../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif

יאוו יאווו יאוווו זה ל-א בטוח... אבל יש סיכוי שאני מזמינה את גבסו לבת מצווה שלי
אמנם אני בכיתה ז', והייתה לי בת מצווה ממש בתחילת השנה, אבל עדיין לא חגגתי.. אני חוגגת בקיץ
הקיצצ.... רציתי להזמין את גבסו לבת מצווה... וזה עולה 1100$ ואמא אמרה שיכוליות!!!!! אבל לא בטוח!!!! יאוו אני מתרגשיית... אולי אולי גבסו יהיה בבת מצווה שלי
הקיצצ... שנינוש
אמרתי לך, את המוזמנת ה-1
חחח
אממ..... איפה אפשר לברר על הכל
איך אפשר להזמין אותו
מישהו יודע פרטים והכל

perrinat

New member
1100$../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

בשעתיים
איזה כיף לו.... ואם זה יצא לפועל את מזמינה אותנו לבת מצווה
ו-

לא יודעת אם בשעתיים..

אבל לפי מה ששני המושששללממת אמרה לי זה עולה 1100$ חיחיחי
אממ.. יש לך מוטשג איפה אפשר לברר פרטים
וברורר שאתם מוזמנים... חח

HaDaShiRiE

New member
אני חושבת ש...

את צריכה ליצור קשר עם טדי הפקות, הם כרגע אלא שאחראים עליו. אני אשלח את הטלפון במסר

hadas 5

New member
מה הוא יעשה../images/Emo35.gif

כאילו הוא יהיה בין האורחים ו..
וזה עוד עולה 1100$... כל התשומת לב תהיה עליו ולך עלייך...

../images/Emo26.gif

הוא לא רק יהיה בין האורחים, אני רוצה שהוא ישיר לי את "יום ועוד יומיים".... חוצמזה, אני גם לא ממש רוצה אירועי גדול, כן כן זה בת מצווה, אבל אני לא ממש אוהבת את האירועים הענקיים כמו שהיו לאח שלי ואחותי... תראו, יש לי בית 3 קומות... בית ענק, חשבתי לעשות שם בת מצווה ל-כ-ל החברים שלי, גם מהבצפר הקודם וגם מזה שעכשיו (השנה עברתי לגור בקיסריה אז בצפר חדש...) ולהזמין אותו שישיר לי, בלי משפחה... כיא ני יסע כבר עם המשפחה לטיול בת מצווה
ולא צריך יותר מדי..... הוא ישיר לי, נדבר, נצתלם, הוא יהיה בין האורחים, ויהיה סבבה!! לא?!

אח אח החיים הטובים..../images/Emo95.gif

קיסריה...3 קומות.. מה זה 1100$ לשלם לגבסו
חח סתם מאמי הכל בהומור..תהני ותזמיני מפה את החברות

אם תוכלו להגיע אז בשמחה../images/Emo24.gif

חח חמודה
אני רגילה שקוראים לי מליינית וכאלו.. חח

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif זה בדיוק מה שאני חשבתי...

אם את אוהבת אותו, תארגני לעצמך פגישה איתו (ולא, אין לי מושג איך
). פשוט לא ישימו
אלייך, רק אליו, וזה לגמרי לגיטימי ומובן. אבל בכל זאת, זאת הבת מצווה שלך, לכן אני הייתי ממליצה לך לא להזמין אותו. וזה גם נורא נורא נורא יקר

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מה../images/Emo35.gif

1100$ נראה לך על שיר אחד
דבר ראשון אין לו אלבום או רפורטאר מגוון, סך הכל שיר אחד. לעומת זמרים אחרים שמופעים בבת מצוות, שרית חדד וכאלה... דבר שני, והכי חשוב, אין לו להקה, נגנים ,ציוד, את יודעת הדבר שבגללו לוקחים כ"כ הרבה דולרים, אמן ותיק צריך צריך ציוד באלפי דולרים... צריך ללמן להקה שלמה...

RoTeM GaBsO

New member
אני בשוקקקקקקקקקקק

איזה כיף לך!!!!!!!! תזמיני אותיייייייייייייי פליזזזזזזזזזזזזז!!!!! שיאההההההההההההה

יאאאאאאאאאאאאא!!! ../images/Emo163.gif

איזה כיף לךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חכי חכי ומי יודע! אולי עד אז בגלל שאת כזאת חמודה יעשו לך הנחה!

../images/Emo24.gif איזה מותק

גם את!! מאודד!!! אבל הבת מצווה תהיה רק ביולי... שזה עוד 5 חודשים
אולי עד אז ירדו המחירים, או יעלו, כי הוא בטח יוציא דיסק חדש....

עוד 5 חודשים דווקא אחלה../images/Emo45.gif

יהיה חם
... הוא יבוא בגופיה ....המממממ......נכון שיש לכם גם בריכה

../images/Emo26.gif

כן... אני רוצה בקיץ.. בגלל זה דחיתי את זה כ"כ הרבה.. חיחי בריכה... לא, אין לי, לא רצינו, כי דודים שלי, שגרים באותה שכונה, אז להם יש בריכה!!! וכשאני רוצה אני הולכת אליהם...

למעלה