ס-ק-ר

clubmed girl

New member
m.n

כמה שמה שאמרת נכון!! מורן נותנת תשובות טובות אבל יש לה דיבור (צורת דיבור) של ילדה מפגרת שבא לדפוק לה כאפה היא חכמה ולפי דעתי היא מנסה להיות טיפשה בכוח- אבל למה?? מי שם לב איך אתמול חיים קרא את המס´ 1212332090 אז היא אורמת לו "יופי נושי!" הם כאלה מלוקקים.. כאילו רואים שהם אוהבים אחד את השני אבל חאלאס.. והקטע משחק הגרוע הזה שהיה לה שהיא ענתה לטלפון "פבריציו.. אל תתקשר אליי אני עם חבר שלי" אין היא כושלת לגמרי היא שם רק בגלל איך שהיא נראית (וכמעט אף חלק מזה לא שלה..)

שמיימית

New member
אני איתך!!

מוצי פוצי לעומת רפיק ואשתו שלא צריכים את זה סהה אוהבים אוהבים אבל למה הדביקות הזו ועוד במסך הטלוויזיה אני לא אוהבת אותם!!! הם כל כך עסוקים באיך הם לבושים והכל נראה הצגה

פשוט מאוד...

אריק השועל! ואחריו ליאון... מי שמחפש תשובות אמיתיות ומאוד חכמות! שיפנה רק לרפיק... הוא הבנאדם שמה עם הכי הרבה נסיון(בן 30+) והכי רגוע מכולם לפי דעתי! אבל אין על אריק משעלי דוד של ´חָבּה´ אח של ´גַלו´!
אסי.

lolita...

New member
אניטה פלליייייייייי

סתם בעעעעע גועל! מ... כמו כולם (כמעט כולם....) אריק משעלי השוווווווה!!!! אין עליו, יש לו תגובות לעניין והוא מצחיק בטירוף!

sknisrael

New member
רותם אבוהב המלכה!

היא היתה ממש מצחיקה (זה בא לה בטיבעית),ולמרות מה שאחרים עשוים לומר היא יפה מאוד. אני חושב שבילעדיה התוכנית לא היתה מצליחה להגיע למה שהיא היום ולמרות שהיא עזבה מזמן ובטח הכול נראה לה סתם כמו חלום מתוק היא עדיין גדולה מהחיים.

למעלה