SYMPTOMS

Jagged chaos

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo150.gifSYMPTOMS../images/Emo150.gif../images/Emo36.gif

שם:Symptoms אלבום:Hands Clean שנה: 2002 בחר: שלומית שיר השבוע מספר: #16
עובדות: #1 ביסייד של under rug swept. #2 נמצא בסינגל הורוד-סגול של hands clean #3 יש גם סינגל כחול ל-hands clean
#4 אלאניס כתבה 27 שירים ל-under rug swept #5 11 מהם הלכו לדיסק. #6 ו-9 מהם לfeast on scraps #7 שניים נכנסו רק לסינגלים --> symptoms ו- awakening americans #8 יש גם את question
ועוד ארבעה שירים שאף אחד לא יודע מהם. #9 בראיון שהיה איתה ביוני 2002 לגבי הDVD, אמרה ש-awakening americans יכלל בתוכו. #10 מה שמשותף ל- awakening americans ו- symptoms מלבד הגניזה שלהם, הוא ששניהם מדברים על פוליטיקה. #11 כמו No Avalon, שגם נגנז ומדבר בצורה לא ישירה על פוליטיקה. #12 אלאניס דרשה מבן-זוגה "מודעות פוליטית" ב- 21 דברים. אלאניס אמרה עליו: כתבתי שיר שנקרא Symptoms והוא נורא פוליטי. אנשים שעבדתי איתם אמרו שזה שיר טוב, אבל אני לא יכולה לראות את עצמי עומדת על במה ושרה אותו. SYMPTOMS מילים, לחן והפקה: אלאניס מוריסט The missle sent today killed only 3 The rest were saved, they're far enough away To not really feel the direct effect on me They caught him today Based ridicuolusly on his race They weren't sure he even did it But they needed a random face Chorus All these symptoms, symptoms of a simpler cause I've had moments in my life when I've contributed by believing we are Seperate, we are seperate Dissconnected in this unity He won today, smug self-satisfaction on his face He blew the others out of the water He said and was glad they were disgraced Chorus He stole what he could He only had minutes before he'd be caught He justified every penny taken by blaming the gap between the rich and rich not Chorus

Jagged chaos

New member
../images/Emo27.gifפירוש\תרגום

The missle sent today killed only 3 The rest were saved, they're far enough away To not really feel the direct effect on me הטיל שנשלח היום הרג רק שלושה השאר נצלו, הם רחוקים מספיק בשביל לא להרגיש את ההשפעה הישירה עליי ציון הניכור וההתנתקות הרגשית מהמוות ועזרה לזולת. "רק שלושה מתו", מוות כבר זה רק מספר. אלאניס נותנת באירוניה שאומרת שהיא, שלא היתה באזור של הפיצוץ, היתה יותר נסערת (
) מהניצולים (
), ולמרות שפיזית - הם קרובים יותר, נפשית - הם מנותקים. They caught him today Based ridicuolusly on his race They weren't sure he even did it But they needed a random face הם תפסו אותו היום על בסיס גזעני מגוחך הם לא היו בטוחים אם הוא בכלל עשה את זה אבל הם היו צריכים פנים אקראיות הגעזנות שיש פה
All these symptoms, symptoms of a simpler cause I've had moments in my life when I've contributed by believing we are Seperate, we are seperate Dissconnected in this unity כל הסימפטומים, סימפטומים של מטרה פשוטה היו לי רגעים בחיים שהאמונה תרמה לי אנחנו - מופרדים, אנחנו מופרדים מנותקים מהאחדות אלאניס נותנת במטאפורה וביצרתיות. מלחמה = מחלה. כמו בשבכל מחלה יש סימפוטמים, גם במלחמה ----> שנאת אחים, אפתיות, גזענות, שחיתות, תחרותיות... ואם ב- one אלאניס אומרת "אנחנו כולם אחד", הנאיביות שלה נהרסה, ועכשיו היא מציאותית ---> אנחנו מנותקים. He won today, smug self-satisfaction on his face He blew the others out of the water He said and was glad they were disgraced היום הוא ניצח, הרבה שביעות רצון בפניו הוא הניא את האחרים מהמים הוא אמר והיה גאה, והם היו מבוישים מן ביקורת על שחיתות ונקמניות בפוליטיקה על הגישה של "לא בחרת בי? עכשיו אני אדפוק אותך
". חוסר התחשבות במעט. הניא = "הוציא להם את הרוח מהמפרשים", לא השאיר להם תקווה. He stole what he could He only had minutes before he'd be caught He justified every penny taken by blaming the gap between the rich and rich not הוא גנב מה שיכל היו לו רק דקות ספורות לפני שנתפס הוא הצדיק כל פרוטה כדי להאשים את הפער בין העשיר ל-לא עשיר מן מצב מעאפן שאנשים כבר גונבים בשביל לשרוד (
) ועדיין נחשבים חוקית כעבריינים. העשירים מכחישים את המצב שיש עניים ע"י קריאתם כ"לא עשירים" בשביל להרגיש טוב יותר.
. מן כאוס מטורף באהבה לזולת שאין פה.
לדעתי, אחד השירים הטובים של אלאניס. הכי טוב שלה בשנים האחרונות. לירקה יצרתית, התחברות רגשית גבוהה לשיר והקול שלה בשיאים שם. אחת הפאדיחות הגדולות שלה בזה שהיא לא שמה אותו בשום דיסק
.

