מלכת הוילה
New member
../images/Emo26.gifAI- Young dreams../images/Emo36.gif
זוכרים שאמרתי שאני אכתוב סדרה עם הדמויות של איידול
אז הנההההההההההה
זה הפרק הראשון
מקווה שתהנוווווו
ותזכרו
זה סתם בשביל הכיף זה לאו דווקא מאפייו את הבן אדם
תהנווווו אנשיםםםםםםם
פרק ראשון
קת'רין ואייס נכנסים ל"לגונה", המקום הכי אופנתי בl.a שבו הם בילו את רוב חופשת הקיץ. "אתה חושב שיצטרפו אלינו אנשים חדשים"
שאלה קת'רין "אני מקווה מאוד... התחיל לשעמם פה" ענה לה אייס "אני פגועהההה... אתה רומז שמשעמם כשאני בסביבה
" אייס צחק וקלט את טיילור מתקרב לשולחן "היי חבר'ה... בא לכם להזמין משהו
" "והנה האדם הכייי אהוב עליי בעולם
כן אני רוצה להזמין קולה עם קוביות קרח" טיילור רשם ופנה לאייס "ואתה
" אייס התכוון לענות ואז קלט מרחוק את כריס נכנס ל"לגונה" "כריסססססססססססססססססססססססססס" הוא צעק לו "מצטער.. כריס לא בתפריט" אמר טיילור והוא וקת'רין צחקקו ביניהם. "מצחיקקק מאוד..." ענה לו אייס "האמת שזה קצת מצחיק.." אמר כריס והתיישב איתם בשולחן. "לאיפה אתה נעלמת בימים האחרונים
" התעניינה קת'רין "סתםםםם... הסתובבתי... אני אומר לכם... משעמם פה
הלוואי ויבואו אנשים חדשים לאזור" "אני ממשיכה להיפגעעע...." אמרה קת'רין בטון ציני "הרי את יודעת שאין עלייך בעולם" אמר לה כריס והתחיל להציק לה ולעשות פרצופים מצחיקים "תפסיקקק" אמרה קת'רין בקול מצחקק " חוץ מזה גם אני מקווה שיבואו בנים חדשים.. כבר יותר יבש פה ממדבר" "ועכשיו אנחנו אמורים להיפגע
" אמר אייס בקול ציני פגוע.... "אני רצינית... מאז שאיילה עברה כבר לא כייף לי
הרי גדלנו ביחד והשנה האחרונה שלנו כאן הייתה אמורה להיות הכי טובה והכי כייפית מכולן
עד שאבא שלה החליט לעבור לוושינגטון בגלל העבודה הדפוקה של
אני מתגעגעתתתתת אליה" אייס הנהן ואמר" כן אני מבין אותך.... היא הייתה מדליקה... חבל שלא יצא לי להתחיל איתה.. יכולנו להיות זוג מדליק לא
" "חחחחחחחחחח כן" צחקה קת'רין " אתה חי באשליה... כריס תגיד לו שהוא חי באשליה...כריס
כריס
כדור הארץ לכריס
במה אתה שקוע
" טיילור התקרב לשולחן ושאל את אייס וכריס אם בא להם להזמין משהו או שהם סתם תופסים לו את השולחן הכי טוב במקום "נו אתם מוכנים להז.." "שששששששששששששש" אמרה קת'רין " אנחנו מנסים לברר במה כריס שקוע" אייס טיילור וקת'רין מסתכלים על כריס "מי זאת
" אמר כריס כמו מהופנט "מי זאת מי
" שאל אייס "זאת" והצביע על בחורה בלונדינית שבדיוק נכנסה ל"לגונה" והתיישבה בכסא מול הדלפק. "לא ראיתי אותה פה אף פעם.. היא בטח חדשה" אמר אייס והסתכל על קת'רין כאילו הוא ניבא את זה קת'רין הייתה המומה "אני לא מאמינה
