bujored

night mistress

New member
../images/Emo26.gifbujored../images/Emo36.gif

זוכר את זה? אני לא מומחית גדולה..אבל יצא לי להיות יותר מדי בחוץ היום.. ולי זה נראה כמו סערה..

Chewbacca

New member
ואם כבר העלית את הנושא

אז מה שתיתם בזמן שזה התרחש בחוץ?

night mistress

New member
טכנית זה עדיין מתרחש...

ומאחר ולא יצאתי היום אני מטביעה את יגוני באייריש קופי מאולתר..

bujored

New member
זה סתם קצת רוח, וכמה טפטופים.

הרגע חזרתי מהעבודה, ועכשיו אני בדרך לנשנוש לילה בסגנון צרפתי בבראסרי MR .. מזל שאין בחוץ סערה, אחרת הייתי נאלץ לדחות

Orrza

New member
סוף סוף גם אני הולך לישון!! (מאוחר)

אני בטח אלגום משהו בדרך, חייבים לא? מה לעזאזל אני עושה פה בכלל בשעה כזו?? זזתי...

MEIMIS

New member
אני עכשיו הולך לישון ../images/Emo13.gif

לילה מקסים לכולם..

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

אין סערה..
סתם התחשק לי לקפוץ לים ולראות מה גובה הגלים..גלים של 3 מטר.. אבל זה שטויות..בקושי מרטיב אותי (הא רגע..עמדתי כ200 מטר מהחוף..)..

Angel of Chaos

New member
../images/Emo6.gif

אני הייתי שקוע עמוק בפאב מעושן כמו שלא ראיתי זה שנים רבות.

hollyyam

New member
לגמנו והתחממנו

שוקו עם ליקר שוקולד (לצהוריים בוקר טעים וחמים) ולערב וודקה נקייה פינלנדיה איכות..

א. בארוחת הצהרים -

סמירנוף שחור - שני שוֹטים - אחד לפני המנה הראשונה ואחד אחריה. ב. בערב (בערך בשבע) - שוקולית (3/4 כוס) עם בייליס ו-40cc) grants ו-10cc, בהתאמה) (זה משקה שלמיטב זכרוני הומלץ על-ידי מישהו, כאן, בפורום. תודה לו. באמת מממממשהו) ו-ג. עכשיו, מול המחשב - מנה דרמבוי ומנה grants, נקי, בלי קרח, מתוק וחריףףףףףףף נחלנו ניצחון מוחץ על הסופה, בכל החזיתות

night mistress

New member
שוקו עם ליקר שוקולד..

איך על הדברים הכי ברורים אני אף פעם לא חושבת? רצה לעשות לי גם..

MEIMIS

New member
תגידו... אני היחידי.....

ש........................ לא שותה כמעט???

MidNight Flame

New member
בחודש האחרון גם אני ככה ../images/Emo10.gif

רק הליקר מנגו שלי באיזה שלוקלוקון קטן מידי פעם... למרות זאת הכנתי בחודש האחרון קרוב ל4-5 ליקר קיפריישקה למסיבות שהיו (ולא טעמתי את יצירת כפיי אף שזכו לשבחים לרוב)

MEIMIS

New member
אתה מכין ולא שותה? מה קרה מייק?../images/Emo6.gif

נכנסת ל א.א ???

dusa

New member
אתה לא היחיד.....

למרות שדווקה בשישי הכנתי שוקו עם אייריש-קרים וויסקי כמו שהמליצו כאן, ואכן היה טעעעעעעעעייייייייייםםםםםםםםםם, נראה כמו המשקה שיחליף את הקפה עם אייריש-קרם הכל כך אהוב עלי
וגם אני מרבה להכין ליקרים, וכמעט ולא שותה!!!

בבית גם אני כמעט לא שותה

בארוחות (כלומר ארוחות יום שישי) יין. מעבר לזה - פעם ב... וויסקי ממה שיש, ליקר קטן עם עוד מישהו, לא מעבר לזה. גם זה יחסית נדיר.

למעלה