זה הדבר הכי מושלם שראיתי!!!
נ נקודה בחלל New member 12/1/03 #48 באמת מזכיר את הבאפלו .... הסניקרס על הלהבות ממש יאפות ) אבל את הבאפלו עם הפלטפורמה ´ני לא אוהבת ...
ר רותמיקה New member 12/1/03 #50 אמממ לא ממש מזכיר באפלו... לי זה לא ממש מזכיר באפלו.. אממ הם דיי ערסיות אבל חוץ מזה נראה לי שאולי הייתי הולכת איתם.. אני יכולה לשים עוד מלא תמונות.. יש לי המון...
אמממ לא ממש מזכיר באפלו... לי זה לא ממש מזכיר באפלו.. אממ הם דיי ערסיות אבל חוץ מזה נראה לי שאולי הייתי הולכת איתם.. אני יכולה לשים עוד מלא תמונות.. יש לי המון...
ר רותמיקה New member 12/1/03 #51 אמממ לא ממש מזכיר באפלו... לי זה לא ממש מזכיר באפלו.. אממ הם דיי ערסיות אבל חוץ מזה נראה לי שאולי הייתי הולכת איתם.. אני יכולה לשים עוד מלא תמונות.. יש לי המון...
אמממ לא ממש מזכיר באפלו... לי זה לא ממש מזכיר באפלו.. אממ הם דיי ערסיות אבל חוץ מזה נראה לי שאולי הייתי הולכת איתם.. אני יכולה לשים עוד מלא תמונות.. יש לי המון...
ר רותמיקה New member 12/1/03 #52 אווקי תתכוננו... האולסטאר הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מזעזעות שראיתי בחיים שלי!!!!
אווקי תתכוננו... האולסטאר הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי מזעזעות שראיתי בחיים שלי!!!!