אאמממממממממ... יוחנן?../images/Emo41.gif

שרי, אחותי..... את רוצה לספר לי משהו..
יש לך חבר ואת לא רוצה לספר לי? חחחחחח
סתתתםםםםםם וואו שרון ויואב בטוסקנה.....
ות'אמת אני חושבת ששרון עדיין הייתה צריכה לבחור בגדי ..... איזה עיניים !! איזה חיוך!!! ראית אותו שהוא היה צעיר....?
חבל חבל שכזה גבר גדול ממני באיזה כמה שנים טובות חחחחח אבל נראה לך שאני אנטוש את רודריגו????
אבל הקטע שאני הכי אהבתי זה שפתאום פתאום פתאום פתאום (חח פתאום) הופיע רודריגו!!!!!!!!!
איזה ממי!!!!!
חבל שהיא לא לקחה אותו..... אבל בעצם........... "קח אותי רודריגו"!!!!! חחחחחח

REBELDE 16

New member
נשבעת לך..את מה זה בראש שלי...

הכוונה היא שאנחנו חושבות אותו דבר.... כי גם אני מאוד אהבתי את גדי הקטן הזה..חה...באמת איזה יפה הוא היה שהיה קטן...תאמת מה זה הליפה הזאת אני מתכוונת לשיער שלו מה זה איזה שיער ארוך היה לו אמא.... בקיצור איזה חמוד רודריגו.....שבא לנחם את גדי תאמת הם חברים מה זה טובים.. איזה חמוד איך הוא עשה לו.....נו טוב? אז גדי אומר לו טוב טוב.... חהה...... בקיצור שמעת שהם יוצאים...להופעה...כלומר הם עושים מסיבה וקוראים למסיבה הגברים של שרון משהו כזה...ראית איזה קטע! בקיצור הייתי מאוד שמחה אם הייתי רואה את זה איתך..אני בטוחה שזה היה אחלה לראות איתך ובעיקר צחוקים!

יוווו!! ../images/Emo41.gif

גם אני חשבתי על הליפה שלו.... אבל מה את אומרת ..... יש לו רעמת שערות יפה לא? חחחחחחחח
רודריגו הוא פשוט נשמה של בנאדם!!! חחחחחחח
גם אני הייתי שמחה עם היינו רואות את זה ביחד אבל אני אומרת לך שלא היינו מספיקות כלום לראות כי היינו כל הזמן מדברות או שאני הייתי משגעת לך כל הזמן את השכל!!! חחחחחחח
איזה ממי!! חחחחחח
ומה בקשר למסיבה ????. יש פרטים??? איפה? תחום גילאים שאפשר להיכנס?.....
מה את אומרת רוצה ללכת? חחחחחחחח נרקוד עם רודריגו.......
חחחחחחח "בום בום טראח טראח"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחותי...... רודריגו שלי!!!!!!! חחחחחחח

REBELDE 16

New member
אני מבקשת..הוא לא שלך..או של שנינו!

כן כן מה ששמעת...יש מסיבה וזה כנראה בדום בת"א ואני לא יודעת על הגיל..אבל אני חושבת שזה לא בשבילנו אלא לגדולים קצת חהה למרות שאני בת 17 וחודש היום איזה כייף! בקיצור.........."הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט" סתם היה בא לי לשיר אבל זה לא קשור..אני אומרת הלוואי שנרקוד איתו חה...תאמת הוא נראה לי רוקד מצויין לא? ולמה אני יודעת את זה? בגלל התמונה הזאת! ראית אתמול אנשי השנה? אחות?

לא ראיתי../images/Emo41.gif

למה הפסדתי משהו מעניין? וברור שהוא יודע לרקוד מצויין בגלל שהוא רודריגו!!!
"יצאנו לרקוד..... לי באוזן את לוחשת סוד...."
חחחחחחחח גם לי בא לשיר!!!!!!
הדבקת אותי בזה!!!! חחחחחחחח
נעשה פה ממש כוכב נולד!!
חחחח הבנת כוכב--- ירח חחחחחח
דרך אגב איזה שיר שרת?
יווו תארי לך ששתינו נרקוד איתו .... לא משנה שאנחנו קצת קטנות.... נמצא כבר דרך להתפלח! חחחחחחחח
-----תחפושת הבנת?? חחחחח קטעים איתי -----חירפון!!!!!! ושימי עוד תמונות של רודריגו אהובי!!!!!
והוא שלי!!!!!
חחחחח "קח אותי!!! רודריגו" חחחחחחח

REBELDE 16

New member
כנסי!

