Michelle5

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

שלום לכולם. חבר יקר שלי עוזב לפנימיה בחו"ל למשך שנתיים. ואנחנו לא יודעים מה לעשות לו כמסיבת פרידה. אז רציתי לשאול מה חברים שלכם עשו לכם שעזבתם לחו"ל...
רבה..

נעמצי

New member
חברים שלי ממש השקיעו...

קודם כל עשו לי מסיבה בכתה אבל זה ממש לא ריגש אותי. כאילו היה נחמד, וכייפי ולא היה לי אפשרות לבכות....... אבל אז אני וחברים שלי יומיים לפני שטסתי היינו בחוף הים (אני , דניאל, רועי, שירה ויעל ) והיה לילה והי קר וכיפי וישבנו והחזקנו כל הערב ידיים מסביב למדורה (כולם) וכל אחד כתב שיר, או קטע או משהו מיוחד והביא לי משהו שאני לא אכח אותו. רועי הביא לי מחזיק מפתחות מגניב שנפתח ויש שם אוסף תמונות קורעות של שנינו וכל הזמן כשאני עצובה אני מסתכלת בו וזה גורם לי לחייך כי זה מכל מיני רגעים שלנו ביחד. שניאל הביא לי מחברת שבתוכה הוא כתב כל מיני דברים ( אחד מהם כבר כתבתי פה- בהסכמתו- על הציונות.) והמחברת הזו היא פשוט דניאל, עם החשיבה המדהימה ואני כל שבוע קוראת בה עוד פעם ועוד פעם ( זה התנכ שלי), ושירה ויעל שהן חברות שלי , אבל לא חברות הכי טובות הביאו לי ביחד פוסטרים של כל החבורה שלנו, שני פוסטרים ענקיים שמקשטים לי את החדר. ובכלל, אני נורא אהבתי מה שעשו לי. ודברתי אתמול בלילה עם דניאל ורועי בטחפון וזה לא ברור אם הם יבואו אלי בחופש או אני אוכל לחזור לארץ..... נראה

אני בחיים לא אבין

למה אנשים באים לשאול מה לעשות לחברים שלהם. הם חברים שלכם דמט, אתם אמורים לדעת מה הם אוהבים ומה לעשות להם (רק לי זה לא נשמע טוב??) בכל מקרה, יו גוט מיי פוינט. לי בכלל עשו מסיבה בים, ועוד אחת אצל חברה שלי ואחת בכיתה. חיחיח הרבה צומי לי

