m G m

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif../images/Emo18.gif

אנשים- נואשתי כבר. אני שוקלת להקשיב לעצתו של ImstriX ולנסוע לעשות תאוריה בחיפה.......להזכירכם- אני גרה בנס ציונה. האם ירדתי מהפסים לגמרי
בכל מקרה- מה שרציתי לשאול זה האם אני יכולה לגשת לתאוריה בחיפה בכלל??? זה אותו מחיר בדיוק אותו דבר אם הייתי ניגשת פה ברחובות או בראשון?

N I R VA N A

New member
את בטח תצחקי (או תבכי) א-ב-ל

זה לא יעזור!!
גם אני במצבך (עוד מעט צריך לגשת לטסט אבל עדיין אין תיאוריה!!!!) ודיברתי על זה עם המורה שלי (על כך שיש תאוריה בחיפה והאם כדאי לנסוע לשם ולעשות שם) הוא אמר שזה לא יעזור לי - כיוון שאפילו במידה ואני יעבור את התאוריה היא תהיה חסרת תועלת בגלל שאחרי שאני עושה את התיאוריה אני צריך לגשת למשרד הרישוי והם צריכים לחתום לי על איזה מסמך (לא זוכר את ההסבר שלו על המסמך) וכידוע משרד הרישוי שובת - אז נגיד אפילו אם תעברי את התיאוריה לא תוכלי לעשות איתה שום דבר!! כי את חייבת לחתום במשרד הרישוי שנמצא בעיר שלך - ולא בחיפה.... בקיצור נדפקנו כהוגן...

M o l

New member
זה נכון ולא נכון.

נגיד והיא עושה היום תיאוריה, היא יודעת שהיא יכולה להמשיך בשיעורים בלי דאגה וחסרה לה רק חותמת... אם היא לא עושה תיאוריה אז זה ימשיך להעיק עליה בשיעורים מתקדמים... לכן אני לא יודע מה להגיד לכם...

N I R VA N A

New member
מה שאתה אומר גם לא ממש משנה

הרי אפילו ותעבור את התיאוריה הזאת זה לא יעזור לך - היא תהיה חסרת תועלת בלי החתימה... מה תעשה איתה?? הרי בלעדיה לא תוכל לגשת לטסט אז מה הטעם לנסוע עד חיפה ולא לקבל שום רווח מזה?? אני לא יודע מה קורה אצלה - אבל אני כבר אמור לגשת לטסט - אז גם אם אני עובר זה לא נותן לי כלום - אני עדיין תקוע בגלל ה!@#$%^& האלה...

Krishi

New member
אז ככה:

עדיף שתהיה לה תיאוריה ביד ושתהיה חסרה לה רק החתימה מאשר שתהיה חסרה לה גם התיאוריה וגם החתימה.. אני אומר שמי שיכול שייסע לחיפה ויעשה את התיאוריה עכשיו...

Holy Cookie

New member
אבל

המורה שלי אמר לי שיכול להיות שלא יתנו לי לעשות תיאוריה כי אני לא מהאיזור, יכול להיות דבר כזה? מה, אני שונה מהשאר רק בגלל שאני גרה במרכז?

Krishi

New member
בעיקרון?

לא אמורים לתת... אבל בדרך כלל ממש לא שואלים אותך בכלל מאיפה את.. יותר נכון.. לא שאלו אל תגידי.. מלא עשו שם תיאוריה והם לא באמת מחיפה או מהאיזור בכלל...

N I R VA N A

New member
כל עניין לגופו

למי שנוח לנסוע - סבבה... לי לדוגמא זה הרבה יותר קשה - צריך לנסוע איזה 4 שעות עד שם להספיק להגיע למקום, ועוד לעשות את התיאוריה - כבר יום שלם הולך... בנוסף לזה יש בכלל סיכוי שלא יתנו לי לעשות... אני מעדיף לחכות שהשביתה תגמר ולגשת בעיר שלי, גם בגלל שאני בטוח ב 1000 אחוז שאני עובר תיאוריה ראשונה (עשיתי כבר אלף מבחני דוגמא עם אחוז של גג שתי טעויות בבחינה אז אין לי חחש שאני יכשל....) בקיצור הלוואי והחשש להיכשל תהיה הדאגה היחידה שלי...

Krishi

New member
שמע.. במקרה שלך יש משהו בדבריך...

ובכל זאת.. רוב הסיכויים שלא יעשו לך שם בעיות.. ואולי דווקא עדיף לנסוע 4 שעות עכשיו ולעבור את התיאוריה מאשר להסתבך עם זה בעתיד ולשלם עוד כסף על שיעורים..

N I R VA N A

New member
נראה כבר איך הדברים יתפתחו...

כרגע לנסוע לחיפה נשמע לא ממש ריאלי בשבילי... אבל תודה בכל אופן...

m G m

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה....אני לא יכולה יותר....כל פעם תוקפים אותי מחדש.. עד שמצאתי פתרון (איזה פתרון....לנסוע שעתיים בשביל התאוריה המסריחה הזאת
).............אוףףףףףףףףףףףףףף
אבל בוא נגיד שזה עדיף מכלום....

N I R VA N A

New member
מצבך עוד בסדר....

אני לא יכול להמשיך לקחת שיעורים כי אני כבר אמור לגשת - ברגע שנגמרת השביתה ותהיה לי תיאוריה אני ישר ניגש לטסט - רק בגלל השביתה הזאת אני לא יכול להמשיך ללמוד...

ורק אצלי זה הפוך...

לי יש תאוריה כבר ורק חסרה לי החתימה על הטופס! אני מקווה שאולי המורה שלי יוכל לסדר לי איזה משהו. למרות שלא נראה לי!

lmstriX

New member
זה ממש באסה כל העניין הזה.....

בואי נגיד ככה... אם את חייבת תאוריה בשביל לקבוע לטסט, תהיי קצת מטורפת ותסעי לאיזור הכי קרוב שיש, אולי יש יותר קרוב מחיפה. לגבי שאר המכשולים כמו חותמת וכו', תבררי עם משרד הרישוי בדיוק מה צריך ומה לא, תבדקי אצלהם שתהיי בטוחה. אם זה לא דחוף לך, אז תדחי את זה קצת. לדעתי, קחי איתך איזה 2-3 חברות ולכו לעשות שם כיף! וגם תעשי את התאוריה, אני בטוח שעם תכנון טוב זה יכול להיות גם יום בילוי קצת שונה. בהצלחה!

למעלה