Lotzifer

New member
../images/Emo127.gif אחד משני השירים האהובים עליי

אבל יש לי בעיה קטנה עם הפירוש לבית הראשון: הטיל שנשלח היום הרג רק שלושה השאר נצלו, הם רחוקים מספיק בשביל לא להרגיש את ההשפעה הישירה עליי . לפי היפרוש שלי - השאר הם האנשים הרחוקים שלא היו במקום, שלא חוו, שלא שמעו את ה"בום" שכביכול אין להם קשר לנפגעים. והיא-אלאניס היא לא רק אלאניס, היא כל אחד שכן יש לו קשר לשם, שהוא נפגע בעצמו או שאחד ההרוגים היה קרוב אליו. בזמנו השוותי את זה למצב שהיה פה (לפני שנה בערך...). אני גרה די קרוב לעזה והייתה תקופה שכל הזמן שמעו פיצוצים וצרורות של יריות. אנשים שלא שמעו את זה לא יכלו בכלל להבין את ההרגשה שלנו, האנשים ששמעו את זה כל ערב, ועל אחת כמה וכמה אי אפשר להבין (וגם אני לא יכולה) את ההרגשה של האנשים שאותם הפציצו (הערבים....). אפשר להיכנס לדיון פוליטי רציני בעקבות השיר הזה... התחלתי לכתוב עוד כל מיני דעות שמאלניות שלי אבל ויתרתי.....

ואי איזה שיר חריף!

אם יש שיר שאלאניס שהיא צריכה להיות בו גאה זה השיר הזה! יצירת מופת, המילים הסאונד אח ענק. אני מת על אלאניס שהיא פוליטית!

Jagged chaos

New member
דווקא לא ../images/Emo13.gif

אלה השירים שהיו עד עכשיו (לא לפי הסדר): 1 - unsent 2 - fear of bliss 3 - eight easy steps 4 - that i would be good 5 - you learn 6 - so unsexy 7 - flinch 8 - purgatorying 9 - forgiven 10 - UR 11 - Heart of the house 12 - your congratulations 13 - these R the thoughts 14 - surrendering 15 - still 16 - Symptoms

Rוית

New member
אוו פורגיבן חסר לי אם ככה במאמרים..

התפנק אותי בלינק שאצרף?
*כן, אני עצלנית לפעמים, קורה!*

Rוית

New member
אה, סליחה טעות שלי, סטייל הוא החסר.

לא משנה, אני אסדר כבר הכל..

למעלה