justnoa

New member
בכיתה

אירגנו קצת אוכל והכל והיה סבבה ואעים (דיי ישבתי בצד כי לא ידעתי מה לעשות חחח) וכמה אנשים כתבו לי ברכות וכאלה לפרידה ואני עדיין שומרת עליהן וכמה ימים לפני, משהו כמו שלושה או שניים חברה שלי הזמינה אותי אלייה וכזה באתי לשם והיא עושה לי "תסגרי את האור כשאת יוצאת מהחדר (מהסלון) כי קיבלנו חשבון חשמל ענקי" ואני כמו מפגרת מאמינה לה והיא לוקחת אותי לחדר שלה והכל ואז כזה נכנסת וכולם צועקים פתאום ואני כזה לוקחות לי כמה שניות להבין מה קרה והכל ואז נבהלתי נורא ויצאתי מהחדר וחזרתי אחרי כמה שניות חחח והיה ממש מגניב ובערב לפני הטיסה (הטיסה הייתה בשישי בבוקר) אז עשינו מסיבת הפתעה לידיד שלי, הקדימו את זה בגלל הטיסה שלי חחח, ואז כבר נפרדתי מהרוב, כאילו יכולתי להיות שם רק שעתיים ומשהו בערך ואז נפרדתי מהחברים ולקח לי בערך שלושת רבעי שעה או חצי שעה ככה בחיבוקים אחרונים לגמרי עם חברות טובות מאוד שלי ואז הלכתי הביתה להמשיך להתארגן והכל, ושתי חברות טובות (אחת הכייייייייייי טובה) הלכו לקנות לי מתנה ואז הלכתי לפגוש אותן בצומת (מקום העבודה הרגיל שלי) ונפרדתי מהן ודיברתי בדרך גם עם הידיד הכי טוב שלי בנייד וזה, והלכתי שוב הביתה להתארגן ומאוחר יותר החברה הכי טובה שלי (זו שניפרדתי ממנה קודם) באה אליי וניסינו לדבר והכל ולהיות בחדר של אחותי אבל היו כל כך הרבה טלפונים (בקצב היסטרי במיוחד) ולא יכולנו, וכל הזמן כזה היה טלפון ואני כל הזמן התנצלתי בפנייה שזה ככה והכל וזה היה ממשששששששש חרא והעציב אותי המצב הגיע לככה שמדי פעם הייתי עם שלושה מכשירים בו זמנית (נייד קו ראשון וקו שני) וידיד שלי שלא ידעתי שהיה לו תטלפון שלי התקשר וחשבתי שזה מישהו אחר (אותו השם) ולא ידעתי שזה הוא אז התקשרתי לשני ואף אחד מאיתנו לא הבין מה קרה וגם כזה איזו אחת מפחידה רצתה לבוא להגיד משהו לאחי (איזה מבוגרת) (מעדיפה בלי לנקוט שמות ועמדות היות ופורום זה משהו פתוח) ואמא שלי לא רצתה לפגוש אותה והכל אז אני נשארתי לבד בבית והיא באה ותפסה אותי למלא זמן שיחה וזה היה עינוי ודודים שלי באו וסבתא שלי הזמינה פיצה והיא עדיין עמדה שם ודיברה ולא הבינה את הרמז בזה שאני לא מזמינה אותה פנימה (לא שהיה לגמרי על מה לשבת) והכייייייייייייי כייף שבעולם היה שחברה טובה אחרת שלי הצליחה לארגן ששני ידידים שלי (אחד זה הטוב) יבואו לפה והכל, אבל זה היה משהו כמו ארבעה ימים לפני הטיסה, והכל היה כייף והכל אבל אחרי שהם נסעו אז דיי נכנסתי לדיכי ודיברתי עם אחד מהם אח"כ בטלפון והתעודדתי והכל הקיצר, בלגן... היה שבוע קשה במיוחד אני חושבת שהטיסה (שהייתה 20 ומשהו שעות בסך הכל) הייתה החלק הנעים בכל העניין למרות שדיי נהנתי ממנה, חוץ מזה שהיו קטעים פשוט משעממים רצצצצצצצח (תודה לאל על המצאת הטלויזיה הקטנה שבמושב שלפניך)

justnoa

New member
אופסי

יצא לי לכתוב קצת יותר מדי והמון לא לנושא סוריייייייי

Odish16

New member
חחחחחחחח

אם זה כבר שרשור של מה שעשו לפני הטיסה..אז יאללה..עכשיו אני P: המממ איזה שבוע לפני הטיסה עדין הלכתי לבית ספר..(כן כן..עד ליום האחרון של הטיסה..כולל היום של הטיסה)..וידיד שלי ששמו שיר אמר לי."אודיש, בואי נבריז לכמה זמן מהשיעור אין לי כח למורה"..ואני כמובן אמרתי..סבבבבה! וזה היה קצר כזה..ומה זה מוזר..כי בדרך כלל הוא לא שואל אותי..הוא ישר לוקח אותי ואומר.."יאללה מבריזים"..חחח הקיצר אחרי חמש דקות עלינו לכיתה..ואני כזה.."טוב שיר צריך לחשוב על תירוצים לסיגל" והוא כזה.."אני אומר שהייתי אצל האחות" ואני לא ידעתי מה לומר..פשוט נכנסתי לכיתה.. וזה הקטע היותר מוזר...כי כשנכנסתי המורה אפילו לא שאלה אותי איפה הייתי ודפקה חיוך כזה..וגם שיר..אחרי כמה ימים הלכתי למורה אחת שאני מאוד אוהבת.(היא אפילו לא מורה שלי בשום מקצוע)..חחח הקיצר אני ידיד שלי ליאור וחברה שלי טל נכנסנו סתם לדבר איתה..והיא שאלה אותי אם הכיתה עושה לי משו..אמרתי לה שלא..ואני גם לא רוצה. וטל היתה מאחורי והעיניים של המורה עברו אל טל..לא התיחסתי. יום אחרי זה אני נכנסת לכיתה..באיחור קל..כרגיל:) ואני רואה 2 פלקטים לבנים על הריצפה וטושים לייד..חשבתי בטח המורה רצתה לעשות משהו נחמד.. ואז טל קמה ומקריאה מה שכתוב שם..כל מיני משפטים יפים כאלה..ואז המורה באה אליי ופשוט מתחילה לדבר אליי..אני לא מבינה מה קורה בכלל..חחח הקיצר היא הסבירה שכל ילד מהכיתה יבוא ויכתוב משהו נחמד... ואני כזה אדומה..מבוכה כזו..חחח ואז אחת שנאי לא הייתי ממש חברה טובה שלה..אבל סתם כזה..שאלה אם היא יכולה לנשק אותי ולחבק אותי..חחח חמודה. ואז כזה מלא כתבו דברים חמודים:) והמממ אה, טל גם הביאה עוגות וזה..והיה נחמד. ואחר כך לקחתי תפלקטים ועוד הרבה אנשים אחרים רצו לכתוב לי..אז היה סבבה כזה..2 פלקטים מלאים בדברים. וביום לפני שעזבתי הייתי אצל ידיד והוא הביא לי קלטת וידאו שהוא צילם בזמן האחרון שאני שם..וגם זה שאהבתי בזמנו..:) וגם עם הידיד.זה שהביא לי את הקלטת. והוא הביא לי מכתב ותמונה ממממשש יפה מפולין.. וחברה שלי תמר הביאה לי קופסא עם לב שיש בה חלווה ושוקולד:) וכתבה לי מכתב נחמד. המממ, מה עוד? אה..ביום של הטיסה כמה חברים של אחותי באו..שהם גם קצת חברים שלי..והזמנתי גם 3 אנשים..היה נחמד וצחוקים..ורק בסוף נתנו חיבוק וזה שאהבתי עצר אותי וניסה לנשק אותי..חחחח אבל אני כמו טיפשה ממשיכה לרדת במדרגות:) אז יצא לי לנשק את הזקנקן החמוד שלו:) והמממ..זהו, אחר כך ביליתי כמה שעות בלדבר בטלפון שיחות אחרונות..וזהווווווווו אולי שכחתי כמה דברים..אבל חפיף..הזכרון שלי לא כמו שהיה פעם P: ספרו את שלכם עכשיו ונועה..עכשיו אני זו שצריכה להרגיש רע..תראי כמה כתבתי P:

