../images/Emo26.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתחיל בזה שאני מעונינת להכין אלבומים. ואני מחפשת נואשות כבר הרבה זמן בכל מקום ואתר אפשריים אחר החלק המרכזי של אלבום תמונות, דהיינו: דפים וביניהם דפי פרגמנט וכולם מאוגדים יחד ותפורים לשדרה אחת(כמו שיש בספר את החלק המרכזי(ללא הכריכה) כשכל הדפים תפורים ומודבקים יחד!).בשפה "מקצועית" זה נקרא Text block או Photo Album Text block. פניתי כבר לכריכיות אבל אפ'חד לא מוכן למכור לי רק את החלק הזה ובטח לא לומר מהיכן הוא קונה. מצאתי אתר בארה"ב אבל דוקא את מה שאני מחפשת - אין להשיג כבר הרבה זמן-אזל!!!מבירורים מקיפים הצלחתי להבין כי מייבאים את זה את מאיטליה אבל לצערי אני גם לא יודעת איך לתרגם זאת וגם לא הצלחתי למצוא את זה באינטרנט. מאין יבוא עזרי??? אני מצרפת את האתר כדי שתבינו למה אני מתכוונת.

Lורליי

New member
:( חבל שבמסר. גם אני מעוניינת וחיכי

וחיכיתי לתשובה. אולי בכל זאת אפשר,בבקשה, לענות כאן?

סנאץ

New member
ברבי MY DEAR !

איז כיף לפגו אותך גם בפורום הזה ! אז ככה בדיוק היום עשיי סיבוב בחיפה ומצאתי אלבומים בחנות צילום בגרנד קניון בחיפה ב 95 - 180 ש"ח שהכריכה שלהם מנייר מיוחד עם פרחים מיובשי ובאמצע מה שתארת, בגרפוס מצאתי משהוא בסגנון (רק דפים בלי הפרגמנט) במחירים בין 65 - 200 תלוי בגודל) אם את צריכה יותר פרטים - רק תגידי ותעשי חיפוש באתר www.zap.co.il השוואת מחירים - אלבומים ואפשר לקנות שם אלבומים אונליין גם במחירים של בין 100 - 200 ש"ח עם כרירכה מעץ וכל מיני בהצלחה !

katavor

New member
ניסית לבדוק במירס אל הבול?

זו חנות אלבומים ויש להם כל מיני דפים גם בנפרד יש להם שתי חנויות - בכפר סבא וברחוב תובל ברמת גן אולי טלפונית תוכלי לברר או שהם יוכלו לעזור לך

קודם כל תודה לכולם על העזרה

בדקתי ב"מירם אל הבול" וגם ב"אתר" אבל שם הם מוכרים דפים לאלבום בבודדים ולא מאוגדים לקבוצה(כמו שאני מחפשת). ושוב...אין להם שום אינטרס או רצון לומר לי למי לפנות או מהיכן לקנות.

למעלה