אז ככה...שרתי את השיר של ריטה " הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט..לא להישבר כאן למולך...הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי..."... ויאא איזה שיר יפה שרת אני מה זה אוהבת אותו..אני וידיד שלי כל הזמן שרים אותו הוא שורה אני שורה חההה בקיצור עוד תמונות של רודריגו? אממ סבבה מותק? אז מה את הולכת עכשיו? חבל..טוב אני מחכה לתגובה ממך! אוהבת..שרי!

יווווווו../images/Emo41.gif

שרי אחותי ............... מאיפה התמונות האלה של רודריגו?????????.
את חייבת לשלוח לי את התמונות האלה באיי סי........
אגב אייסיקיו....... איפה את בדיוק ???????.
מה את AWAY????? אני לא מסכימה!!!!
חחחחח ככה אני פה באמצע השבוע ולא יוצא לנו לדבר?????
אנחנו אחיות באמת בנאדם!!!!!!! חחחחחח כמה זמן לא אמרתי את זה!!!! חחחחחחחח

REBELDE 16

New member
אמילי כנסייייייייייייייייי!../images/Emo150.gif

בזמן שאת היית בעזריאלי טיילת ואכלת .....ממתקים...חהה( ממש אבל ממש לא בסדר..זה אוכל? בושה!) בקיצור אני ישבתי בבית וראיתי אקזיט..ומי היה שם? כן כן גדי שלנו..חהה איזה חמוד..ממש..קטן ( השפה שלי) חהה וגבוה חבל על הזמן............. בקיצור ומי עוד היה שם? כן כן שירי מימון..תאמת אבל כל האמת היא קצת התלהבה שם..כזה....אבל לא נורא.....היא מותק באמת! היא שרה שם והיא שרה ממש יפה.....חבל על הזמן! בקיצור...זהו..מה דעתך? לגבי רודריגו נשאיר להודעה הבאה..חההה

באמת????.

אוףףףף פיספסתי את גדי!!!! בוווווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחח ורודריגו אהובי סוף סוף אנחנו מדברות עליו....... תגידי מאיפה התמונות של רודריגו כי את חייבת לשלוח לי אותם באיי סי !!!!!! חחחחחחחחחחח והיה כיף בעזריאלי..... איזה טיילת??? חחחחחחחחח אבל לא אכלתי הרבה ...... נראה לך???. יש לי עוד אירובי על הראש וריקודים ובלאגנים חחחחחחחח

REBELDE 16

New member
חהה איזה מצחיקה....

את כל יום מצחיקה אותי יותר ויותר......קטעים איתך ואיך שאומרים קטעים עם יוחנן החנן חהה בקיצור..מה עוד רציתי להגיד לך........ כן גדי היה ממש חמוד וגם דיברו על רודריגו אמרו שהוא החבר הכי טוב שגדי... והוא מספר שרודריגו התאכזב יותר ממנו איזה חמוד!!!!!!! יש לי די הרבה תמונות שלו...אבל בעיקר שמתי הכל פה.... ואם לא אני אשלח לך באיסי...מה ככה איתך? יש משהו חדש בעזריאלי?

רק שתדעי../images/Emo41.gif

שראיתי אתמול את ההודעה שרשמת ורציתי לכתוב לך תגובה אבל הייתה לי בעיה במחשב והתייאשתי ממנו
וסוף סוף הוא עובד לי! חחחחח
נו אז עוד פעם עם יוחנן החנן הזה ......
חחחחחחחח יוווו הם דיברו באקזיט של רודריגו???
איזה חמווווד! חחחחח ואין כל כך חדש בעזריאלי אבל אני צריכה לקנות דברים לחורף כי את יודעת זה מתקרב עוד מעט......
אז ברגע שאת פה תרשמי לי תגובה בייייי

REBELDE 16

New member
כבר לקנות בגדים?../images/Emo77.gif

עוד לא נגמר הקיץ חהה....אבל תאמת ....זה מהר מאוד מגיע... בקיצור שבוע הבא אני נוסעת לטיול שנתי..איזה כייף..... אני נוסעת לאילת....אבל איזה באסה זה שאנחנו לא ישנים באיזה מלון אלא באכסניה! בקיצור באמת מתי אתם נוסעים לטיול שנתי? יש תאריך? מה ככה? איך עבר עליך היום? ספרי לי....