kit k@t

New member
ummmm

i stopped going to school about two months before i left Israel cause i was in the hospital. my best friend (which is somebodys sister... )came to my house and brought me some really nice stuff, a CD, a really cool T-shirt, and bamba. my other best friend didnt do anything , but thats ok. my third best friend came from Haifa to say goodbye a few days before i laft, and i was really sad. i wasnt really in the mood to do anything cause my boyfriend just broke up with me, and i just felt like dying. oh, and i went to my dads house about a week before i left to say goodbye to my baby bro and to give him his b-day present. in the air port my dad came to say good bye, and so did my big bro and best friend (the second one),and i cried alot. thats all. kat

sivani

New member
המ...

שלוש שבועות לפני העזיבה שלי יצאתי לקורס מד"צים של הנוער העובד והלומד (מי שמכיר אותי יודע שאני נוע"ליסטית בלי גבולות ואת כל החיים שלי הייתי מבלה בקן) היה לי הכי סבבה בעולם,חוויה שאני לא אשכח אף פעם. הכרתי כל כך הרבה אנשים חדשים ואנחנו בקשר קבוע,טלפונים,אינטרנט,מה לא. זה היה קורס מד"צים של 12 יום. ביום שהוא הסתיים,נשארו לי עוד 10 ימים בארץ. כל הזמן ביליתי אותם עם חברות,בבית קצת כי הייתי ממש עייפה. ביומיים האחרונים,היה ממש כיף. טסתי בשבת בלילה. ביום שישי הייתי אצל סבתא וסבא שלי,להיפרד מהם. היה עצוב אח"כ כשחזרתי הביתה ב-21:30 בערב עשו לי מסיבה בבית שלי,עד 1 בלילה. היינו איזה 20 בנות,שאלה החברות הכי קרובות שלי.הזמינו רק אותן ולא את היתר שהייתי פחות קרובה אליהן. נפרדתי מכל החברות שלי,והביאו לי מלא מלא מלא מתנות ועשו ערב ממש יפה כזה עם כל מיני דברים שאמרתי,דברים שעשינו ביחד,דברים שכל אחד הייתה רוצה שאני אזכור ממנה...ממש מדהים (והכל תודות לחברה הכי טובה שלי בעולם,ליאור) ביום לאחר מכן,החברות הכי הכי קרובות שלי, ליאור ליהיא שני ועוד כמה באו להגיד לי שלום אחרון. כל היום דודה שלי ודוד שלי ובני דודים שלי היו פה, ואחרי שהם הלכו החלה ממש רכבת של חברים שלי לפה. כל הקבוצה שלי מהקן, 4 קומונרים,2 מהקן שלי ו-2 מקנים אחרים (הייתי בעננים מזה..הם הפתיעו אותי!) ובמקרה הם גם היו הקומונרים האהובים עלי (גרעין סופלה ROX בייבי!) הגיע ידיד טוב שלי ועוד מלא אנשים וכולם כזה חיבקו אותי והיה ממש עצוב. הקומונרית שלי כתבה לי מכתב פרידה,וגם כל החברות שלי,והכינו לי תשבצים לתמונה, ואלבום תמונות והכל...והייתי כל כך שמחה שיש לי חברות כאלה,שאני יודעת שהן מתגעגעות אלי בטירוף והחיים שלהן מאוד השתנו כשאני כבר לא שם,כי הייתי ממש מרכז החבורה.. כשעליתי למטוס פתחתי את כל המכתבים...והיה לי כל כך עצוב

