהבחור שחקן מעולה , אבל לנשק...? את זה הוא בטוח לא יודע........................ כמה עצוב שהייתי צריכה ללמד אותו........ והוא עוד בן 25................... אז במקום להינות הייתי עסוקה בלהיות מורה... (ולא שיש לי ניסיון כזה רב...) זהו חבר'ה... אמרתי לכם שאני לא מרתקת במיוחד... אפילו משעממת.... בל אופן יהיה לכם שבוע נפלא.. שה
תמיד תמיד תאיר לכם בכל בוקר!

S h a m i

New member
דווקא משעשע ביותר...

אולי תגידי איזה מועדון בכ"ז? יש לי כמה חברים סטרייטים שהיו מוכנים למפגש כזה
....

למעלה