../images/Emo41.gifמה????

ככה את הולכת לי????
חחחחחח כמה ימים הטיול השנתי ובאיזה יום את נוסעת? ככה שיום לפני אני יאחל לך טיול כייפי חחחחח
דרך אגב זה באמת באסה שזה באכסניה ולא במלון !! אבל לא נורא .... זה לא משנה איפה אתה ישן אלא עם מי!
--מוטו לחיים !!! חחחחחחח
ובקשר אליי........ אמממממממ....... וואלה אני לא יודעת אני צריכה לשאול כי אני לא ממש מקשיבה להודעות שמודיעים חחחח
והיום עבר עליי..... אמממממ... דיי בסדר........
ואיך שלך? חחחח תגיבי ....

REBELDE 16

New member
אז ככה.......

אני יוצאת ביום שלישי הזה..... בתאריך 23 וחוזרת בעזרת השם יום חמישי כי יום שישי זה ראש השנה .... בקיצור אני מקווה שיהיה כייף...תראי עם חברות שלי בטוח יהיה כייף אני בטוחה.... ועם כל הבנים! בקיצור....אז....חסר לך שלא תכנסי..לפה לפניי...חהה בקיצור גברת..תבדקי בבית ספר מתי אתם יודעים מה מו? לאן.... טווב? אז מה את מספרת? אני מה זה תפוסה..כואב לי כל הגוף!!!!!!!!

ברור!!!../images/Emo41.gif

שאני אהיה פה יום לפני....
אני אכנס במיוחד בשבילך חחחחחחחח
ואני יודעת מה זה טיולים שנתיים תאמיני לי... חחחחחח זה הזמן של החירפון שבו אני וחברות שלי וידידים שלי משתגעים לגמרי!!! חחחחחחחח
ובעיקר עושים צחוקים בהליכות
ואני אבדוק אל תדאגי! ממה את תפוסה?-- אירובי?
לא עשית חימום.???? אני אהרוג אותך!!!!!!! חחחחח

REBELDE 16

New member
תאמת...

באירובי זה קצת....אבל כן ברור אנחנו עושים חימום..אי אפשר בלי... אבל לא יודעת ...אתמול שמרתי על אחיינית שלי..אז הרמתי אותה מה זה הרבה.. חבל על הזמן כל הזמן היא רצתה על הידיים.. אז מה אני אעשה...בגלל זה אני בטוחה..... מה ככה איתך? איך הלימודים? יש מבחנים בחנים משהו? תמונה מהממת של רודריגו..אני מתה!

גם אני מתה!!../images/Emo41.gif

חחחח בת כמה אחיינית שלך? יוו איך אני אוהבת לעשות בייביסיטר חחחח חבל לך על הזמן זה נותן לך תירוז לראות את כל התוכניות האלה של ילדים קטנים חחחחחח
הלימודים בסדר .. התחילו המבחנים ובחנים מדי פעם ואצלך?

REBELDE 16

New member
חהה איזה חמודה!

כן כן אמילי..תגידי שגם בבית את רואה את התוכניות של הילדים חהה סתם כפרה... אחיינית שלי בת שנה וארבע.....ואני מתה עליה..חבל על הזמן! וכן תאמת שעושים בייביסיטר זה מה שרואים... תאמת אני מה זה אוהבת לראות איתה....את ערוץ הופ...הוא ממש חמוד לילדים אני אוהבת לרואת איתה דפנה ודודידו..איזה חמוד הוא..חההה המבחנים והבחנים אצלנו עוד לא התחילו אבל כבר המורות אמרו שחוזרים מראש השנה יהיה בוחן איזה באסה אין לי כוח לזה! ראית את התמונה הזאת? עכשיו בכל עיתון הם נמצאים!

niravital

New member
אמילי... היום יום שלישי... ../images/Emo12.gif

איך זה שאת פה?????? מה זה אין לך אירובי???? גאים בך
חחחחח, אנחנו עדים למאורע היסטורי

חחחחחחח../images/Emo41.gif

היום אין אירובי..... אני תפוסה לאללה!!! חחחחחחחח
וזה באמת מאורע היסטורי אני ממש צריכה לקבל צל"ש!
איזה צלש????
אני צריכה להדליק משואה!!חחחחח
"ולתפארת מדינת ישראל"!!
נו..... איך....? מתאים לי להגיד את זה? חחחחח

למעלה