sivani

New member
הא רגע שכחתי לכתוב על....

המסיבת פרידה שעשו לי בכיתה. עשו את זה באחוזת לנגה בזכרון,רוב הכיתה הייתה והיה כל כך שווה הכינו עוגה ועשו פוסטר ענק עם ברכות וגם חוברת ברכות שהכינו לי בכיתה.

פששש... אז אצלי...

לא היה כזה מיוחד וענקי כמו של כולכם אבל... מממ בוא נראה... עשו לי מסיבת פרידה בים... (אמור היה להיות הפתעה פחחח
) אבל עליתי על זה... אז אני ואודיש וחן (אם אני לא טועה...) הלכנו לים ששם כל החבר'ה שלנו היו (איזה 20 אנשים שהיו קרובים אליי- החבורה שלנו...) וכזה הם עמדו על הבמות של חוף הים איפה שתמיד יש הופעות ואני, אודיש וחן צחקנו עליהם שהם נראים כמו להקת רוק, רק חסרות להם הגיטרות טחחח...
אח"כ התחבקתי עם כולם והיה כזה חביב וזה היה כשסופסוף קלטתי שאני עוזבת... (בערך שבוע לפני...) ואז אני ומישהו מאוד מסוים נעלמנו לכולם לאיזה שעתיים וחצי שבהם העסקנו את עצמנו על החוף... כולם חיפשו אותנו והתקשרו אלינו לפלאפונים בלי הפסקה עד ששמנו אותם על שקט וכיבינו אותם לבסוף... אבל לפני זה עניתי לחברה שלי והיא התחילה לצרוח שהם מתים מדאגה וכאלה חיחיחי...
ושנחזור ושכבר מאוחר וכולם רוצים לחזור הביתה וזה... הקיצר המשכנו בעיסוקינו לעוד חצי שעה וחזרנו אל כולם... ואז אני לא זוכרת אבל חזרנו הביתה ואת השבוע האחרון לפני יום העצמאות העברתי בשיגעונות בשיעורים והפרעות וצחוקים.... (טוב כמו תמיד אבל הפעם לא עשו לי כלום והמורים זרמו עם זה...) אמממ... זהו יום הזיכרון היה היום שהיינו כל החבר'ה ביחד ישבנו בגן... ונפרדתי מהמישהו המסוים בדרך שאני לא אשכח (בדיוק כמו שהוא הבטיח לי) וזהו ויום למחרת היה היום האחרון בביצפר וראיתי את כולם... והצטלמנו לתמונה כיתתית לספר מחזור... וזהו, זו היתה הפעם האחרונה שראיתי את כולם... ואז בערב לא היה הרבה מה לעשות אז הלכתי לסרט ובאותו יום רבתי עם אודיש.. ובלה בלה בלה... הקיצר הלכתי לישון אצל חברה טובה שלי ויום למחרת בכינו ואז הלכתי לעוד שתי חברות ובכינו... הקיצר, כבר סיפרתי את זה, לא? ואז נסענו לתל אביב לעוד שבוע ואז טסנו... (חברה אחת שלי שהיתה יותר קטנה ממני הכינה לי משהו מזה חמוד למטוס... כל הטיסה היו לי עיסוקים עם המכתב שלה חחחחחח...
) וזהו... היה עצוב... אבל ככה זה. וזה באמת קצת מוזר לשאול אותנו מה עשו לנו- אם היא חברה שלך את צריכה לדעת לבד מה ישמח אותה. אולי היא לא אוהבת מסיבות? לא נורא מקווה שענו לך פה ונתנו לך רעיונות...

0snow white0

New member
גם לי בא לכתוב...

