לכאן

../images/Emo41.gifגבירותיי ורבותיי פוב הוציאו קליפ חדש../images/Emo41.gif

יש לציין שזה לא מה שציפיתי לראות,אבל זה ממש יפה
כמובן זה הקליפ לסינגל 'I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me & You) http://music.aol.com/popeater/2007/09/13/video-premiere-fall-out-boy-im-like-a-lawyer-me-and-you/ מקווה שהלינק יצא כמו שצריך ושלא שמו את הקליפ פה כבר. תהנו:)

Fall Out Liel

New member
הם ממש חמודים אבל..../images/Emo168.gif

השיר והקליפ לא הולכים טוב לפי דעתי, זה לא ממש קשור.. אבל הרעיון היה ממש נחמד והקליפ עצמו מרגש ובאמת מעורר מודעות עצומה לדבר הזה. הדבר גורם לי להערכה רבה מאוד כלפי פוב וגאווה רבה.

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif

הקליפ היה יכול להיות יותר מרגש עם שיר אחר, אולי שיר שקט יותר. ובמקום הקליפ הזה הם יכלו לשים עם השיר קליפ יותר קליל שהיה יותר מתאים לשיר. אבל בכל מקרה, אהבתי את הקליפ :]

מורוש42

New member
../images/Emo41.gifהקליפ

הקליפ דווקא נחמד. אולי הקליפים הקודמים היו מוצלחים יותר אבל אני חושבת שגם הליפ הזה יפה.

Fall Out Liel

New member
לא אמרתי שהקליפ לא טוב../images/Emo168.gif

להפך, הוא דווקא ממש טוב אבל הוא לא קשור לשיר, אני חושבת שאם הם היו עושים עם זה שיר אחר [לפי דעתי את IVE GOT A DARK ALLEY...] אז זה היה יכול להיות יותר מתאים..

קליפ מצמרר !../images/Emo108.gif

הוא ממש מרגש ומראה את ההרגשה של שניי הילדים והאמא הדואגת עוד שנייה והייתי בוכה אבל הקטע בסוף שכל הילדים קופצים עליהם זה היה יפה החיוך של פיט היה מלא באכפתיות מיום ליום אני אוהבת אותם יותר וזאת אחת הסיבות שאכפת להם לסיכום קליפ ממממש יפה !!

AdiA12

New member
איך הם כבר הספיקו?! ../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

אני אוהבת מאוד את השיר, אבל אין קשר בין השיר לילדים באוגנדה, חוץ מזה שהם החזיקו ידיים בסוף. וחוץ מזה לא הראו גם כ"כ הרבה את FOB, מתוך 5 דקות, הראו אותם אולי 20 שניות, אפילו פחות. יכלו לעשות קליפ יותר טוב. אבל איזה חתיכים הם! הם השתנו והפכו לעוד יותר יפים!

LadyInPink

New member
אני דווקא חושבת אחרת...

אני חושבת שהשיר מאוד מאוד מתאים לקליפ... בהתחלה אני מודה שלא חשבתי ככה אבל אז ראיתי אותו עוד כמה פעמים וראיתי קשר דיי גדול בין המילים לשיר. אני ממליצה לי שלא מכיר את המילים ואת המשמעות לשבת איתם ולראות את הקליפ ולנסות לראות קשר כי אני מצאתי.. דרך אגבואני חושבת שזה בכוונה שהשיר הוא קצבי ולא שקט יותר כדי להראות את הניגוד של המצב שהם חיים בו לאהבה בין 2 הילדים האלה. מאוד אהבתי את הנושא של הקליפ. אני הרבה יותר מעריכה את פוב עכשיו אחרי הקליפ הזה (כן... זה אפשרי להעריך אותם עוד יותר מלפני הקליפ..!) בגלל שהם הראו את הצד הלא יפה שהרבה אנשים לא רוצים להראות ולראות ובאמת ניסו להשפיע, ואני מאמינה שעם הזמן הם יצליחו והקליפ יצליח להביא עוד הרבה אנשים לתרום לילדים המסכנים האלה. אני חושבת שפוב שמו את הערכים שלהם מעל הכל בקליפ הזה, ועל זה כל הכבוד להם...! אחרי החפירה הזאת נשאר לי רק דבר אחד להוסיף..: Keep Going Guys....!!!!

Fall Out Liel

New member
אתם חייבים לשמוע את זה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

שירים בספיד של פוב, חח פטריק נשמע כמו פאקצה שנשמה הליום! XDDDDDDDDD HERE

Fall Out Liel

New member
ועכשיו שמתי לב שזה לא כתב לי בכלל..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

תתעלמו

AdiA12

New member
בשרשור סירטונים הראשון אני שמתי הרבה ../images/Emo14.gif

שירים של FOB בספיד.

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDD

ב- carpal tunnel of love כשפיט צועק הוא נשמע כמו אוגר XDDDDDDD וההתחלה של takeover break's over נשמע כמו מכונת קריוקי XD

למעלה