מיליון דולר מיליון דולר מיליון דולר" "מה את עושה
" צחקק אייס "רצית בנות חדשות ובאו..אז חשבתי שזה יום המזל שלנו אז אני מבקשת מיליון דולר...חחח ננצל את העניין" אמרה והתחילה כאילו להתפלל. "לא נראה לי בדיוק שהמשאלה שלך הייתה מיליון דולר... רצית גם את בחורים חדשים לא
" אמר כריס והצביע על דלת הכניסה ממנה נכנס בחור צעיר בעל שיער בלונדיני ומראה של גולש. "אני רואה שלאאאאא ישעמם כאן
" אמרה קת'רין בחיוך מרוצה. "אההההממממ... חבר'ה..." אמר טיילור " טוב להזמין אני רואה אתם לא רוצים אז לפחות אני יברר לכם מי החדשים" ולפני שכריס וקת'רין יכלו להגיד משהו טיילור נעלם לכיוון המטבח. הם הביטו אחד בשני המומים ומקווים כי טיילור רק התלוצץ ולא התכוון לזה באמת. קת'רין המשיכה להתבונן בכריס "הוא לא יעשה את זה
כאילו.. הוא לא באמת יגש אליהם
נכון
" אמרה בקול בטוח אך מהסס בו זמנית. כריס ואייס החליפו מבטים ואמרו ביחד " לאאאא.... אין מצב" הם הביטו בקת'רין והתחילו לצחוק "מהה קורה
מה הבדיחה החדשה בשולחן הזה
" שאלה פריס שנכנסה בריקוד ביחד עם אליוט ל"לגונה" "אני לא יודע על מה אתם צוחקים אבל אני מוכן להתעדכן" אמר אליוט ושפשף את הידיים והתכונן לשמוע חדשות "איפה היית
" אמרה קת'רין "חיכיתי לך פה שעה ונתתי לבנים להזיל ריר על בנות אחרות
" "סוריייייייי" אמרה פריס " חיכיתי לליסה, בת דודה שלי שעוברת לגור אצלנו בשנה הקרובה והטיסה שלהם התעכבה ככה ש...." "רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...
" קטע לה אליוט את הדיבור "מה קרה הפעם
" שאלה פריס "איזה בחורות
" שאל אליוט בהתלהבות " כ"כ צפויייי" אמרה פאריס כריס הצביע לכיוון של הבחור והבחורה החדשים " אווווווווווווווו בייבי..."לחש אליוט "ממממ ממממ ממממ...אני יאכל חתיכה מהעוגה הזאת" "אליוטטט..." אמרה פאריס "לא ידעתי שאתה בקטע הזה...אבל זה בסדר.. אנחנו איתך לא משנה מה
" "מצחיקקק... חה חה חההה... נקרעתי... התכוונתי לבחורה לא לבחור... סוטה
" אמר אליוט ושניהם התחילו לצחוק. אליוט החזיר את המבט לכיוון הבחורה ואמר "היא נראית טוב...מאוד טוב.. לא
" "תירגעעע" צחקק אייס " הבחור שיושב לידי נדלק עליה עוד לפני שבאת ככה ש.. תשכח מזה
" "אהבהההה יש באווירררר..." התחיל לשיר קת'רין "אולי תסתמו.. אתם יודע שאני לא נדלק... ובטח שלא מתאהב
" אמר כריס והמשיך להסביר את עצמו "זה שטויות של בנים מושפעים
אני אוהב רק את המוזיקה שלי" " חכה חכה כריס....אתה עוד תיפול חזקקקקק" אמרה קת'רין "אייייייייייייימן לזה" צעקה פריס ושתיהן צחקקו והביאו כיף "אתן חיות באשליה זה ממש לא יקרה
" צחק כריס... אך כעבור שנ
זוכרים שאמרתי שאני אכתוב סדרה עם הדמויות של איידול