זה איזה יומיים לפני הטיסה פינו את כל הדברים בבית שלי והוא היה ריק... אז באו אלי איזה 10 חברות... ודיברנו והסתובבנו והכל... וצילמנו במצלמת וידאו את עצמנו.. והיה ממש כיף.... אני עדיין הייתי בהכחשה שאני עוזבת... כי ממש לא רציתי... יום לפני הטיסה 3 חברות הכי טובות שלי באו למלון שישנתי בו... והיה ממש כיף! לא יודעת למה.. פשוט כל כך נהנתי איתן... אני חברה של החברה הכי טובה שלי מאיזה גיל 3... אז היא רשמה לי מכתב ארוך כזה על כל מה שעברנו והכל... והיא הביאה לי תמונות שלנו וכתבה לי עליהם... חברה שלי אחרת הכינה לי קופסה בגודל של קופסת נעליים וציפתה את זה בטפאט ושמה תמונות מוזרות שלנו נגיד שהפסדתי בהתערבות אז היא שפכה עלי מים... בתוך הקופסא היא שמה לי מלא שוקולידם ודובי... ובגלל שהיא שומרת הכל היא שמה את כל הפתקים שרשמתי לה.. אפילו משהו כמו "אני הולכת כי נמאס לי שאת מדברת בטלפון" והיא גם רשמה לי מן יומן כזה במשך שבועיים והיא שמה הכל בפנים... גם קיבלתי כזה פוסטר עם מלא תמונות של כולם... וחברות אחרות הכינו לי שעון קיר כזה שכתוב בו "חושבות עליך כל דקה שעוברת" ו... שהו נראה לי.... אני מתה לחזור!!! לאנשים פה לא ממש מזיז שאני עוברת...

Odish16

New member
חחחח שירן....

המסיבה היתה אמורה להיות כזאת ענקית..אבל אם שכחת היתה מסיבה לאחינועם והרוב העדיפו להיות "מקובלים" וללכת למסיבה שלה..למרות שהיא בכלל לא הזמינה אותם..חחחח אוקיי..אם זכור לי א ני ונוי רבנו..כי כמובן היא השתלטה על הכל..טוב עזבי..חחח אבל ממה שהכי נקרעתי מהעוגת שוקולד שהיא הכינה.חחחחחחחחח זוכרת? וואי, אני לא אשכח תיום הזה בחיייים! שעד שמצאנו אותך ואת מה שמו על הסלע בים..איך רציתי להרוג אותך..עם כל האנסים שיש על החוף..מצאת לך יום יותר טוב להתחבא ולא לענות לפלאפונים..:) פחחחחח שניה..שירן נזכרתי במשהו..אני אשכח עד שתתחברי לאיציק..אז זה קצת לא קשור אבל אני חייבת להזכיר לך..:) זוכרת ששירן גוטמן נעלמה עם אבטיח..או איך שלא קראו לו..ושיר החליט להסתלבט עליי שאני בשיא הלחץ כי לא מצאנו אותה..התקשר אליי ואמר בקול רועד כזה ובוכה "אודליה! אודליה! את חייבת לבוא..אני לא יודעת איפה אני.." והיא נשמעה כאילו אחרי אונס..ואני כזה פחדתי..עוד שניה בכיתי..עד שקלטתי שזה היה שיר מהטלפון הציבורי 2 מטר ממני.חחחחחחח נחזור לנושא הקודם..חחחח הקיצר אני זוכרת תמורות..הן לא השתיקו אותך..ואת ישבת ליד נוי בסוף כזה כל הזמן..ואיזה ריב טיפשי..חחחחח היה לי ולך.די. אבל לא נורא..אחרי יום השלמנו בהודעות לא? P: וביום האחרון שהיית כולם רבו ליד מי תצטלמי..אני וניר ניצחנו P:..חה חה חה..אגב, יש לך תספר מחזור?

shiranushkit

New member
lol yeah...

טוב נראה י שזה הולך לקחת שעות עכשיו אני בשיעור מחשבים והחלון של האינטרנט על הכי קטן ואני בקושי מצליחה לכתוב אם יש שגיאות אז מש לא מענין אותי בכל מקרה אודיש זה היה כזה קורע חחחחחחחחחח טוב אני אמשיך בבית נראה לי שהמורה קולטת שאני לא בדיוק עוסקת בדאטה בייסס חחחחח וגם המקדת הוירטואלית מעיקה בטירוף טוב אני אמשיך בביתת ביי ביי יו אול

למעלה